عضو هیات علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، در برنامه رویش حضور یافت و در ارتباط با اصول علمی و عملی پرواربندی بره، به مصاحبه پرداخت.
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، نادر پاپی، با حضور در برنامه رویش که به صورت زنده از شبکه آموزش سیما پخش می شد، درارتباط با اصول علمی و عملی پرواربندی بره، سخنانی را بیان کرد.
تعریف پرواربندی و مقدمات آن (تهیه جایگا، خوراک و بره)، خصوصیات بره های مناسب برای پرواربندی (سن شروع، وزن شروع، نژاد)، اقدامات پیش از شروع: (واکسیناسیون، داروی ضد انگل و عادت دهی)، روش های پرواربندی (مراتع، زود ازشیرگیری، روش معمول درکشور)، طول مدت پروار از نظر عملکرد رشد و عملکرد اقتصادی، زمان مناسب خاتمه پرواربندی (منحنی ضریب تبدیل خوراک)، جایگاه مورد نیاز (آغل، بهاربند، ابعاد، تهویه و …) و خوراک و خوراک دادن (مقدار مصرف روزانه، روش های فراوری خوراک و …) از مهمترین مواردی بود که پاپی به آنها اشاره کرد.
وی همچنین در ارتباط با جیرۀ آغازین (استارتر) و ویژگیهای آن، خوراک مخلوط کامل (خوراک پلت شده و خوراک تخمیری) و ویژگیهای آنها، خصوصیات جیرۀ بره های پرواری از نظر انرژی و پروتئین و سایر مواد مغذی نیز توضیحاتی را ارائه داد.
عضو هیات علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، در پایان به تعداد جیره در طول دورۀ پرواربندی، اشاره کرد و به ارائه نکته هایی در ارتباط با واکسن و داروهای مورد نیاز و نیز ناهنجاریهای شایع؛ پیشگیری و درمان: پرخوری، اسیدوز، عفونت سم (فوت رات) پرداخت.