به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور،در راستای اجرای طرح کلان ملی (مگا پروژه) ” پایش کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی”، که در سطح ملی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی مصوب گردیده، جلسه هماهنگی اجرای طرح و پروژه های “پایش کیفیت و سلامت محصولات دامی” درتاریخ 29 آبان ماه جاری در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برگزار شد.
دراین جلسه دکتر زهرا عبادی عضو هیات علمی بخش فرآوری دامی موسسه تحقیقات علوم دامی کشورو مجری طرح ،مهندس نرگس واسجی عضو هیات علمی بخش بیوتکنولوژی و مهندس منصوره عاملی از همکاران پروژه حضور داشتند.
دکتر سهیلا مرادی معاون پژوهشی موسسه رازی و مجری پروژههای بررسی آلودگی میکروبی محصولات دامی و دکتر خاکی رئیس بخش میکروبیولوژی ،نمایندگان موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی دراین نشست بودند.
در این جلسه در خصوص مسایل و نکات گوناگون فنی و نحوه نمونه برداری برای اجرای پروژه بررسی میکروبی گوشت مرغ (لاشه مرغ) بحث و گفتگو شد وهماهنگی های مورد نیازانجام گرفت.
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور