کارگاه ترویجی عملیات پرواربندی بره به شکل عملی با حضور دکتر پاپی محقق مروج ارشد و عضو هیات علمی بخش مدیریت پرورش موسسه تحقیقات علوم دامی کشور ، مهندس توکلی مسئول ترویج ،همچنین با شرکت شماری از دامداران و سربازان شهرستان نظرآباد درتاریخ 13 تیرماه جاری در یکی از دامداری های این شهرستان برگزار شد.
دراین کارگاه درخصوص اهمیت امنیت غذایی کشور و تولید گوشت قرمز به ویژه گوشت بره های پرواری مطالبی از بیان شد.
مشخصات و ویژگی های بره های پرواری شامل نژاد، جنس، وزن، سن و سلامتی دام ، روش تهیه مواد خوراکی مورد نیاز و تهیه فرمول جیره های غذایی بره های پرواری برای اوزان مختلف از دیگر نکاتی بود که دکتر پاپی به آنها اشاره کرد.
ایشان درادامه درمورد روش های فرآوری مواد خوراکی و جیره های غذایی شامل خیساندن، آسیاب کردن، پلت کردن ، همچنین روش های خوراک دادن، مقدار خوراک و تعداد دفعات خوراک دهی در شبانه روزبه بیان مطالبی پرداخت
شرح مسائل مربوط به اصول بهداشت شامل ،بهداشت دام و جایگاه نگهداری آن سم پاشی، نظافت، حمام ضدکنه، داروی ضدانگل ومسائل مربوط به جایگاه نگهداری دام ازجمله مساحت موردنیاز آغل، آخور، آبخوری، تهویه، دما و رطوبت ازدیگر نکات کاربردی بود که دراین دوره آموزشی به آنها پرداخته شد.
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور