کارگاه آموزشی تغذیه زنبورعسل با شرکت بیش از 30 تن از کارشناسان مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر و زنبورداران این استان در تاریخ 24 آذر ماه سال جاری به شکل وبینار برگزار شد.
مدرس این کارگاه آموزشی دکتر ناصر تاج آبادی پژوهشگر موسسه تحقیقات علوم دامی کشور بود که در تشریح نیازهای غذایی زنبور مطالبی بیان کرد.
ایشان کربوهیدراتها، پروتئینها، اسیدهای آمینه، چربی، ویتامینها، آب و مواد معدنی را اجزاء اصلی جیرههای خوراکی زنبورعسل نام برد و در خصوص جیره متعادل که نیاز زنبورداری امروز است نکاتی بیان کرد.
وی یادآور شد: با توسعه و رشد صنعت پرورش زنبورعسل نوشتن جیره غذایی و بالانس آن بر اساس احتیاجات زنبورعسل امری ضروری و مهم است که باید به این سو حرکت کنیم.
در این کارگاه آموزشی به پرسش های شرکت کنندگان در خصوص مسائل زنبورعسل پاسخ داده شد.
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور