به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور:کارگاه آموزشی رتبه بندی کارخانه های خوراک دام و طیور بر اساس شاخص های کمی و کیفی، به میزبانی بخش تحقیقات تغذیه موسسه تحقیقات علوم دامی کشور در تاریخ 7 تیر ماه به صورت وبینار و حضوری برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی مدیر کل دفتر تغذیه و جایگاه معاونت بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی، رئیس و اعضای هیئت علمی بخش تحقیقات تغذیه موسسه، معاون امور دام استان های: خراسان رضوی، خراسان جنوبی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، قم، کردستان، گلستان، کرمان، بوشهر و نمایندگانی از اتحادیه کارخانجات خوراک دام، انجمن صنایع خوراک دام و سازمان نظام مهندسی کشاورزی شرکت داشتند.
در این جلسه رتبه بندی و شیوه اجرایی آن مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد این شیوه نامه به شکل آزمایشی در استان های شرکت کننده در جلسه، مورد اجرا قرار گیرد و سپس جهت رتبه بندی کارخانه های سراسر کشور ابلاغ شود.
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور