به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور: جلسه تحلیل نخستین صورتجلسه شورای پژوهشی موسسه توسط دکتر فرهاد میرزایی محقق بخش مدیریت پرورش و با شرکت شماری از روسای بخش ها و اعضای هیات علمی و محققین در تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ به شکل وبینار برگزار شد.
دکتر میرزایی هدف از انجام این هم اندیشی را گفتمان بین همکاران نام برد و در بخشی از سخنان خود با اشاره به قدمت و پیشینه موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، این موسسه را تنها مرجع در امر تحقیقات در حوزه دام، طیور و زنبورعسل در کشور نام برد.
وی پس از اشاره به وظایف و اهداف اصلی موسسه موضوع اصلی این هم اندیشی را پاسخ رئیس موسسه در جلسه شورای پژوهشی عنوان کرد که در پرسش از ایشان به عنوان مدیر مجموعه در تعیین استراتژی این مجموعه در خصوص ” افزایش سطح درآمد و حداکثر کردن دارایی های مولد” پاسخ داده بود، استراتژی بنده را شما تعیین می کنید.
دکتر میرزایی در این جلسه هم اندیشی به دنبال تجزیه و تحلیل این گفته رئیس موسسه بود.
ایشان در ادامه به تفاوت انواع دامپروری از دیدگاه های بازار، دانشگاه، مراکز تحقیقاتی، معاونت امور دام، دامپروری نظام صنفی، دامپروری دلالی، دامپروری پول شویی، دامپروری دینی، دامپروری دامپزشکی و دامپروری خالص پرداخت.
وی ناکافی بودن انگیزه کارکنان و محققان، شفاف نبودن جایگاه موسسه و پرسنل، ارتباط ناکافی با دانشگاه ها، عدم وجود شایسته سالاری در انتخاب مدیران، به روز نبودن محقق و تحقیقات، ضعف در کلان نگری “تفکر سیستمی کارگروهی” و ایده پردازی محققین را از مسائل اصلی موسسه نام برد.
این محقق، در ادامه ذینفعان موسسه را کل وزارت جهاد کشاورزی، دانشکده های کشاورزی، وزارت علوم، سازمان برنامه و بودجه، مجلس شورای اسلامی، بنیادها و اتحادیه ها و تعاونی ها و بهره برداران کوچک و انجمن های داخلی و خارجی نام برد.
دکتر میرزایی در بخش دیگری از این بحث، خلاقیت و تخصص نیروی انسانی، برنامه ریزی، منابع مالی در سطح کلان و زیرساخت های فیزیکی را از نقاط قوت موسسه عنوان کرد.
ایشان در ادامه نقطه نظرات کارشناسی کمیته علمی انجمن مدیریت دامپروری در خصوص چالش سیاستگذاری رئیس موسسه به چه سمتی باشد که درآمد پایدار برای تولید کننده دام و طیور ایجاد شود را مطرح کرد .
گفتنی است در پایان در خصوص موارد مطرح شده از سوی سخنران جلسه، از سوی حاضران نظراتی مطرح شد و هر یک از شرکت کنندگان با دیدگاههای خود در تایید یا رد مسائل مطرح شده به تبادل نظر پرداختند.
در جمع بندی این موضوع پر رنگ شد که استراتژی یک مجموعه مهم و کلیدی مانند موسسه تحقیقات علوم دامی کشور که در شرایط کنونی در امنیت غذایی کشور نقش مهمی دارد، باید از سوی رئیس موسسه به دلیل تخصص و اشراف بر موضوعات مرتبط، تعیین شود و دیگر اعضای آن مجموعه به فراخور تخصص و وظایف خود در راستای اهداف مشترک و پیشرفت آن مجموعه هم فکری و خلاقیت داشته باشند و با هم دلی و تلاش و کوشش موجب ایجاد یک مجموعه پویا و فعال گردند.
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور