نخستین جلسه شورای پژوهشی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور در سال جدید با حضور رئیس، معاونان و روسای بخش های موسسه، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، جلسه شورای پژوهشی موسسه با هدف تاکید بر برنامه های از پیش تعیین شده و تطبیق آن با شعار سال جدید، در حالی برگزار شد که معرفی و تبیین انتظارات از موسسات تحقیقاتی، از مهمترین محورهای آن به شمار می رفت.
معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته های موسسه، با اشاره به لزوم انجام پژوهش های تحقیقاتی بر اساس سیاست های ابلاغ شده از طرف سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، گفت: خوشبختانه موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، جزو معدود موسساتی است که اکثر فعالیت های آن با مشارکت مردم و در راستای جهش تولید است.
نادر اسدزاده، با تاکید بر اینکه طبق انتظارات سازمان تات، باید موسسات زیرمجموعه، اولویت ها و چالش های خود را تعیین کنند، افزود: معرفی پروژه های اثربخش با مشارکت مردمی و همسو با جهش تولید، نشست های تخصصی با ذینفعان، دانشگاهیان و نخبگان، توقف پروژه های در حال اجرایی که اثربخشی ندارند و احصای ظرفیت ها و توانمندی های بالقوه موسسه، از مهمترین مواردی است که بخش های مربوطه باید آن را مد نظر داشته باشند.
حضور محققان در مزارع پرورشی به صورت هفتگی، تحلیل های فنی و آینده نگر، اعلام طرح های با هدف توسعه اقتصادی، اعلام کتاب های فاخر منتشر شده توسط موسسه، تشکیل شورای مواد ژنی و تعیین تاریخ برگزاری گردهمایی سالانه، از دیگر مواردی بود که اسدزاده به آنها اشاره کرد.
در ادامه، روسای هر کدام از بخش ها گزارشی از دستاوردهای قابل رونمایی در سال جدید ارائه دادند و به تبیین محورهای فعالیت هر بخش، اثربخشی پروژه های شاخص، برنامه های پیش رو در سال جاری، تاریخ حدودی و موضوع نشست های تخصصی، پیشرفت های عملیاتی 4 ساله منطبق بر سیاست های ابلاغی و فعالیت های توسعه ای و ترویجی پرداختند.
سپس، محمد یونسی الموتی معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه، موارد مربوط به تامین اعتبارات و راهکارهای بهینه سازی گردش نامه های اداری را عنوان کرد.
خمیس آبادی، ادامه داد: سیاست های ابلاغ شده از طرف سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مانند راهنما و چراغ راه موسسات تحقیقاتی است که عمل به آن از الزامات اولیه فعالیت های پژوهشی است.
وی، تاکید کرد: در سال جاری، سیاست های تحقیقاتی، منطبق با شعار سال، مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم است که امید می رود موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، با هم فکری و هم افزایی بیش از پیش، در راستای دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده گام بردارد.
رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، در پایان خواستار افزایش تعامل با همکاران استانی علوم دامی در مراکز تحقیقاتی شد و برای بهبود روند مدیریت مجموعه، پیشنهاد داد تا جلسه هم اندیشی با همکاران و بازنشستگان پیشکسوت عرصه تحقیقات دامپروری به صورت دوره ای برگزار شود.