به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، جلسه تدوین برنامه بلند مدت و اولویت دار بخش های تحقیقاتی در حوزه پژوهشی، فناوری و ترویج در راستای سیاست های اعلامی موسسه و با تاکید بر احصاء دستاوردهای سالانه، میزان اثربخشی و پیش بینی اعتبارات مورد نیاز با حضور رئیس موسسه، معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته ها، مدیر امور پژوهشی و روسای بخش های تحقیقاتی در تاریخ 2 آذر ماه جاری در حوزه ریاست برگزار شد.
در این جلسه دکتر مهاجر با اشاره به محورهای برنامه هفتم، تاثیرگذاری در بخش، قانون نظام جامع دامپروری، استفاده از ظرفیت های قانونی و اشتغال زایی، یادآور شد: برای استان ها می باید برنامه ریزی متناسب داشته باشیم تا بازدهی درستی به دست آید، تا زمانیکه منتظر برنامه های استان ها باشیم کوله باری از مشکلات دامپروران در کشور روی هم انباشته می شود که ما باید پاسخگو باشیم.
ایشان افزود: در استان ها می باید راهنمایی های درست و متناسب با نیاز دامداران از سوی متخصصین ما صورت گیرد تا اثربخشی لازم را داشته باشد. نقطه ضعف ما راندمان عملکرد تولیدمثل در گله های مردمی است و این مشکل باید حل شود.
رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور خاطر نشان کرد: زنجیره هماهنگ برای رسیدن به هدف در برخی بخش ها دیده نمی شود، موسسه باید سیاست گذار باشد که بتواند برای بخش های استانی سیاست گذاری کند و از آنها کار بخواهد. اگر این مهم صورت نگیرد نقش ما هم مانند زیر بخش های استانی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه اعضای هیات علمی باید انتقال دهنده یافته های تحقیقاتی باشند نه یک جیره نویس یا ارزیاب، یادآور شد: بین اعضای هیات علمی تعداد انگشت شماری هستند که انتقال دهنده یافته های تحقیقاتی هستند.
دکتر مهاجر افزود: درتمامی استان ها متخصصین کار کشته و باتجربه داریم که باید از توان علمی آنها استفاده کنیم.
ایشان یادآور شد:2700 طرح تحقیقاتی کار کرده ایم که به صورت پراکنده بوده و شاخص نبوده، برنامه ها باید به گونه ایی تدوین شود که خروجی آن ملموس باشد. در زمینه ذخایر ژنتیکی و اصلاح نژاد باید حرفی برای گفتن داشته باشیم و در خصوص مکاتبات نیز در پاسخگویی باید تسریع شود.
در ادامه این جلسه روسای هریک از بخش های تحقیقاتی درخصوص برنامه های تحقیقاتی بلندمدت بخش خود به بیان مطالبی پرداختند.
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور