به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور: به دنبال بررسی و ارزیابی عملکرد سالانه بخش های تحقیقاتی موسسه، جلسه ارزیابی بخش تحقیقات فرآوری تولیدات دامی، با حضور دکتر اسماعیل خانیان رئیس موسسه، دکتر بناءبازی معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته ها، دکتر شویکلو رئیس بخش تحقیقات فرآوری، دکتر طهماسبی رئیس بخش تحقیقات زنبورعسل، دکتر شاکری مدیر امور پژوهشی و اعضای هیآت علمی این بخش در تاریخ 14 دی ماه 1399 در سالن گفتگوی موسسه برگزار شد.
در خصوص پیشینه این بخش باید یادآور شد: بخش پژوهش های فرآوری محصولات دامي به منظور توسعه فعالیت های تحقیقاتی در زمینه فرآورده های لبنی، گوشت قرمز، تخم مرغ و الیاف دامی و پوست، در پایان سال 1378، از ادغام دو بخش “تکنولوژی شیر” و “پوست و الیاف دامی” تشکیل شد.
این بخش دارای آزمایشگاههای ” شیر و لبنیات”، ” گوشت و تخم مرغ” و “پوست و الیاف دامی” می باشد.
در جلسه ارزیابی بخش تحقیقات فرآوری تولیدات دامی، دکتر شویکلو در خصوص عملکرد 9 ماهه این بخش مطالبی بیان کرد و جذب نیروی انسانی را از ضروریات این بخش برشمرد.
ایشان در ادامه به شش پروژه مصوب، شش مقاله ISI، پنج گزارش نهایی که تهیه و ثبت نهایی شده است اشاره کرد و در خصوص تولید کفیر (نوشیدنی گاز دار لبنی) و همکاری با شرکت های خصوصی توضیحاتی ارائه داد.
در ادامه خانم دکتر عبادی عضو هیات علمی این بخش در مورد بسته بندی مواد غذایی و استفاده از زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی و همچنین طرح پایش سلامت محصولات دامی توضیحاتی ارائه داد.
همچنین در این جلسه خانم دکتر اثنی عشری عضو هیات علمی جدید این بخش در خصوص پروژه بیو پلی متر زیست تخریب پذیر حاوی عصاره دانه کرفس مطالبی بیان کرد.
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور