به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور: در پی قرارداد بین موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، شرکت آبزی پروتئین یاس و شرکت تعاونی فرآیندسازان درنا برای ساخت محصول خوراک دام از پساب کارخانجات پودر ماهی (استیک واتر) نمونهی محصول در مقیاس آزمایشگاهی در پارک علم و فناوری گیلان با موفقیت تولید شد.
دکتر امیررضا شویکلو رییس بخش فرآوری محصولات دامی موسسه و مجری این طرح ضمن اعلام این خبر افزود: استیک واتر محلول خارج شده از مرحلهی آبگیری از ماهی پخته شده در فرآیند تولید پودر ماهی است که شوربختانه در کشور ما امکانات بازیافت آن برای برگشت آن به خط تولید پودر ماهی وجود ندارد و دفع آن مشکلات زیست محیطی فراوانی در پی دارد.
ایشان یادآور شد: استیک واتر حاوی پروتئینهای محلول در آب، املاح و مقداری روغن ماهی است که استفاده از آن در فرآوری خوراک دام ضمن رفع مشکلات زیست محیطی به عنوان منبع پروتئینی با ارزش در تامین خوراک دام نقش مهمی خواهد داشت.
وی خاطر نشان کرد: با تعیین کیفیت محصول، برای افزایش مقیاس تولید آن برنامهریزی شده است.
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور