| 1 |
تاثیر مقادیرمختلف سیلوی سرشاخه نیشکربا اوره و ملاس درتغذیه گاومیش های شیری |
|
سیروس نوروزی |
1372/12/29 |
1374/12/29 |
خاتمه |
| 2 |
تاثیر مقادیر مختلف سیلوی غنی شده سر شاخه نیشکر جهت پرواربندی بره ها |
|
سیروس نوروزی |
1371/12/29 |
1371/12/29 |
خاتمه |
| 3 |
بررسی ومقایسه اثر مصرف ویتامین های E.وA خوراکی وتزریق در خون وبافتهای مختلف بدن وقابلیت استفاده مجدد این ویتامینها |
|
علی اکبر اسدیان اصفهانی – ابوالفضل عباسی |
1372/12/29 |
|
خاتمه |
| 4 |
بررسی عوامل موثر بر وضعیت کاروتن ویتامین A و ویتامینE در سه نژاد (توده ) گوسفند دنبه دار ایران |
|
علی اکبر اسدیان اصفهانی – ابوالفضل عباسی |
1371/12/29 |
1372/12/29 |
خاتمه |
| 5 |
بررسی میزان اسیدهای چرب در سبوس برنج استان گیلان |
|
محسن سلیمی وحید – حسن فضایلی |
1371/12/29 |
1372/12/29 |
خاتمه |
| 6 |
بررسی غلظت عناصر معدنی در خون دامهای استان گیلان |
|
محسن سلیمی وحید – سید احمد میرهادی |
1371/12/29 |
1376/12/29 |
خاتمه |
| 7 |
بررسی امکان استفاده مناسب از ضایعات بذر یونجه در تغذیه مرغ تخمگذار |
|
حسن فضایلی |
1372/12/29 |
1373/12/29 |
خاتمه |
| 8 |
شناسایی وتعیین ترکیبات شیمیایی وانرژی منابع غذایی منطقه دشت مغان |
|
هوشنگ لطف الهیان |
1372/12/29 |
1376/12/29 |
خاتمه |
| 9 |
بررسی مقایسه اثرات زئولیت وسدیم متاسیلیکات در عملکرد مرغهای تخمگذار |
|
ژاله میر عبدالباقی |
1371/12/29 |
1373/12/29 |
خاتمه |
| 10 |
تعیین همبستگی بین ترکیبات مختلف خون وتری گلیسریدها وصفات مهم اقتصادی مرغان تخمگذار |
|
ژاله میر عبدالباقی |
1368/12/29 |
1370/12/30 |
خاتمه |
| 11 |
تاثیر نشاسته وآمونیاک برروی بیوسنتز پروتیین میکروبی توسط میکرو ارگانیسم های شکمبه به طریق invitro |
|
سید احمد میرهادی |
1370/12/30 |
1372/12/29 |
خاتمه |
| 12 |
تعیین قابلیت هضم کاه واریته گندم کشت شده در مرکز اصلاح بذر ونهال ومقایسه قابلی هضم چند واریته گندم در چند مرکز تحقیقات |
|
سید احمد میرهادی – محمدمهدی شریفی |
1371/12/29 |
1372/12/29 |
خاتمه |
| 13 |
بررسی ارزش غذایی وتعیین انرژی قابل هضم ضایعات کارخانجات آبمیوه گیری به منظور کاربرد عملی در جیره غذایی نشخوار |
|
حسین نوروزیان |
1369/12/29 |
1371/12/29 |
خاتمه |
| 14 |
تعیین قابلیت هضم و تجزیه پذیری برخی از مواد خشبی استان گیلان با دو روش in vitro و in vivo |
|
حسین نوروزیان |
1371/12/29 |
1372/12/29 |
خاتمه |
| 15 |
بررسی استفاده از سطوح مختلف گل قند به جای پودر صدف جهت تامین نیازهای کلسیمی مرغان تخمگذار |
|
سیروس نوروزی |
1375/12/30 |
1376/12/29 |
خاتمه |
| 16 |
بررسی مقایسه ای روش مختلف Invitro و Invivo جهت اندازه گیری ضرایب هضمی در برخی از خوراکهای دام |
|
غلامی حسین |
1373/12/29 |
1377/12/29 |
خاتمه |
| 17 |
بررسی تعادل کاتیون – آنیون جیره های غذایی با استفاده از سطوح مختلف زئولیت بر روی عملکرد جوجه های گوشتی |
|
هوشنگ لطف الهیان |
1373/12/29 |
1375/12/30 |
خاتمه |
| 18 |
اثرتعادل کاتیون-انیون جیره غذایی برتوان تولیدی گاوهای هلشتاین شیرده |
|
علی مصطفی تهرانی |
1373/12/29 |
1373/12/29 |
خاتمه |
| 19 |
مقایسه توان هضمی گاو سیستانی وهولشتاین بر روی مواد خشبی |
|
هرمز منصوری |
1373/12/29 |
1376/12/29 |
خاتمه |
| 20 |
بررسی روشهای مناسب سیلو کردن آزولا |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1373/12/29 |
1374/12/29 |
خاتمه |
| 21 |
تاثیر ترکیبات روی و اسید اسکوربیک در آب آشامیدنی شور به منظور بهبود کیفیت پوسته تخم مرغ |
|
ژاله میر عبدالباقی |
1373/12/29 |
1376/12/29 |
خاتمه |
| 22 |
تعیین ارزش غذایی مواد خوراکی قایل استفاده در تغذیه طیور |
|
اکبر یعقوب فر |
1374/12/29 |
1377/12/29 |
خاتمه |
| 23 |
بررسی امکان جایگزینی ضایعات چغندرقند (طوقه و ریشه) غنی شده بجای ذرت سیلو شده در تغذیه گاومیش |
|
سیروس نوروزی |
1378/12/29 |
1379/12/30 |
خاتمه |
| 24 |
تدوین جداول ترکیبات شیمیایی وارزش غذایی خوراکهای دام وطیور |
|
ابوالفضل عباسی |
1378/12/29 |
1380/12/29 |
خاتمه |
| 25 |
اثرسطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم برقدرت پروار شترهای یک کوهانه درسنین مختلف |
|
ابوالفضل عباسی |
1379/12/30 |
1381/12/29 |
خاتمه |
| 26 |
بررسی امکان بهبودارزش غذایی کاه گندم بااستفاده ازقارچ پلورتوس مرحله دوم: تعیین شاخص ارزش غذایی کاه گندم غنی شده باقارچ |
|
حسن فضایلی |
1379/12/30 |
1381/12/29 |
خاتمه |
| 27 |
بررسی امکان بهبود ارزش غذایی کاه گندم با استفاده از کشت قارچ پلوروتوس (مرحله اول در مقیاس آزمایشگاهی ) |
|
حسن فضایلی |
1379/12/30 |
1377/12/29 |
خاتمه |
| 28 |
مقایسه پتانسیل های هضمی گاو سیستانی وهلشتاین از نظر فعالیت میکروبی شکمبه |
|
هرمز منصوری |
1379/12/30 |
1380/12/29 |
خاتمه |
| 29 |
بررسی اثرات غذایی استفاده ازعصاره بره موم درجیره درعملکرد جوجه های گوشتی ایران |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1379/12/30 |
1380/12/29 |
خاتمه |
| 30 |
بررسی اثرات سطوح مختلف کنجاله گلرنگ روی عملکرد مرغان تخمگذارتجارتی |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1378/12/29 |
1380/12/29 |
خاتمه |
| 31 |
مقایسه زئولیت طبیعی وفرایند شده ایران درتغذیه طیور |
|
ژاله میر عبدالباقی |
1378/12/29 |
1380/12/29 |
خاتمه |
| 32 |
تعیین ارزش غذایی ارقام جو بدون پوشینه و کاربرد ان درجیره های غذایی مرغ تخمگذار |
|
اکبر یعقوب فر |
1379/12/30 |
1381/12/29 |
خاتمه |
| 33 |
تخمین انرژی قابل متابولیسم موادخوراکی طیور براساس ترکیبات شیمیایی |
|
اکبر یعقوب فر |
1379/12/30 |
1383/05/30 |
خاتمه |
| 34 |
اثرسطوح مختلف بنتونیت فراوری شده و نشده و کلینوپتیلولیت برفراسنجه های تخمیر بر میزان تجزیه پذیری پروتیین درشکمبه، پروتیین قابل هضم در روده و رشد گوساله های نر |
|
علی رضا آقاشاهی |
1380/12/29 |
1384/04/30 |
خاتمه |
| 35 |
بررسی اثرات استفاده از مخمرساکارومیسیس سرویسیه سویه sc47 روی عملکردمرغان تخمگذار |
|
سید عبداله حسینی |
1380/12/29 |
1382/12/29 |
خاتمه |
| 36 |
تعیین پتانسیل هضم وفراسنجه های کنتیکی ان درشتریک کوهانه ایران |
|
مجتبی زاهدی فر |
1380/12/29 |
1382/12/29 |
خاتمه |
| 37 |
افزایش ارزش غذایی مواد خشبی بااستفاده از بخاراب تحت فشارفازاول: تعیین شرایط مناسب عمل اوری پیت وباکاس تیشکربااستفاده ازبخاراب |
|
مجتبی زاهدی فر |
1380/12/29 |
1381/12/29 |
خاتمه |
| 38 |
بررسی اثر بخار اب تحت فشار برخواص فیزیکوشیمیایی دیواره سلولی پیت وباگاس نیشکر، کاه گندم وسرشاخه خرما |
|
مجتبی زاهدی فر |
1383/03/30 |
1385/12/28 |
خاتمه |
| 39 |
تعیین شرایط مناسب عمل آوری کاه گندم و سرشاخه خرما با استفاده از بخار آب تحت فشار |
|
مجتبی زاهدی فر |
1383/03/30 |
1385/08/30 |
خاتمه |
| 40 |
تعیین ارزش غذایی کاه لاینهای امید بخش گندم |
|
مجتبی زاهدی فر – شهریار جاسمی |
1384/06/31 |
1387/01/31 |
خاتمه |
| 41 |
تعیین ارزش غذایی کاه لاینهای امید بخش جو |
|
مجتبی زاهدی فر – احمد یوسفی |
1384/06/31 |
1387/01/31 |
خاتمه |
| 42 |
بررسی و مقایسه تاثیردوروش عمل اوری با اوره (سیلوکردن وعمل اوری بادستگاه غنی سازی کاه) بر ارزش غذایی کاه |
|
ابوالفضل عباسی |
1380/12/29 |
1384/12/27 |
خاتمه |
| 43 |
تعیین ارزش غذایی کاه لاینهای امید بخش جو بدون پوشینه |
|
ابوالفضل عباسی – احمد یوسفی |
1384/06/31 |
1387/01/31 |
خاتمه |
| 44 |
تعیین انرژی وپروتئین مورد نیاز توده بز های رایینی در حال رشد |
|
غلامی حسین |
1380/12/29 |
1381/12/29 |
خاتمه |
| 45 |
بررسی امکان سیلو کردن بقایای گلابگیری جهت تغذیه دام |
|
حسن فضایلی |
1380/12/29 |
1381/12/29 |
خاتمه |
| 46 |
تعیین ارزش غذایی بقایای کارخانه های چای خشک کنی در تغذیه نشخوارکنندگان |
|
حسن فضایلی |
1383/03/30 |
1384/09/29 |
خاتمه |
| 47 |
بررسی اثراستفاده ازکمپلکس اسیدهای امینه (انیمازول) در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی تجارتی |
|
هوشنگ لطف الهیان |
1380/12/29 |
1380/12/29 |
خاتمه |
| 48 |
بررسی اثرات استفاده از مکمل گیاهی سبز رشد در تغذیه جوجه های گوشتی |
|
هوشنگ لطف الهیان |
1384/05/31 |
1384/12/28 |
خاتمه |
| 49 |
بررسی اثر دونوع زئولیت (کلینوپتیلولیت وهیولانیت) روی انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ظاهری پروتیین، اسیدهای امینه و مواد معدنی جیره های غذایی جوجه گوشتی |
|
هوشنگ لطف الهیان |
1380/12/29 |
1383/05/30 |
خاتمه |
| 50 |
اثرمکمل کروم روی توان تولید ، ترکیب لاشه وعکس العملهای متابولیکی بره های پرواری |
|
علی مصطفی تهرانی |
1380/12/29 |
1382/12/29 |
خاتمه |
| 51 |
اثرسطوح مختلف تفاله زیتون درجیره های غذایی برعملکرد جوجه های گوشتی تجارتی ارین وراس |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1380/12/29 |
1381/12/29 |
خاتمه |
| 52 |
تاثیر افزودن انواع مختلف خاک معدنی ( بنتونیت ) استان خراسان به جیره غذایی ، به منظور بهبود عملکرد جوجه های گوشتی |
|
ژاله میر عبدالباقی |
1381/12/29 |
1384/11/29 |
خاتمه |
| 53 |
تعیین انرژی قابل متابولیسم و رنگدانه های موجود در خاک رنگبر استفاده شده در تصفیه روغن واستفاده از آن در تغذیه مرغان تخم گذار |
|
ژاله میر عبدالباقی |
1381/12/29 |
1386/04/31 |
خاتمه |
| 54 |
شناسایی خصوصیات ساختمان انواع خاکهای معدنی ایران و استفاده از آن به منظور بهبود شرایط پرورشی و تغذیه ای طیور |
|
ژاله میر عبدالباقی |
1382/04/31 |
1388/04/31 |
خاتمه |
| 55 |
تعیین ارزش غذایی وفابلیت هضم پروتئین پودر بیومس آرتمیا با استفاده از روشهای بیولوژیکی وشیمیایی واستفاه سطوح مختلف آن در جیره غذایی جوجه های گوشتی |
|
سید احمد میرهادی |
1381/12/29 |
1383/12/30 |
خاتمه |
| 56 |
بررسی اثرات خصوصیات فیزیکی خوراک (پلت و آردی ) و سطح نیازمندی مواد مغذی بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
اکبر یعقوب فر |
1384/05/31 |
1385/05/31 |
خاتمه |
| 57 |
تعیین قابلیت هضم پروتئین واسید های آمینه در کنجاله های سویا ، آفتابگردان وکلزا در تغذیه طیور |
|
اکبر یعقوب فر |
1382/04/31 |
1386/04/31 |
خاتمه |
| 58 |
تعیین ارزش غذایی و غلظت مواد ضد تغذیه ای ارقام و لاین های امید بخش جو بدون پوشینه |
|
اکبر یعقوب فر – احمد یوسفی |
1384/05/31 |
1389/05/31 |
خاتمه |
| 59 |
بررسی وضعیت عناصر معدنی در دام های مناطق تحت تاثیر جنگ خلیج فارس |
علی مصطفی تهرانی |
سیدمجید حسینی |
1387/09/30 |
1391/05/31 |
خاتمه |
| 60 |
اثر استفاده از علوفه کامل نیشکر سیلو شده بر عملکرد گاومیش های شیرده |
|
مجتبی زاهدی فر |
1388/12/29 |
1390/12/29 |
خاتمه |
| 61 |
بررسی ویتامین E ، اتوکسی کوئین و پودر سیر در جیره بر کیفیت گوشت مرغ طی مدت نگهداری در یخچال و فریزر |
|
حسین ایران دوست – هوشنگ لطف الهیان |
1386/04/31 |
1387/10/30 |
خاتمه |
| 62 |
بررسی اثرات بنتونیت پرتورم فرآوری شده و نشده بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
علی رضا آقاشاهی |
1387/08/30 |
1390/03/14 |
خاتمه |
| 63 |
بررسی اثرات بنتونیت کم تورم فرآوری شده و نشده بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
علی رضا آقاشاهی |
1387/08/30 |
1390/03/14 |
خاتمه |
| 64 |
اثر جایگزینی ذرت به جای جو بر تولید و ترکیبات شیر گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی |
|
علی رضا آقاشاهی |
1387/08/30 |
1390/03/14 |
خاتمه |
| 65 |
تعیین نیاز متیونین در مرغ های مادر گوشتی آرین |
|
سید عبداله حسینی |
1386/10/30 |
1389/04/31 |
خاتمه |
| 66 |
تعیین ارزش غذایی بستر بر جای مانده از تولید اسید سیتریک در تغذیه جوجه های گوشتی |
|
سید عبداله حسینی |
1387/05/31 |
1388/12/28 |
خاتمه |
| 67 |
تاثیر سطوح مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیرپذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک |
|
مرتضی رضایی |
1387/08/30 |
1388/08/30 |
خاتمه |
| 68 |
کاربرد کاه گندم عمل آوری شده با اوره در بلوکهای خورک کامل و اثر آن بر عملکرد گوساله های نر پرواری |
|
مجتبی زاهدی فر |
1388/03/31 |
1389/09/30 |
خاتمه |
| 69 |
مقایسه عملکرد دو روش عمل آوری کاه با اوره در جیره غذایی گوساله های پرواری |
|
مجتبی زاهدی فر |
1388/08/30 |
1390/08/30 |
خاتمه |
| 70 |
ارزیابی کمی و تعیین ارزش غذایی علوفه هیبریدهای ذرت سیلویی |
|
فرهاد عزیزی – غلامی حسین |
1387/10/30 |
1389/03/31 |
خاتمه |
| 71 |
تعیین ارزش غذایی و کربوهیدارتهای غیر نشاسته ای لاینهای امید بخش تریتیکاله در تغذیه طیور |
|
غلامی حسین |
1388/06/31 |
1390/01/31 |
خاتمه |
| 72 |
برآورد انرژی قابل متابولیسم و خالص مواد خوراکی موجود در ایران بر اساس ترکیبات شیمیایی و معادلات پیش بینی |
|
غلامی حسین |
1387/06/31 |
1391/02/31 |
خاتمه |
| 73 |
تعیین ارزش غذایی و خاصیت سیلوئی علوفه تاج خروس |
|
حسن فضایلی |
1385/09/30 |
1387/03/31 |
خاتمه |
| 74 |
تعیین ارزش غذایی بقایای گلاب گیری به عنوان خوراک دام |
|
حسن فضایلی |
1388/02/31 |
1389/08/30 |
خاتمه |
| 75 |
بررسی امکان تولید خوراک مکمل انرژی – پروتئینی با استفاده از کود مرغی و ملاس چغندر |
|
حسن فضایلی |
1388/02/31 |
1389/08/30 |
خاتمه |
| 76 |
دستیابی به فناوری تولید مکمل خوراک دام بر اساس ملاس و فضولات طیور |
|
حسن فضایلی |
1388/03/31 |
1389/12/29 |
خاتمه |
| 77 |
بررسی مناسبترین روش برداشت مکانیزه بقایای ذرت دانه ای بر اساس کمیت و کیفیت بقایای برداشت شده و پارامترهای عملکردی ماشین |
|
محمد رضا مستوفی سرکاری – ابوالفضل عباسی |
1386/09/30 |
1390/03/31 |
خاتمه |
| 78 |
طرح – بررسی وضعیت عناصر معدنی در دامهای مناطق تحت تاثیر جنگ خلیج فارس |
|
علی مصطفی تهرانی – هوشنگ جعفری – سیدمجید حسینی |
1387/05/31 |
1391/06/28 |
خاتمه |
| 79 |
اثر سطوح مختلف کروم آلی و معدنی در جیره غذایی بر عملکرد و خصصیات لاشه جوجه های گوشتی |
|
علی مصطفی تهرانی |
1387/01/31 |
1389/12/28 |
خاتمه |
| 80 |
اثر روشهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت پوسته پسته (برونبر) و تاثیر آن بر عملکرد بره های پرواری |
|
علی مهدوی |
1388/04/31 |
1390/10/30 |
خاتمه |
| 81 |
اثر آنزیم های پکتیناز ، سلولاز و همی سلولاز بر عملکرد و قابلیت هضم جیره غذایی در جوجه های گوشتی |
|
علی مهدوی |
1388/10/30 |
1389/10/30 |
خاتمه |
| 82 |
تعیین ارزش غذایی دو گونه غالب علوفه مرتعی در دامنه شرقی سبلان ( Poa sp , Artemisia siberi ) با روش آزمایشگاهی |
|
علی مهدوی |
1388/10/30 |
1390/10/30 |
خاتمه |
| 83 |
اثر استفاده از ال-کارنیتین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی راس |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1388/05/31 |
1390/08/30 |
خاتمه |
| 84 |
اثر پروبیوتیک در جیره بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد کبک |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1388/09/30 |
1391/01/31 |
خاتمه |
| 85 |
اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک ( بایومین ایمبو) در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1387/05/31 |
1389/05/30 |
خاتمه |
| 86 |
اثرات استفاده از پروبیوتیک ( بیوپلاس) و چند سویه ای (پروتکسین) در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه جدید آرین |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1387/05/31 |
1388/12/28 |
خاتمه |
| 87 |
بررسی اثرات استفاده ازسطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد مرغان تخمگذارهای لاین |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1387/05/31 |
1389/12/28 |
خاتمه |
| 88 |
بررسی و مقایسه عملکرد کمی و کیفی ارقام مختلف تاج خروس در تاریخ های مختلف کاشت |
|
اردلان مهرانی – حسن فضایلی |
1385/09/30 |
1387/09/30 |
خاتمه |
| 89 |
مقایسه عملکرد و ارزش غذایی سه رقم ارزن معمولی در مراحل مختلف برداشت |
|
اردلان مهرانی – حسن فضایلی |
1386/11/30 |
1389/01/31 |
خاتمه |
| 90 |
مقایسه عملکرد و ارزش غذایی سه رقم ارزن دم روباهی در مراحل مختلف برداشت |
|
اردلان مهرانی – سید احمد میرهادی |
1386/11/30 |
1389/01/30 |
خاتمه |
| 91 |
تاثیر استفاده از مونتموریلونیت تصفیه شده با و بدون عصاره برخی گیاهان دارویی به عنوان افزودنی غذایی جوجه گوشتی |
|
ژاله میر عبدالباقی |
1387/05/31 |
1388/05/31 |
خاتمه |
| 92 |
تعیین ارزش غذایی و سطح مناسب میوه کهور در جیره غذایی مرغ تخمگذار |
|
سیروس نوروزی |
1388/02/31 |
1389/10/30 |
خاتمه |
| 93 |
بررسی اثرات استفاده از اسید آمینه کل وقابل هضم و انرژی قابل سوخت و ساز (AMEn, TMEn) در جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه آرین |
|
اکبر یعقوب فر |
1387/03/31 |
1389/03/31 |
خاتمه |
| 94 |
بررسی عملکرد گله مادر گوشتی آرین با جیره های غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم و انرژی قابل سوخت و ساز (AMEn, TMEn) |
|
اکبر یعقوب فر |
1387/03/31 |
1389/11/30 |
خاتمه |
| 95 |
تعیین اثرات آنتی اکسیدان های آلی ، منابع روغن های گیاهی و پیه حیوانی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی سویه آرین در شرایط تنش گرمایی |
|
اکبر یعقوب فر |
1388/08/30 |
1389/12/28 |
خاتمه |
| 96 |
اثر انرژی قابل متابولیسم جیره های غذایی و عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از آنزیم ناتوزیم پلاس |
|
اکبر یعقوب فر |
1387/06/31 |
1388/06/31 |
خاتمه |
| 97 |
تعیین ترکیبات شیمیایی مکمل غذایی تفتان شیمی و اثرات آن برعملکرد جوجه های گوشتی |
|
اکبر یعقوب فر |
1388/11/30 |
1390/11/30 |
خاتمه |
| 98 |
تعیین کربو هیدراتهای غیر نشاسته ای (NSP ) و اثرات آنها بر مقدار انرژی قابل متابولیسم و ویسکوزیته واریته های گندم |
|
اکبر یعقوب فر |
1388/12/29 |
1390/11/30 |
خاتمه |
| 99 |
ارزیابی عملکرد کمی و ارزش غذایی لاینهای برترشبدر ایرانی |
|
مرتضی رضایی – محمد زمانیان |
1388/03/31 |
1390/03/31 |
خاتمه |
| 100 |
طرح – استفاده از علوفه کامل نیشکر در تغذیه دام |
|
مجتبی زاهدی فر |
1388/12/29 |
1393/12/29 |
خاتمه |
| 101 |
ارزیابی عملکرد کمی و کیفی 17 اکو تیپ یونجه مناطق سرد سیری |
|
محمد علی مفیدیان – علی رضا آقاشاهی |
1387/10/30 |
1389/10/30 |
خاتمه |
| 102 |
اثر مکمل معدنی متوازن بر عملکرد و غلظت عناصر خونی بره های در حال رشد در بندر گز استان گلستان |
|
علی مصطفی تهرانی |
1389/09/30 |
1391/03/31 |
خاتمه |
| 103 |
اثرات کوآنزیم Q10 و محدودیت فیزیکی خوراک بر عملکرد ، خصوصیات لاشه ، سیستم ایمنی و کاهش سندرم آسیت جوجه های گوشتی |
|
سید عبداله حسینی |
1389/09/30 |
1391/09/30 |
خاتمه |
| 104 |
اثر شکل فیزیکی خوراک بر خصوصیات پشم و پوست بره های نر کلکوئی |
|
مهناز صالحی – غلامی حسین |
1389/10/30 |
1391/07/30 |
خاتمه |
| 105 |
تبدیل ضایعات میوه و تره بار به خوراک دام |
|
ابوالفضل عباسی |
1389/11/30 |
1392/05/31 |
خاتمه |
| 106 |
اثر کاربرد سطوح مختلف کود مرغی عمل آوری شده در جیره غذایی گوساله پرواری |
|
حسن فضایلی |
1389/12/28 |
1391/06/30 |
خاتمه |
| 107 |
اثر سه نوع افزودنی طبیعی (عصاره گیاهان دارویی آویشن ، بابونه و پروبیوتیک ) بر روی عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی راس |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1389/07/30 |
1391/07/30 |
خاتمه |
| 108 |
مطالعات میدانی ، طراحی سیستم و تحلیل اقتصادی برای استفاده از ضایعات میوه و تره بار به منظور خوراک دام |
|
ابوالفضل عباسی |
1389/11/30 |
1391/05/31 |
خاتمه |
| 109 |
اثر شکل فیزیکی خوراک بر فراسنجه های تخمیری وبافتی شکمبه ، رفتار خوراک خوردن و متابولیتهای خون ،در بره های نرپرواری |
|
غلامی حسین |
1389/10/30 |
1391/10/30 |
خاتمه |
| 110 |
دستیابی به فناوری مناسب عمل آوری کود مرغی به منظور تولید مکمل خوراک دام |
|
حسن فضایلی |
1389/11/30 |
1392/11/30 |
خاتمه |
| 111 |
اثر سطوح مختلف کود مرغی عمل آوری شده در جیره غذایی بر قابلیت هضم و مصرف اختیاری خوراک در گوسفند |
|
حسن فضایلی |
1389/12/28 |
1391/06/30 |
خاتمه |
| 112 |
استفاده از دانه تاج خروس در جیره غذایی جوجه های گوشتی |
|
اکبر یعقوب فر |
1389/08/30 |
1390/08/30 |
خاتمه |
| 113 |
مطالعه و تدوین برنامه راهبردی توسعه گاومیش خوزستان |
|
مرتضی رضایی – مجتبی زاهدی فر – هرمز منصوری – سیروس امیری نیا – عبد الرضا تیموری – علی رضا آقاشاهی – یداله ترکاشوند – مختارعلی عباسی |
1390/04/31 |
1391/04/31 |
خاتمه |
| 114 |
پیش بینی توسعه جمعیت گاومیش از طریق مدل سازی در برنامه راهبردی استان خوزستان |
|
مرتضی رضایی |
1390/04/31 |
1391/04/31 |
خاتمه |
| 115 |
بررسی امکان توسعه کمی وکیفی پرواربندی گاومیش و تولید گوشت در استان خوزستان |
|
هرمز منصوری |
1390/04/31 |
1391/04/31 |
خاتمه |
| 116 |
ساماندهی جایگاه پرورش گاومیش و ارائه الگوهای مطلوب توسعه در خوزستان |
|
علی رضا آقاشاهی |
1390/04/31 |
1391/12/28 |
خاتمه |
| 117 |
تعیین نیازهای انرژی و پروتئین جمعیت گاومیش در طرح جامع توسعه پرورش گاومیش در استان خوزستان |
|
مجتبی زاهدی فر |
1390/04/31 |
1391/04/31 |
خاتمه |
| 118 |
بررسی اثرات استفاده از میوه کهور با و بدون آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
سیروس نوروزی |
1390/10/30 |
1392/01/31 |
خاتمه |
| 119 |
اثر برنامه خوراک دهی و مکمل های ویتامینی – معدنی بر عملکرد ، ایمنی وسندروم آسیت در جوجه های گوشتی آرین |
|
سید عبداله حسینی |
1390/10/30 |
1392/10/30 |
خاتمه |
| 120 |
مقایسه اثر سه نوع افزودنی مختلف ( پودر ژل آلوورا ،پروبیوتیک وآنتی بیوتیک) در جیره بر روی فراسنجه های خونی ، سیستم ایمنی ، عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1390/10/30 |
1392/10/30 |
خاتمه |
| 121 |
مقایسه اثر سه نوع افزودنی مختلف ( ژل آلوورا ،پروبیوتیک وآنتی بیوتیک) در جیره بر روی سیستم ایمنی ، عملکرد و خصوصیات کمی و کیفی تخم مرغ مرغان تخمگذار |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1390/10/30 |
1392/10/30 |
خاتمه |
| 122 |
مقایسه سه نوع افزودنی مختلف ( پودر شنبلیله ، پودر سیر وآنتی بیوتیک ) در جیره بر روی سیستم ایمنی ، عملکرد و خصوصیات کمی وکیفی تخم مرغ مرغان تخمگذار |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1390/10/30 |
1392/10/30 |
خاتمه |
| 123 |
مقایسه اثر پودر گیاهان دارویی (آویشن ، سرخارگل ، سیر) و آنتی بیوتیک بر روی عملکرد ، فراسنجه های خونی ، میکروفلور روده ، سیستم ایمنی وخصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تجاری |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1391/01/31 |
1393/01/31 |
خاتمه |
| 124 |
بررسی خصوصیات سیلویی دو رقم تاج خروس علوفه ای و مقایسه آن با سیلاژ ذرت |
|
سید احمد میرهادی |
1391/02/31 |
1392/08/30 |
خاتمه |
| 125 |
تعیین ارزش غذایی علوفه تاج خروس ( Amaranthus hypochontriacus ) به روش آزمایشگاهی و روش حیوان زنده |
|
ابوالفضل عباسی |
1391/07/30 |
1393/07/29 |
خاتمه |
| 126 |
اثر نسبت های مختلف ملاس در جیره حاوی کود مرغی فرآوری شده بر گوارش پذیری و انرژی قابل متابولیسم خوراک در گوسفند |
|
حسن فضایلی |
1391/10/30 |
1393/04/31 |
خاتمه |
| 127 |
بررسی اثرعمل آوری به روش انباشت بر ارزش غذایی و ایمن سازی کود بستر جوجه گوشتی |
|
حسن فضایلی |
1391/12/30 |
1394/09/30 |
خاتمه |
| 128 |
بررسی اثر نوع ومیزان افزودنی ها بر عملکرد قسمتهای مختلف سیستم و کمیت وکیفیت محصول نهایی خط تبدیل ضایعات میوه و تره بار به خوراک دام |
|
علی رضا آقاشاهی |
1389/11/30 |
1391/09/30 |
خاتمه |
| 129 |
تعیین سطح مطلوب استفاده از محصول نهایی خط تبدیل ضایعات میوه و تره بار به خوراک دام در تغذیه بره های نر پرواری |
|
ابوالفضل عباسی |
1389/11/30 |
1391/11/30 |
خاتمه |
| 130 |
اثرات سطوح مختلف نوع جدید پروبیوتیک در جیره ،بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1389/07/30 |
1391/07/30 |
خاتمه |
| 131 |
اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد و سیستم ایمنی کبک های مولد |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1389/07/30 |
1391/01/31 |
خاتمه |
| 132 |
استفاده از دانه تاج خروس در جیره غذایی مرغان تخمگذار |
|
اکبر یعقوب فر |
1389/08/30 |
1390/08/30 |
خاتمه |
| 133 |
بررسی اثرات کنجاله پنبه دانه پرتوتابی شده با بیم الکترونی بر عملکرد پرواری ، متابولیتهای خونی گوسفندان پرواری |
|
هرمز منصوری |
1390/02/31 |
1392/02/31 |
خاتمه |
| 134 |
اثر کاربرد سطوح مختلف کود مرغی عمل آوری شده در جیره غذایی گوسفند پرواری |
|
حسن فضایلی |
1390/02/31 |
1391/08/30 |
خاتمه |
| 135 |
تعیین روشهای نوین فرآوری اقلام علوفه ای و استفاده از فرآورده های جانبی محصولات کشاورزی و صنایع غذایی مطالعه نشده در تغذیه دام |
|
مجتبی زاهدی فر |
1389/11/30 |
1394/11/30 |
خاتمه |
| 136 |
روشهای بهینه سیلو کردن پوسته پسته و استفاده از آن در تغذیه دام |
|
مجتبی زاهدی فر |
1389/11/30 |
1393/11/30 |
خاتمه |
| 137 |
اثر سطوح مختلف ضایعات میوه و تره بار بر عملکرد بره های نر پرواری |
|
ابوالفضل عباسی |
1389/11/30 |
1391/11/30 |
خاتمه |
| 138 |
بررسی اثرات استفاده از محصول نهایی خط تبدیل ضایعات میوه و سبزی به خوراک دام بر عملکرد ، خصوصیات لاشه و ایمنی جوجه های گوشتی |
|
هوشنگ لطف الهیان |
1389/11/30 |
1390/11/30 |
خاتمه |
| 139 |
اثر کاربرد سطوح مختلف کود مرغی عمل آوری شده در جیره غذایی گوسفند داشتی |
|
حسن فضایلی |
1390/11/30 |
1392/05/31 |
خاتمه |
| 140 |
اثر منبع انرژی در جیره حاوی کود مرغی عمل آوری شده بر گوارش پذیری و بیوسنتز شکمبه گوسفند |
|
حسن فضایلی |
1390/11/30 |
1392/05/31 |
خاتمه |
| 141 |
مقایسه اثر سطوح مختلف چهار نوع افزودنی ( پودر سیر و پودر کاسنی ) ، پروبیوتیک وآنتی بیوتیک در جیره بر روی سیستم ایمنی ، عملکرد وفراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1390/10/30 |
1392/10/30 |
خاتمه |
| 142 |
اثرات اسانس مرزنجوش بر عملکرد ،فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی |
سید عبداله حسینی |
هوشنگ لطف الهیان |
1392/11/30 |
1394/11/30 |
خاتمه |
| 143 |
بررسی اثرات سطوح اسانس گزنه بر عملکرد ،فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی |
|
سیروس نوروزی |
1392/05/14 |
1394/02/14 |
خاتمه |
| 144 |
بررسی اثرات سطوح اسانس رازک بر عملکرد ،فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی |
|
علی رضا آقاشاهی |
1392/05/14 |
1394/02/14 |
خاتمه |
| 145 |
اثرات سطوح اسانس نعناع بر عملکرد ،فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی |
|
سید احمد میرهادی |
1392/05/14 |
1394/01/30 |
خاتمه |
| 146 |
اثرات سطوح اسانس مارچوبه بر عملکرد ، فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی |
|
سیروس نوروزی |
1392/05/14 |
1394/02/14 |
خاتمه |
| 147 |
اثرات سطوح اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد ، فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی |
|
سید عبداله حسینی |
1392/05/14 |
1393/11/14 |
خاتمه |
| 148 |
اثرات سطوح اسانس شیرین بیان بر عملکرد ، فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی |
|
اکبر یعقوب فر |
1392/05/14 |
1393/11/14 |
خاتمه |
| 149 |
تعیین اسانس گیاهان دارویی قابل استفاده به عنوان محرک رشد درجیره جوجه های گوشتی (طرح) |
سید عبداله حسینی |
علی رضا آقاشاهی – مجید افشار – سید عبداله حسینی – ابوالحسن صادقی پناه – هوشنگ لطف الهیان – سیدمظفر مهدی زاده – سید احمد میرهادی – سیروس نوروزی – اکبر یعقوب فر |
1392/05/14 |
1396/11/15 |
خاتمه |
| 150 |
اثرات سطوح اسانس پونه کوهی بر عملکرد ،فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی |
|
سید عبداله حسینی |
1392/05/14 |
1393/11/14 |
خاتمه |
| 151 |
اثرات سطوح اسانس سنبل کوهی بر عملکرد ،فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی |
|
سید عبداله حسینی |
1392/05/14 |
1394/01/14 |
خاتمه |
| 152 |
اثر عصاره پودر یونجه بر روی کاهش چربی حفره بطنی،خصوصیات لاشه،عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی |
|
سیروس نوروزی |
1392/11/30 |
1395/02/30 |
خاتمه |
| 153 |
اثرات اسانس زنیان بر عملکرد, فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی |
سید عبداله حسینی |
سیدمظفر مهدی زاده |
1392/11/30 |
1394/11/30 |
خاتمه |
| 154 |
بررسی امکان دستیابی به رو ش مناسب سیلو کردن سیب زمینی جهت تغذیه دام |
|
حسن فضایلی |
1392/11/30 |
1394/05/31 |
خاتمه |
| 155 |
بهبود عملکرد تولیدی گله های گوسفند و بز عشایر حاشیه رودخانه کرخه با استفاده از خوراک کامل پلت شده |
|
غلامی حسین |
1392/12/29 |
1393/12/29 |
خاتمه |
| 156 |
بررسی عملکرد تولید و بازده مواد مغذی علف سبز جو و ذرت به روش آبکشت (هایدروپونیک) |
|
حسن فضایلی |
1393/01/31 |
1394/01/31 |
خاتمه |
| 157 |
امکان دستیابی به دانش فنی ساخت ترکیبات بافری آهسته رهش در تغذیه نشخوارکنندگان(طرح) |
مرتضی رضایی |
مرتضی رضایی – مجتبی زاهدی فر – سید علی اکبر سجادی – غلامی حسین |
1393/03/31 |
1399/03/01 |
خاتمه |
| 158 |
بررسی اثرات استفاده از مواد بافری آهسته رهش بر متابولیت های شکمبه در گوسفندان مبتلا به اسیدوز |
|
مجتبی زاهدی فر |
1393/03/31 |
1397/04/29 |
خاتمه |
| 159 |
بررسی تغییرات متابولیت های شکمبه در گوسفندان مبتلا به اسیدوز |
|
مجتبی زاهدی فر |
1393/03/31 |
1396/07/29 |
خاتمه |
| 160 |
بررسی آزمایشگاهی با هدف دستیابی به دانش فنی ساخت ترکیبات بافری آهسته رهش در تغذیه دام |
|
مرتضی رضایی |
1393/03/31 |
1399/03/01 |
خاتمه |
| 161 |
استفاده ازجیره آغازین بزغاله های شیرخوار به منظور بهبود بهره وری در دامهای عشایر استان کرمان |
|
مرتضی رضایی |
1393/04/31 |
1395/12/28 |
خاتمه |
| 162 |
تعیین وضعیت عناصر معدنی در علوفه های مراتع ییلاقی استان سمنان |
|
علی مصطفی تهرانی |
1393/04/31 |
1395/06/31 |
خاتمه |
| 163 |
اثرات اسانس اسطوخودوس بر عملکرد,فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی |
|
سید احمد میرهادی |
1393/06/31 |
1394/12/28 |
خاتمه |
| 164 |
تعیین نیاز متیونین جوجه های گوشتی آرین سویه386در دوره آغازین (14-1 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی، ایمنی و فراسنجه های خونی |
|
سید عبداله حسینی |
1393/07/30 |
1395/07/30 |
خاتمه |
| 165 |
بهبود عملکرد تولیدی گله های گوسفند و بز عشایر حاشیه رودخانه کرخه با استفاده از خوراک کامل پلت و یا بلوک شده ( طرح ) |
غلامی حسین |
نادر اسدزاده – عبد الرضا تیموری – غلامی حسین – محمدعباس ولایتی |
1392/12/29 |
1393/12/29 |
خاتمه |
| 166 |
تحلیل اقتصادی استفاده از خوراک کامل پلت شده در گله های گوسفند عشایر حاشیه رودخانه کرخه |
غلامی حسین |
عبد الرضا تیموری |
1392/12/29 |
1393/12/29 |
خاتمه |
| 167 |
تعیین احتیاجات غذائی جوجه های گوشتی آرین سویه386 در مراحل مختلف پرورش(طرح) |
هوشنگ لطف الهیان |
علی رضا حسابی نامقی – سید عبداله حسینی – عباس علی قیصری خوراسگانی – هوشنگ لطف الهیان – اکبر یعقوب فر |
1393/07/30 |
1395/01/31 |
خاتمه |
| 168 |
تعیین نیاز متیونین جوجه های گوشتی آرین سویه386در دوره رشد(28-15 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی، ایمنی و فراسنجه های خونی |
هوشنگ لطف الهیان |
سید عبداله حسینی |
1393/07/30 |
1394/10/30 |
خاتمه |
| 169 |
تعیین نیاز متیونین جوجه های گوشتی آرین سویه386 در دوره پایانی(42-29روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی، ایمنی و فراسنجه های خونی |
هوشنگ لطف الهیان |
سید عبداله حسینی |
1393/07/30 |
1394/10/30 |
خاتمه |
| 170 |
تعیین نیاز ترئونین جوجه های گوشتی آرین سویه386 در دوره آغازین (21-0 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی، پاسخ های ایمنی و فراسنجه های خونی |
هوشنگ لطف الهیان |
سید عبداله حسینی |
1393/07/30 |
1394/10/30 |
خاتمه |
| 171 |
تعیین نیاز ترئونین جوجه های گوشتی آرین سویه386 در دوره پایانی (22-42 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی، پاسخ های ایمنی و فراسنجه های خونی |
هوشنگ لطف الهیان |
سید عبداله حسینی |
1393/07/30 |
1394/10/30 |
خاتمه |
| 172 |
اثر پودر مخلوط گیاهان دارویی(آویشن،پونه،زیره سبز،خارشتر،سیر و اکالیپتوس) در جیره بر عملکرد،خصوصیات کمی و کیفی تخم مرغ و پاسخ های ایمنی در مرغان تخمگذار |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1393/08/30 |
1395/08/30 |
خاتمه |
| 173 |
برآورد پروتئین قابل هضم و متابولیسم مواد خوراکی موجود در ایران بر اساس معادلات پیش بینی |
|
غلامی حسین |
1393/09/30 |
1396/03/31 |
خاتمه |
| 174 |
بررسی عملکرد جوجه های گوشتی سویه 386 آرین تغذیه شده بر اساس جیره نویسی به روش اسیدهای آمینه کل و قابل هضم |
هوشنگ لطف الهیان |
اکبر یعقوب فر |
1393/09/19 |
1394/09/19 |
خاتمه |
| 175 |
تعیین اثرات عمل آوری جیره های غذایی با آنزیم بر انرژی متابولیسمی جیره های غذایی،اسیدهای چرب فرار ،ویسکوزیته،باکتریها و PH روده جوجه های گوشتی تغذیه شده با منابع مختلف پلی ساکاریدهای دیواره سلولی |
|
اکبر یعقوب فر |
1393/12/29 |
1394/12/29 |
خاتمه |
| 176 |
تعیین اثرات فرآوری(شکل فیزیک خوراک با و بدون آنزیم) ارقام جو بر انرژی زایی،قابلیت هضم ازت ایلئومی،عملکرد،اسیدهای چرب فرار،ویسکوزیته و بافت روده جوجه های گوشتی |
|
اکبر یعقوب فر |
1393/12/29 |
1394/12/29 |
خاتمه |
| 177 |
اثرات استفاده از آنزیم فیتاز میکروبی بر عملکردجوجه های گوشتی |
|
سید عبداله حسینی |
1394/01/31 |
1395/01/31 |
خاتمه |
| 178 |
تعین نیاز لیزین جوجه های گوشتی آرین سویه 386 در دوره رشد |
|
هوشنگ لطف الهیان |
1394/04/31 |
1395/07/30 |
خاتمه |
| 179 |
تعین نیاز لیزین جوجه های گوشتی آرین سویه 386 در دوره پایانی |
|
هوشنگ لطف الهیان |
1394/04/19 |
1395/07/19 |
خاتمه |
| 180 |
مقایسه جیره های غذایی آردی،پلت،اکسترود بر عملکرد،قابلیت هضم مواد مغذی و ناهنجاری های استخوانی در جوجه های گوشتی سویه راس |
|
اکبر یعقوب فر |
1394/04/31 |
1395/12/28 |
خاتمه |
| 181 |
تعیین نیاز لیزین جوجه های گوشتی آرین سویه 386 در دوره آغازین |
|
هوشنگ لطف الهیان |
1394/04/31 |
1395/07/30 |
خاتمه |
| 182 |
بررسی اثرات سطوح مختلف انرژی جیره و بتائین بر عملکرد جوجه های گوشتی تجاری |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1394/06/31 |
1395/06/31 |
خاتمه |
| 183 |
بررسی اثرات پودر و اسانس پولک در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
سیدمظفر مهدی زاده |
1394/06/31 |
1395/06/31 |
خاتمه |
| 184 |
بررسی تاثیر پودر ریشه رازیانه بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی آرین |
|
هوشنگ لطف الهیان |
1394/06/31 |
1395/12/30 |
خاتمه |
| 185 |
اثرات استفاده از سیستم یونیزاسیون هوا در سالن مرغداری بر کیفیت هوا،کیفیت بستر،عملکرد،میکروفلورای دستگاه گوارش و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی |
|
هوشنگ لطف الهیان |
1394/06/31 |
1395/12/30 |
خاتمه |
| 186 |
بررسی اثرات استفاده از مواد بافری آهسته رهش بر عملکرد گاوهای شیرده |
|
مرتضی رضایی |
1394/10/30 |
1399/03/01 |
خاتمه |
| 187 |
تعیین ارزش نسبی زیست فراهمی منابع معدنی اکسید و سولفات منگنز در جوجه های گوشتی |
|
اکبر یعقوب فر |
1394/12/09 |
1395/12/09 |
خاتمه |
| 188 |
بررسی امکان بهبود ارزش غذایی کاه گندم با استفاده از باکتریهای دستگاه گوارش موریانه |
|
حسن فضایلی |
1395/04/31 |
1397/10/30 |
خاتمه |
| 189 |
سنتز روی به فرم آلی با روشهای آزمایشگاهی با قابلیت استفاده در جیره دام و طیور |
|
مهدی امیر صادقی |
1395/06/31 |
1397/06/31 |
خاتمه |
| 190 |
تعیین خصویات سیلویی و ترکیبات مغذی علوفه سورگوه پگاه با اسپید فید |
|
حسن فضایلی |
1395/07/09 |
1397/01/09 |
خاتمه |
| 191 |
بررسی اثر کاربرد بقایای کلم بروکلی سیلو شده در جیره غذایی بره پرواری |
|
حسن فضایلی |
1395/07/09 |
1396/10/09 |
خاتمه |
| 192 |
بررسی اثرات استفاده از فرآورده جاذب آب و مواد معدنی برای جبران کم آبی و کمبود مواد مغذی در زمان حمل بر عملکرد وماندگاری جوجه های گوشتی |
|
هوشنگ لطف الهیان |
1395/07/30 |
1397/01/31 |
خاتمه |
| 193 |
تعیین اثرات روش مدیریتی و ماده افزودنی کرامینو بر باروری گله مادری گوشتی |
|
اکبر یعقوب فر |
1395/02/31 |
1397/12/01 |
خاتمه |
| 194 |
بررسی وضعیت مدیریتی مزارع مرغ گوشتی استان البرز به منظور ارایه الگوی مدیریتی و افزایش بهره وری |
|
سید عبداله حسینی |
1395/07/30 |
1397/01/31 |
خاتمه |
| 195 |
مقایسه اثرات منبع روی-متیونین و سولفات روی بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی |
|
سید عبداله حسینی |
1395/10/30 |
1397/10/30 |
خاتمه |
| 196 |
مقایسه اثرات روی آلی (روی-گلایسین) و معدنی (سولفات روی) بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی |
|
سید عبداله حسینی |
1395/10/30 |
1397/10/30 |
خاتمه |
| 197 |
تعیین ارزش غذایی علوفه ارقام جدید تاج خروس کشت شده در استان های مختلف کشور |
|
مرتضی رضایی – سراین رزاق زاده – امیررضا صفایی – محمد علی کردی یزدی |
1395/11/30 |
1399/09/01 |
خاتمه |
| 198 |
بررسی ارزش غذایی علوفه سه رقم جدید تاج خروس طی زمان های مختلف برداشت در استان گلستان |
|
امیررضا صفایی |
1395/11/30 |
1397/06/01 |
خاتمه |
| 199 |
بررسی ارزش غذایی علوفه سه رقم جدید تاج خروس طی زمان های مختلف برداشت در استان البرز |
|
مرتضی رضایی |
1395/11/30 |
1399/06/01 |
خاتمه |
| 200 |
افزایش غلظت و بررسی خصوصیات فیتاز جدا شده از قارچ و باکتری |
|
مهدی امیر صادقی |
1396/02/01 |
1397/02/01 |
خاتمه |
| 201 |
مقایسه اثر محرکهای رشد گیاهی تولید شده در موسسه تحقیقات علوم دامی ایران ( ( asri 1,2 با محرکهای گیاهی تجاری بر ایمنی،عملکرد و فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی |
|
سید عبداله حسینی |
1396/02/01 |
1397/12/01 |
خاتمه |
| 202 |
ارزیابی کمّی و مقایسه عوامل ضد تغذیه ای موجود در 18 رقم سورگوم علوفه ای |
|
مهدی امیر صادقی |
1396/02/01 |
1397/02/01 |
خاتمه |
| 203 |
مقایسه اثرات دو نوع پروبیوتیک تولیدی در موسسه(لاکتوبی و انتروبی)با پروبیوتیک تجاری بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی |
|
سید عبداله حسینی |
1396/04/01 |
1397/06/01 |
خاتمه |
| 204 |
مقایسه اثر محرک های ایمنی گیاهی تولید شده در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور ( 1 تجاری بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی |
|
هوشنگ لطف الهیان |
1396/04/01 |
1398/06/01 |
خاتمه |
| 205 |
تعیین ارزش غذایی ارقام مختلف سورگوم علوفه ای در استان البرز |
|
غلامی حسین |
1396/05/01 |
1397/05/01 |
خاتمه |
| 206 |
اثرات استفاده از سطوح مختلف دانه آمارانت (تاج خروس) در خوراک پلت بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی |
|
امیر حسین علیزاده قمصری |
1396/03/01 |
1397/11/01 |
خاتمه |
| 207 |
تعیین ارزش غذایی سیلاژ علوفه ارقام جدید آمارانت در استان البرز |
|
مرتضی رضایی |
1396/06/01 |
1399/06/01 |
خاتمه |
| 208 |
تعیین ارزش غذایی سیلاژ علوفه ارقام جدید آمارانت در استان گلستان |
|
امیررضا صفایی |
1396/06/01 |
1399/06/01 |
خاتمه |
| 209 |
ارزیابی درون تنی توکسین بایندر در جوجه های گوشتی |
|
سیروس نوروزی |
1396/06/01 |
1398/03/01 |
خاتمه |
| 210 |
تاثیر افزودن پری بیوتیک به توکسین بایندر بر عملکرد، فراسنجه¬های خونی، ایمنی و دستگاه گوارش جوجه¬های گوشتی تغذیه شده با جیره های آلوده به آفلاتوکسینB1 |
|
علی رضا آقاشاهی |
1396/06/01 |
1398/05/01 |
خاتمه |
| 211 |
بررسی وضعیت توازن مواد خوراکی مورد نیاز دامهای استان سیستان و بلوچستان |
|
غلامی حسین |
1396/07/01 |
1398/05/01 |
خاتمه |
| 212 |
اثرات متقابل اسید های آمینه کریستاله بر کارآمدی اسیدهای آمینه جیره در عملکرد جوجه های گوشتی |
|
اکبر یعقوب فر |
1396/07/01 |
1398/06/01 |
خاتمه |
| 213 |
شناسایی کمبودها و بیش بودهای معدنی در گاوهای سیستانی اواخر آبستن و اوایل شیردهی |
|
علی مصطفی تهرانی |
1396/07/01 |
1398/07/01 |
خاتمه |
| 214 |
تعیین ارزش غذایی و خصوصیات سیلویی ارقام مختلف سورگوم علوفه ای |
غلامی حسین |
علی آخوندی – علی رضا حسابی نامقی – رضا رحمتیان – غلامی حسین – عبداله کاویان |
1396/07/01 |
1399/07/01 |
خاتمه |
| 215 |
بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف کنجاله جرم ذرت بر عملکرد، ایمنی،کیفیت لاشه جوجه های گوشتی |
|
سید عبداله حسینی |
1396/08/01 |
1397/08/01 |
خاتمه |
| 216 |
بررسی اثرات سطوح مختلف خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی |
|
سید عبداله حسینی |
1396/08/01 |
1397/08/01 |
خاتمه |
| 217 |
اثرات استفاده از 3 آنزیم فیتاز تجاری( هوستازیم، فیزایم و رونوزایم) بر عملکرد، پاسخ ایمنی و قابلیت هضم کلسیم و فسفر در جوجه های گوشتی |
|
سید عبداله حسینی |
1396/09/01 |
1397/09/01 |
خاتمه |
| 218 |
اثرات محرک رشد گیاهی اورکس بر عملکرد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی |
|
امیر حسین علیزاده قمصری |
1396/11/01 |
1398/03/01 |
خاتمه |
| 219 |
بهبود کیفیت و ارزش غذایی علوفه ذرت سیلو شده با استفاده از بقایای فیبری حاصل از قند گیری از ذرت |
|
حسن فضایلی |
1396/11/01 |
1398/05/01 |
خاتمه |
| 220 |
ساخت بلوس مکمل معدنی آهسته رهش در شرایط آزمایشگاهی برای دامهای نشخوارکننده |
|
علیرضا کوچکی |
1396/11/01 |
1398/02/01 |
خاتمه |
| 221 |
اثر سبوس گندم، پوسته سویا و مخمر بر عملکرد، زیست فراهمی عناصر معدنی، فراسنجه های خونی، پاسخ ایمنی و کیفیت و ماندگاری لاشه جوجه های گوشتی |
|
اکبر یعقوب فر |
1396/12/01 |
1397/12/01 |
خاتمه |
| 222 |
تاثیر اسانس الکلی مرزه به شکل معمول و میکروکپسوله شده بر عملکرد، کیفیت لاشه، فاکتورهای خون ، پاسخ ایمنی و جمعیت میکروبی جوجه های گوشتی |
|
اکبر یعقوب فر |
1397/02/01 |
1399/01/01 |
خاتمه |
| 223 |
استفاده از ضایعات خشک شده محصولات لبنی در خوراک استارتر گوساله |
|
علی رضا آقاشاهی |
1397/02/01 |
1399/03/01 |
خاتمه |
| 224 |
بررسی اثرات بنتونیت فراوری شده در محلول سازی اسانس گیاهان دارویی در آب آشامیدنی جوجه های گوشتی در مقایسه با الکل توئین |
محمد یگانه پرست |
علی رضا آقاشاهی – محمد یگانه پرست |
1397/03/01 |
1398/08/01 |
خاتمه |
| 225 |
اثر توکسین بایندر توکسیت(Toxeat) بر فراسنجه های خونی، دستگاه گوارش و بیان ژنهای مرتبط با فعالیت کبد در جوجه های گوشتی تغذیه شده با آفلاتوکسین |
|
سید عبداله حسینی |
1397/12/01 |
1398/12/01 |
خاتمه |
| 226 |
اثرات پودر لارو سوسک شب زی (میل ورم) بر عملکرد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی |
|
امیر حسین علیزاده قمصری |
1398/02/01 |
1399/02/01 |
خاتمه |
| 227 |
بررسی اثر شکل فیزیکی خوراک بر کیفیت گوشت بره های نر کلکویی
|
زهرا عبادی |
حسین غلامی |
1391/11/30 |
1394/06/30 |
خاتمه |
| 228 |
بررسی اثرات پروبیوتیک های جداسازی شده از دستگاه گوارش مرغهای صنعتی و بومی بر عملکرد و سلامت جوجه های گوشتی |
سید عبداله حسینی |
غلامرضا صالحی جوزانی |
1391/04/31 |
1394/10/30 |
خاتمه |
| 229 |
بررسی اثر Vemoherb T بر توان تولید مثلی گله مادر گوشتی |
هدی جواهری بار فروشی |
سید عبداله حسینی |
1395/08/30 |
1397/02/31 |
خاتمه |
| 230 |
اثر افزودن فلوزیم به بستر بر عملکرد و شاخص های کیفی بستر جوجه های گوشتی |
|
هوشنگ لطف الهیان |
1394/06/31 |
1395/12/30 |
خاتمه |
| 231 |
تاثیر جابجایی منبع اسیدهای چرب امگا6 و امگا3 بر تغییرات متابولیک در میش |
|
مرتضی رضایی |
1394/03/31 |
1396/03/31 |
خاتمه |
| 232 |
تاثیر جابجایی منبع اسیدهای چرب امگا6 و امگا3 در جیره فلاشینگ بر تولید مثل میش(طرح) |
نادر اسدزاده |
نادر اسدزاده – مرتضی رضایی |
1394/03/31 |
1396/08/30 |
خاتمه |
| 233 |
پهنه بندی اقلیم استان های فارس و خوزستان بر مبنای شرایط فیزیولوژیکی دام (فاز اول: گاو شیری) |
علی رضا آقاشاهی |
وحیدرضا قاسمی دهکردی |
1392/11/30 |
1396/05/31 |
خاتمه |
| 234 |
تاثیر استفاده از جاذب بنتونیت در بستر بر عملکرد ، PH و ازت آمونیاکی بسترجوجه های گوشتی |
|
ژاله میر عبدالباقی |
1389/10/30 |
1392/10/30 |
خاتمه |
| 235 |
تلفیق برنامه های راهبردی محصولات دامی ( گوشت قرمز، شیر ، گوشت طیور و تخم مرغ ، پوست ،چرم و الیاف دامی ) و حفظ ذخایر ژنتیکی دامی کشور |
|
هرمز منصوری |
1389/09/30 |
1391/03/31 |
خاتمه |
| 236 |
بررسی عملکرد طول عمر اقتصادی گاوهای مون بیلیارد در شرایط پرورش درایران |
|
هرمز منصوری |
1386/02/31 |
1388/08/30 |
خاتمه |
| 237 |
مقایسه عملکرد و خصوصیات لاشه 3 هیبرید تجاری جوجه های گوشتی موجود در ایران |
|
هوشنگ لطف الهیان |
1386/10/01 |
1387/10/01 |
خاتمه |
| 238 |
بررسی اثر بلوک خوراک کامل حاوی پیت باگاس نیشکر بر عملکرد پرورای گوساله های نر هلشتاین |
|
حسن فضایلی |
1388/08/30 |
1390/08/30 |
خاتمه |
| 239 |
برنامه راهبردی تحقیقات بهبود و توسعه مکانیزاسیون دام و شیلات |
|
ابوالفضل عباسی |
1386/11/30 |
1387/11/30 |
خاتمه |
| 240 |
اثر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد پروار، قابلیت هضم جیره و میزان مصرف اختیاری خوراک در بره های نر |
|
غلامی حسین |
1388/03/31 |
1390/09/30 |
خاتمه |
| 241 |
ارزیابی عملکرد و خصوصیات لاشه سه آمیخته تجاری جوجه های گوشتی |
|
سید عبداله حسینی |
1389/08/01 |
1391/08/01 |
خاتمه |
| 242 |
ارزیابی عملکرد خصوصیات لاشه 3 هیبرید تجاری جوجه های گوشتی در شرایط مدیریتی توصیه شده هر سویه در ایران |
|
سید عبداله حسینی |
1386/09/30 |
1387/09/30 |
خاتمه |
| 243 |
بررسی شرایط مدیریت تغذیه وخوراک دادن درپرورش جوجه های گوشتی |
|
سید عبداله حسینی |
1388/12/29 |
1393/12/29 |
خاتمه |
| 244 |
بررسی اثرات محدودیت غذایی بر عملکرد ،خصوصیات لاشه و ایمنی جوجه های گوشتی |
|
سید عبداله حسینی |
1389/07/30 |
1391/07/30 |
خاتمه |
| 245 |
بررسی وضعیت مدیریت تغذیه در گاوداریهای منطقه جنوب غرب استان تهران (اسلامشهر) |
|
علی رضا آقاشاهی |
1386/07/30 |
1388/01/31 |
خاتمه |
| 246 |
بازنگری در اولویت های تحقیقاتی وزارت جهاد سازندگی (علوم دامی ) |
|
هرمز منصوری |
1378/12/29 |
1380/12/29 |
خاتمه |
| 247 |
بازنگری در گرایشهای تحقیقات منابع طبیعی وامور دام استانها (گرایش تحقیقات علوم دامی ) |
|
هرمز منصوری |
1378/12/29 |
1380/12/29 |
خاتمه |
| 248 |
تعیین سطح مناسب استفاده از پودر بنتونیت کلسیمی برای محافظت از پوست بز |
ژاله میر عبدالباقی |
مهناز صالحی |
1391/10/30 |
1395/01/28 |
خاتمه |
| 249 |
بررسی مقایسه ای بافرهای مختلف مورد استفاده در تلقیح مصنوعی طیور |
|
ژاله میر عبدالباقی |
1369/12/29 |
1371/12/29 |
خاتمه |
| 250 |
بررسی وضیت مدیریتی پروار بندی گوساله در ایران |
|
عبد الرضا تیموری – ابوالفضل عباسی |
1374/12/29 |
1376/12/29 |
خاتمه |
| 251 |
بررسی ومقایسه قدرت پرواربندی وبازدهی اقتصادی گوساله های نرتالشی باسیستم های نیمه متمرکز وگسترده درمنطقه تالش |
|
حسن فضایلی |
1372/12/29 |
1374/12/29 |
خاتمه |
| 252 |
بررسی رشدجبرانی درگوساله های سیستانی |
|
هرمز منصوری |
1371/12/29 |
1372/12/29 |
خاتمه |
| 253 |
بررسی کاهش چربی درلاشه گوساله های نرسیستانی |
|
هرمز منصوری |
1372/12/29 |
1374/12/29 |
خاتمه |
| 254 |
بررسی وضعیت مزارع مرغ گوشتی استان تهران به منظور ارائه الگوی مدیریتی وافزایش بهره وری |
احمد ناجی زواره |
عبد الرضا تیموری – سید عبداله حسینی – احمد ناجی زواره |
1388/12/29 |
1393/12/29 |
خاتمه |
| 255 |
بررسی عملکرد هیبریدهای تخمگذارهای سکس وهای لاین برای جیره های سطوح متفاوت پروتیین |
|
محمد تقی توحیدیان |
1373/12/29 |
1376/12/29 |
خاتمه |
| 256 |
بررسی جایگزینی جو با ذرت در تغذیه مرغهای تخمگذار با استفاده از دو نوع آنزیم تجارتی حاوی بتاگلوکانیز و پنتوزانیز و تاثیر آن در خصوصیات تولیدی مرغان تخمگذار |
|
محمد تقی توحیدیان |
1371/12/29 |
1373/12/29 |
خاتمه |
| 257 |
بررسی سطوح مختلف انرژی وپروتیین جیره بر روی عملکرد جوجه های تولیدی زیاران |
|
محمد تقی توحیدیان |
1372/12/29 |
1374/12/29 |
خاتمه |