نشست همکاری مشترک در خصوص فناوری پلاسمای سرد در حوزه علوم دامی و تبادل اندیشه دراین خصوص با حضور مسئولین موسسه و نمایندگان این شرکت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور: جلسه همکاری مشترک با شرکت توسعه فناوری پلاسما با حضور معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته ها، مدیر پژوهشی، روسای بخش های تحقیقاتی، نمایندگان شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما و شماری ازاعضای هیات علمی در تاریخ 20 دی ماه جاری در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برگزار شد.
این نشست در پی دعوت از نمایندگان شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما جهت همکاری مشترک در خصوص فناوری پلاسمای سرد درعلوم دامی و تبادل اندیشه دراین حوزه برگزار گردید.
در این جلسه، خانم هجری نماینده شرکت توسعه فناوری پلاسما به بیان کاربردهای مختلف پلاسما در علوم کشاورزی و صنایع غذایی و دامی جهت رفع نیازهای ضروری کشور پرداخت.
در ادامه، همکاران بخش های تحقیقاتی با ارائه پیشنهادهایی مانند ضرورت بهره گیری از تکنولوژی پلاسما در صنعت غذا به عنوان فرآیند غیر حرارتی جهت ایمن سازی فرآورده های دامی حساس به حرارت از جمله شیر شتر، پیشنهاد در خصوص کاربرد آب فعال شده با پلاسما جهت شستشو لاشه در کشتارگاه، استفاده از تکنولوژی پلاسما در افزایش ضریب هضم و تجزیه پذیری مواد خشبی در دام، به کارگیری این تکنولوژی جهت اصلاح نشاسته و پروتئین در خوراک طیور، استفاده از این تکنولوژی در تصفیه آب پنیر، امکان حذف آفلاتوکسین از خوراک دام و استفاده از این تکنولوژی جهت ضدعفونی سالن های پرورش طیور و حذف انگل در سطح بدن دام و جلوگیری از فساد ژل رویال پرداختند. همچنین ظرفیت دستگاه های پلاسما طراحی شده از بعد صنعتی با توجه به تولید بالای خوراک دام در کشور مورد بحث قرار گرفت.
اقدام به ارائه پروپوزال کوتاه مطابق با فرمت سازمان تات در حوزه پلاسما توسط همکاران علاقه مند و اولویت بندی ضرورت طرح ها از نظر توسعه ایی، اقتصادی و قابلیت تجاری سازی ودراین راستا افزودن بخشی در پروپوزال مبنی بر مزیت اقتصادی در جلوگیری از اتلاف سرمایه با بهره گیری از این فناوری از نتایج و پیشنهادهای این جلسه بود.
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور