جلسه بررسی کارشناسی طرح خودکفایی در تولید گوشت قرمز گاوی، در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، دومین جلسه بررسی طرح خودکفایی در تولید گوشت قرمز گاوی که توسط انجمن صنفی گاوداران پیشنهاد شده است، در سالن جلسات موسسه برگزار شد.
این جلسه با حضور رئیس و معاونان مرکز اصلاح نژاد، رئیس هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی گاوداران ایران، نماینده اتحادیه دامداران، مدیرعامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروری همگام کشور، رئیس کارگروه بهبود تولیدات دامی معاونت تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی و اعضای هیات علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور همراه بود.
احمد مقدسی، با اشاره به اهمیت تامین گوشت قرمز، طرحی را در راستای بهبود تولید گوشت و تامین نیاز داخلی آن، مطرح کرد و مقرر شد اعضای هیات علمی موسسه طرح ارائه شده را در صورت نیاز، اصلاح و الزامات اجرای آن را بیان کنند.
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی گاوداران ایران، معتقد است در صورت اجرایی شدن این طرح، علاوه بر تامین نیاز کشور، توانایی صادرات گوشت قرمز به کشورهای خارجی نیز وجود دارد.
در این جلسه شرکت کنندگان نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص نقاط قوت و ضعف طرح ارائه شده مطرح کردند.