به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور: جلسه شورای پژوهشی موسسه با حضور دکتر اسماعیل خانیان رئیس موسسه، مهندس کرمی معاون برنامه ریزی و پشتیبانی، روسای بخش های علوم دامی و شماری از مدیران در تاریخ 11 بهمن ماه 1400 به شکل وبینار در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برگزار شد.
در این جلسه دکتر اسماعیل خانیان در خصوص قرارگاه امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی و نوع فعالیت های آن در خصوص واردات، صادرات، خوداتکایی، مسائل مربوط به مرغ و تخم مرغ و اطلاعاتی که مرتبط به دامپروری می باشد. مطالبی بیان کرد و افزود: در این قرارگاه همه گونه اطلاعات مرتبط با دامپروری کشور را از ما می خواهند زیرا طیف های گوناگونی مانند بخش های اجرا و بازرگانی نیز حضور دارند و ارائه نظرات و اطلاعات ما در حیطه تخصصی خود می تواند برای کشور گره گشا باشد.
ایشان در خصوص لاین مرغ آرین نیز مطالبی بیان کرد و افزود: در دولت جدید نیز تاکید شده که سازمان تات باید متولی این موضوع باشد.
در ادامه جلسه روسای بخش ها و مدیران حاضر در جلسه در خصوص برگزاری دومین گردهم آیی محققین علوم دامی موسسه و بخش های استانی در نیمه دوم سال جاری به ارائه نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند که تصمیم بر این شد این گردهم آیی در اردیبهشت یا خرداد ماه سال آینده برگزار شود.
در این جلسه دکتر آقاشاهی رئیس بخش تحقیقات تغذیه و مجری طرح کلان خود اتکایی علوفه در خصوص این طرح کلان، تعیین اولویت های پژوهشی، پذیرش پروژه و برنامه های آینده برای پذیرش شناسنامه های پیشنهادی مطالبی بیان کرد.
ایشان در خصوص برنامه تحول کشاورزی با رویکرد جهادی، تبیین وظایف نمایندگان ستادی موسسات و مراکز در ارتباط با طرح کلان، برنامه تحول کشاورزی، تکمیل و به روز رسانی ویراست دوم برنامه تحول کشاورزی با رویکرد جهادی سازمان، فعالیت های تحقیقاتی، ترویجی و آموزشی در ارتباط با این طرح در موسسه ها، پژوهشگاه ها و پژوهشکده ها نیز به بیان نکاتی پرداخت.
در ادامه جلسه دکتر اسماعیل خانیان مطالبی در خصوص منابع اعتباری موسسه بیان کرد و افزود: سیاست های موسسه در مورد منابع تامین اعتبار عبارتند از: بودجه عمومی دولت که از سازمان مدیریت دریافت می کنیم و برای حقوق هزینه می شود، درآمدهای اختصاصی که برای پول آب و برق و مسائل دیگر هزینه می شود، عوارض گوشت بیشترین بخش آن برای طرح های پژوهشی موسسه و استان ها هزینه می شود و عوارض کشتارگاهی.
وی خاطر نشان کرد: یک ردیف اعتباری جدید برای موسسه ایجاد خواهد شد و در مورد سیاست نحوه هزینه نیز به جمع بندی خواهیم رسید همچنین پیشنهاد زیست بوم نیز ارائه شده است.
ایشان در خصوص طرح های کلان یادآور شد: مجری طرح کلان برنامه هایی را اعلام می کند که همکاران در استان ها و بخش ها می تواند مجری آنها شود.
رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور افزود: مجری طرح کلان باید در مقابل مقام بالای سازمان تحقیقات پاسخگو باشد. می توانیم حدود 30 طرح کلان داشته باشیم و باید جایگاه موسسه را در طرح های کلان تثبیت کنیم.
در این جلسه مهندس توکلی مسئول ترویج موسسه گزارشی از فعالیت های ترویجی موسسه ارائه داد و افزود: در تاریخ 4 دی ماه نامه ای به استان ها و ستاد موسسه زده شد که فعالیت های ترویجی 1399 و 1400 را برای چاپ کتابچه الکترونیکی به بخش ترویج ارائه دهند ولی تاکنون از ستاد موسسه سه بخش بیوتکنولوژی، ژنتیک و اصلاح نژاد و مدیریت پرورش ارسال کرده اند و بخش تغذیه، زنبورعسل و فرآوری هنوز گزارشی نداده اند.
وی افزود: از 29 استان هم 18 استان ارسال کرده اند و 11 استان که عبارتند از زنجان، تهران، سیستان، سمنان، مازندران، صفی آباد، هرمزگان، همدان، قم، آذربایجان شرقی و اردبیل همچنین ایستگاه گاودشت مازندران هنوز گزارشی ارسال نکرده اند.
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور