ایشان در خصوص طرح تحقیقاتی تولید کنسانتره پروتئینی جایگزین کنجاله سویا که توسط دکتر حسنا حاجاتی عضو هیات علمی بخش علوم دامی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی انجام شده، اظهار داشت: این طرح بسیار خوبی در تامین کنجاله سویا است که بخش اعظم آن وارداتی است و با توجه به حذف ارز ترجیحی این طرح کمک موثری در تامین کنجاله سویا در کشورخواهد بود و ما قول می دهیم که از این طرح حمایت نماییم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به بحث تولید دام و طیور و توسعه این صنعت پرداخت و گفت: امروز بحث امنیت غذایی یک مسئله مهم در همه دنیاست به طوری که همه کشورها با افزایش قیمت کالاهای اساسی روبهرو هستند و در برخی کشورها شاهد سهمیهبندی نیز بودهایم.
دکتر ساداتی نژاد افزود: در کشور ما شریف ترین و نجیب ترین انسانها کشاورزان هستند و من قبل از این بازدید انتظار داشتم در شهرستان ملکان فقط کشاورزی ببینم اما وقتی از ایستگاه تحقیقاتی بازدید کردم دیدم چه کارهای علمی بزرگی انجام شده که باید از این ظرفیت ها استفاده نمائید.
وزیر جهاد کشاورزی خطاب به رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: ایستگاه های تحقیقاتی که در مناطق کم برخوردار قرار دارند از لحاظ تجهیز و تهیه امکانات پژوهشی مورد حمایت بیشتری قرار گیرند.
در حاشیه بازدید از ایستگاه تحقیقاتی ملکان دکتر خیام نکویی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بیان داشت: دستاوردهای تحقیقاتی باید در عرصه های تولید نقش آفرینی کنند و محققان باید نقش مهمی در تامین امنیت غذایی داشته باشند و حضور محققان در عرصه منتهی به یک دستاورد اقتصادی برای کشاورز باشد. وی همچنین به تعامل و ارتباط بیشتر مرکز تحقیقات با بخش خصوصی تاکید نمود.
گفتنی است: است ایستگاه تحقیقاتی ملکان با وسعت 76 هکتار در سال 1372 جهت انجام کارهای پژوهشی و تحقیقاتی در زمینه پرورش غاز بومی و جوجه کشی تاسیس شد.
هم اکنون در این ایستگاه طرح های تحقیقاتی در مورد غاز و جوجه کشی غاز ، اجرای پروژه های تولید بذور پرورشی گندم، احداث ذخایر ژنتیکی انگور، ازدیاد بذر قره یونجه و طراحی سیستم آبیاری قطره ای با راندمان بالا انجام می گیرد.
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور