کارگاه آموزشی “مزایای تولید مرغ سایز برای پرورش دهندگان مرغ گوشتی” با رویکرد ترویجی وباحضور دکتر علیزاده عضو هیات علمی بخش تحقیقات تغذیه دام وطیور ،مهندس توکلی مسئول ترویج موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، مسئول ترویج شهرستان نظرآباد و شماری از دامداران و کارشناسان این شهرستان درتاریخ 17 آبان ماه جاری در مرکز جهادکشاورزی شهرستان نظرآباد برگزار شد.
دراین کارگاه دکتر علیزاده در خصوص اهمیت تولید مرغ سایز،احتیاجات غذایی مرغ گوشتی، تامین شرایط مطلوب برای مرغ، مدیریت گله مرغ گوشتی واهمیت سن کشتار مطالبی بیان کرد.
کاهش خطرات در تولید مرغ سایز از جمله بیماری ها، تلفات، افزایش تراکم گله در واحد سطح از دیگر مواردی بودکه دکتر علیزاده به آنها پرداخت.
ایشان یکی ازنکات کلیدی در پرورش مرغ سایز را استفاده بهینه از نیروی کارگری نام برد وکاهش نسبت وزن پوست به لاشه در تولید مرغ سایزرا ازدیگر مزایا برشمرد.
کاهش مشکلات پا در مرغ سایز، کاهش چربی، بهبود شاخص تولید، بهبود تردی و طعم گوشت، کاهش هزینه درمان(آنتی بیوتیک و دارو) از دیگر مزیت هایی بود که عضو هیات علمی موسسه تحقیقات علوم دامی به آنها اشاره کرد.
در پایان این کارگاه آموزشی به پرسش های شرکت کنندگان پاسخ داده شد.
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور