به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور: جلسه شورای پژوهشی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور با شرکت دکتر اسماعیل خانیان رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور و معاونین ایشان، روسای بخش های تحقیقاتی، شماری از مدیران موسسه و روسای بخش های علوم دامی استان ها و شماری از اعضای هیات علمی و همکاران به شکل وبینار در نخستین روز از زمستان 1399 در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برگزار شد.
در این جلسه مهندس کرمی معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه گزارشی از عملکرد 8 ماهه این معاونت را ارائه داد. ایشان ضمن سخنانی ابتدا در مورد احکام صادره در سال 1399 مطالبی بیان کرد سپس در خصوص پیوستن مؤسسه به اتوماسیون یکپارچه سازمان، حذف قرارداد سالانه با شرکت همکاران سیستم، سهولت ارسال و مراسلات با سازمان، مؤسسات و مراکز تابعه در قالب نامه های داخلی، اجرا و تکمیل اتوماسیون خام مؤسسه در سامانه یکپارچه و همچنین امور بازنشستگان به ارائه توضیحاتی پرداخت.
ایشان به دیجیتال سازی 140 پرونده پرسنلی حدود 90 درصد همکاران اشاره کرد ودر ادامه به گزارش عملکرد اداره امور پشتیبانی و ماشین آلات در هشت ماهه نخست 1399پرداخت و ثبت و پیگیری خریدهای (خدمت و کالا)، ثبت و پیگیری مزایده های (اجاره و فروش) مورد نیاز موسسه و ایستگاه گاودشت در سامانه تدارکات الکترونیکی، ساخت سوله گوسفندداری و محوطه سازی ایستگاه گاودشت به مساحت حدود 1000 متر مربع با اعتبار حدود 10 میلیارد ریال، ساخت سوله طرح سنتز بز در موسسه و محوطه سازی مربوطه به مساحت حدود 1000 متر مربع با اعتبار حدود 12 میلیارد ریال، اجرای آبیاری تحت فشار در بخش زراعت ایستگاه گاودشت در سطح حدود 260 هکتار با اعتبار حدود 50 میلیارد ریال(35 میلیارد ریال از اعتبارات استانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران و 15 میلیارد ریال از محل اعتبارات موسسه) را از جمله این اقدامات برشمرد.
مهندس کرمی در ادامه به گزارش عملکرد اعتبارات و بودجه موسسه در هشت ماهه نخست 1399 اشاره کرد و در خصوص مصوب و عملکرد منابع اعتباری موسسه طی سال 1399، مقایسه اعتبارات مصوب سال 1399 و لایحه بودجه 1400 براساس نمودار و جدول به بیان گزارش پرداخت.
در ادامه دکتر صالحی جوزانی مدیرکل دفتر فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی نیز به شکل وبینار با جلسه ارتباط داشت که ضمن سخنانی به چالش ها و اقدامات در حوزه فناوری اشاره کرد و در ادامه به وضعیت کشاورزی ایران، واردات محصولات کشاورزی، انواع افزودنی های خوراک دام، نیاز کشور به فرآورده های پروتئینی و لبنی پرداخت.
ایشان در ادامه به اقدامات حمایتی در زمینه تجاری سازی و دانش های فنی موجود و برگزاری دوره های آموزشی، شیوه نامه اعطای مجوز به اعضای هیات علمی برای عقد قرارداد اشاره کرد و افزود: از 913 دانش فنی در سازمان، 23 دانش فنی مربوط به موسسه می باشد که این تعداد باید افزایش یابد.
در ادامه جلسه دکتر جلوخانی رئیس اداره روابط عمومی و امور بین الملل موسسه در خصوص سایت جدید موسسه توضیحاتی ارائه داد.
در این جلسه با توجه به برگزاری مراسم هفته پژوهش در سازمان و انتخاب سه تن از همکاران موسسه به عنوان پژوهشگر برتر، مراسم تجلیل و قدردانی نیز از این همکاران انجام شد و در ادامه دکتر شویکلو عضو هیات علمی و رئیس بخش تحقیقات فرآوری موسسه تحقیقات علوم دامی کشور که با ارایه ایده فناورانه ”ساخت مکمل پروتئینی بر پایه پروتئین هیدرولیز شده ماهی به عنوان جایگزین پودر ماهی و سویا در خوراک دام طیور و آبزیان” به عنوان ایده برتر انتخاب شده بود در خصوص طرح خود توضیحاتی ارائه داد.
همچنین دکتر پاپی عضو هیات علمی بخش مدیریت پرورش موسسه تحقیقات علوم دامی کشور که به عنوان ”پژوهشگر برتر یافته محور” انتخاب شده بود توضیحاتی ارائه کرد.
در ادامه دکتر محمود صحرایی عضو هیات علمی و رئیس بخش علوم دامی مرکز تحقیقات استان اردبیل که به عنوان ”پژوهشگر مروج معین برتر” انتخاب گردیده بود، در خصوص فعالیت های خود در استان اردبیل سخنانی بیان کرد.
در ادامه جلسه دکتر علیزاده عضو هیات علمی بخش تحقیقات تغذیه موسسه که دست نامه ایشان به موضوع کاربردی “مدیریت سلامت گله در سالن های مرغداری ” پرداخته و به عنوان دست نامه برتر انتخاب شده بود، توضیحاتی در خصوص اهمیت مدیریت سلامت گله، امنیت زیستی و نشانه ها یا علائم بروز بیماری های مختلف ارائه داد.
شایان ذکر است: با توجه به انتخاب پژوهشگران برتر از سوی سازمان و تقدیر از آنها به مناسبت هفته پژوهش، موسسه تحقیقات علوم دامی نیز با دارا بودن بخش های علوم دامی در استان ها، یکی از این استان ها را به عنوان استان برتر اعلام کرد.
در این زمینه بخش علوم دامی یزد به ریاست دکتر بیطرف ثانی به عنوان استان برتر انتخاب گردید و دکتر بیطرف در خصوص فعالیت ها و عملکرد بخش علوم دامی این استان به ویژه در زمینه ایستگاه شتر بافق و بلدرچین به بیان توضیحاتی پرداخت.
همچنین دکتر علمی از بخش علوم دامی خراسان شمالی به عنوان محقق غیر هیات علمی برتر، انتخاب شد که ایشان نیز در خصوص فعالیت های خود در زمینه یاوران تولید، گوسفند کردی و ثبت و پایش اسب اصیل ترکمن سخنانی بیان کرد.
گفتنی است: در این جلسه از تلاش های دکتر رحمانی نیا عضو هیات علمی بخش تحقیقات ژنتیک که مسئول هماهنگی های پروژه بزرگ سنتز بز شیری می باشد، تقدیر شد و دکتر رحمانی نیا نیز در خصوص فعالیت های خود و همکارانش در خصوص ساماندهی ، ثبت رکوردها و شجره مطالبی بیان کرد.
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور