ردیف |
عنوان |
مسئول/مسئولان |
مجری/مجریان |
تاریخ شروع |
تاریخ خاتمه |
وضعیت |
1 | تاثیر مقادیرمختلف سیلوی سرشاخه نیشکربا اوره و ملاس درتغذیه گاومیش های شیری | سیروس نوروزی | 1372/12/29 | 1374/12/29 | خاتمه | |
2 | تاثیر مقادیر مختلف سیلوی غنی شده سر شاخه نیشکر جهت پرواربندی بره ها | سیروس نوروزی | 1371/12/29 | 1371/12/29 | خاتمه | |
3 | بررسی ومقایسه اثر مصرف ویتامین های E.وA خوراکی وتزریق در خون وبافتهای مختلف بدن وقابلیت استفاده مجدد این ویتامینها | علی اکبر اسدیان اصفهانی – ابوالفضل عباسی | 1372/12/29 | خاتمه | ||
4 | بررسی عوامل موثر بر وضعیت کاروتن ویتامین A و ویتامینE در سه نژاد (توده ) گوسفند دنبه دار ایران | علی اکبر اسدیان اصفهانی – ابوالفضل عباسی | 1371/12/29 | 1372/12/29 | خاتمه | |
5 | بررسی میزان اسیدهای چرب در سبوس برنج استان گیلان | محسن سلیمی وحید – حسن فضایلی | 1371/12/29 | 1372/12/29 | خاتمه | |
6 | بررسی غلظت عناصر معدنی در خون دامهای استان گیلان | محسن سلیمی وحید – سید احمد میرهادی | 1371/12/29 | 1376/12/29 | خاتمه | |
7 | بررسی امکان استفاده مناسب از ضایعات بذر یونجه در تغذیه مرغ تخمگذار | حسن فضایلی | 1372/12/29 | 1373/12/29 | خاتمه | |
8 | شناسایی وتعیین ترکیبات شیمیایی وانرژی منابع غذایی منطقه دشت مغان | هوشنگ لطف الهیان | 1372/12/29 | 1376/12/29 | خاتمه | |
9 | بررسی مقایسه اثرات زئولیت وسدیم متاسیلیکات در عملکرد مرغهای تخمگذار | ژاله میر عبدالباقی | 1371/12/29 | 1373/12/29 | خاتمه | |
10 | تعیین همبستگی بین ترکیبات مختلف خون وتری گلیسریدها وصفات مهم اقتصادی مرغان تخمگذار | ژاله میر عبدالباقی | 1368/12/29 | 1370/12/30 | خاتمه | |
11 | تاثیر نشاسته وآمونیاک برروی بیوسنتز پروتیین میکروبی توسط میکرو ارگانیسم های شکمبه به طریق invitro | سید احمد میرهادی | 1370/12/30 | 1372/12/29 | خاتمه | |
12 | تعیین قابلیت هضم کاه واریته گندم کشت شده در مرکز اصلاح بذر ونهال ومقایسه قابلی هضم چند واریته گندم در چند مرکز تحقیقات | سید احمد میرهادی – محمدمهدی شریفی | 1371/12/29 | 1372/12/29 | خاتمه | |
13 | بررسی ارزش غذایی وتعیین انرژی قابل هضم ضایعات کارخانجات آبمیوه گیری به منظور کاربرد عملی در جیره غذایی نشخوار | حسین نوروزیان | 1369/12/29 | 1371/12/29 | خاتمه | |
14 | تعیین قابلیت هضم و تجزیه پذیری برخی از مواد خشبی استان گیلان با دو روش in vitro و in vivo | حسین نوروزیان | 1371/12/29 | 1372/12/29 | خاتمه | |
15 | بررسی استفاده از سطوح مختلف گل قند به جای پودر صدف جهت تامین نیازهای کلسیمی مرغان تخمگذار | سیروس نوروزی | 1375/12/30 | 1376/12/29 | خاتمه | |
16 | بررسی مقایسه ای روش مختلف Invitro و Invivo جهت اندازه گیری ضرایب هضمی در برخی از خوراکهای دام | غلامی حسین | 1373/12/29 | 1377/12/29 | خاتمه | |
17 | بررسی تعادل کاتیون – آنیون جیره های غذایی با استفاده از سطوح مختلف زئولیت بر روی عملکرد جوجه های گوشتی | هوشنگ لطف الهیان | 1373/12/29 | 1375/12/30 | خاتمه | |
18 | اثرتعادل کاتیون-انیون جیره غذایی برتوان تولیدی گاوهای هلشتاین شیرده | علی مصطفی تهرانی | 1373/12/29 | 1373/12/29 | خاتمه | |
19 | مقایسه توان هضمی گاو سیستانی وهولشتاین بر روی مواد خشبی | هرمز منصوری | 1373/12/29 | 1376/12/29 | خاتمه | |
20 | بررسی روشهای مناسب سیلو کردن آزولا | سیدمظفر مهدی زاده | 1373/12/29 | 1374/12/29 | خاتمه | |
21 | تاثیر ترکیبات روی و اسید اسکوربیک در آب آشامیدنی شور به منظور بهبود کیفیت پوسته تخم مرغ | ژاله میر عبدالباقی | 1373/12/29 | 1376/12/29 | خاتمه | |
22 | تعیین ارزش غذایی مواد خوراکی قایل استفاده در تغذیه طیور | اکبر یعقوب فر | 1374/12/29 | 1377/12/29 | خاتمه | |
23 | بررسی امکان جایگزینی ضایعات چغندرقند (طوقه و ریشه) غنی شده بجای ذرت سیلو شده در تغذیه گاومیش | سیروس نوروزی | 1378/12/29 | 1379/12/30 | خاتمه | |
24 | تدوین جداول ترکیبات شیمیایی وارزش غذایی خوراکهای دام وطیور | ابوالفضل عباسی | 1378/12/29 | 1380/12/29 | خاتمه | |
25 | اثرسطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم برقدرت پروار شترهای یک کوهانه درسنین مختلف | ابوالفضل عباسی | 1379/12/30 | 1381/12/29 | خاتمه | |
26 | بررسی امکان بهبودارزش غذایی کاه گندم بااستفاده ازقارچ پلورتوس مرحله دوم: تعیین شاخص ارزش غذایی کاه گندم غنی شده باقارچ | حسن فضایلی | 1379/12/30 | 1381/12/29 | خاتمه | |
27 | بررسی امکان بهبود ارزش غذایی کاه گندم با استفاده از کشت قارچ پلوروتوس (مرحله اول در مقیاس آزمایشگاهی ) | حسن فضایلی | 1379/12/30 | 1377/12/29 | خاتمه | |
28 | مقایسه پتانسیل های هضمی گاو سیستانی وهلشتاین از نظر فعالیت میکروبی شکمبه | هرمز منصوری | 1379/12/30 | 1380/12/29 | خاتمه | |
29 | بررسی اثرات غذایی استفاده ازعصاره بره موم درجیره درعملکرد جوجه های گوشتی ایران | سیدمظفر مهدی زاده | 1379/12/30 | 1380/12/29 | خاتمه | |
30 | بررسی اثرات سطوح مختلف کنجاله گلرنگ روی عملکرد مرغان تخمگذارتجارتی | سیدمظفر مهدی زاده | 1378/12/29 | 1380/12/29 | خاتمه | |
31 | مقایسه زئولیت طبیعی وفرایند شده ایران درتغذیه طیور | ژاله میر عبدالباقی | 1378/12/29 | 1380/12/29 | خاتمه | |
32 | تعیین ارزش غذایی ارقام جو بدون پوشینه و کاربرد ان درجیره های غذایی مرغ تخمگذار | اکبر یعقوب فر | 1379/12/30 | 1381/12/29 | خاتمه | |
33 | تخمین انرژی قابل متابولیسم موادخوراکی طیور براساس ترکیبات شیمیایی | اکبر یعقوب فر | 1379/12/30 | 1383/05/30 | خاتمه | |
34 | اثرسطوح مختلف بنتونیت فراوری شده و نشده و کلینوپتیلولیت برفراسنجه های تخمیر بر میزان تجزیه پذیری پروتیین درشکمبه، پروتیین قابل هضم در روده و رشد گوساله های نر | علی رضا آقاشاهی | 1380/12/29 | 1384/04/30 | خاتمه | |
35 | بررسی اثرات استفاده از مخمرساکارومیسیس سرویسیه سویه sc47 روی عملکردمرغان تخمگذار | سید عبداله حسینی | 1380/12/29 | 1382/12/29 | خاتمه | |
36 | تعیین پتانسیل هضم وفراسنجه های کنتیکی ان درشتریک کوهانه ایران | مجتبی زاهدی فر | 1380/12/29 | 1382/12/29 | خاتمه | |
37 | افزایش ارزش غذایی مواد خشبی بااستفاده از بخاراب تحت فشارفازاول: تعیین شرایط مناسب عمل اوری پیت وباکاس تیشکربااستفاده ازبخاراب | مجتبی زاهدی فر | 1380/12/29 | 1381/12/29 | خاتمه | |
38 | بررسی اثر بخار اب تحت فشار برخواص فیزیکوشیمیایی دیواره سلولی پیت وباگاس نیشکر، کاه گندم وسرشاخه خرما | مجتبی زاهدی فر | 1383/03/30 | 1385/12/28 | خاتمه | |
39 | تعیین شرایط مناسب عمل آوری کاه گندم و سرشاخه خرما با استفاده از بخار آب تحت فشار | مجتبی زاهدی فر | 1383/03/30 | 1385/08/30 | خاتمه | |
40 | تعیین ارزش غذایی کاه لاینهای امید بخش گندم | مجتبی زاهدی فر – شهریار جاسمی | 1384/06/31 | 1387/01/31 | خاتمه | |
41 | تعیین ارزش غذایی کاه لاینهای امید بخش جو | مجتبی زاهدی فر – احمد یوسفی | 1384/06/31 | 1387/01/31 | خاتمه | |
42 | بررسی و مقایسه تاثیردوروش عمل اوری با اوره (سیلوکردن وعمل اوری بادستگاه غنی سازی کاه) بر ارزش غذایی کاه | ابوالفضل عباسی | 1380/12/29 | 1384/12/27 | خاتمه | |
43 | تعیین ارزش غذایی کاه لاینهای امید بخش جو بدون پوشینه | ابوالفضل عباسی – احمد یوسفی | 1384/06/31 | 1387/01/31 | خاتمه | |
44 | تعیین انرژی وپروتئین مورد نیاز توده بز های رایینی در حال رشد | غلامی حسین | 1380/12/29 | 1381/12/29 | خاتمه | |
45 | بررسی امکان سیلو کردن بقایای گلابگیری جهت تغذیه دام | حسن فضایلی | 1380/12/29 | 1381/12/29 | خاتمه | |
46 | تعیین ارزش غذایی بقایای کارخانه های چای خشک کنی در تغذیه نشخوارکنندگان | حسن فضایلی | 1383/03/30 | 1384/09/29 | خاتمه | |
47 | بررسی اثراستفاده ازکمپلکس اسیدهای امینه (انیمازول) در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی تجارتی | هوشنگ لطف الهیان | 1380/12/29 | 1380/12/29 | خاتمه | |
48 | بررسی اثرات استفاده از مکمل گیاهی سبز رشد در تغذیه جوجه های گوشتی | هوشنگ لطف الهیان | 1384/05/31 | 1384/12/28 | خاتمه | |
49 | بررسی اثر دونوع زئولیت (کلینوپتیلولیت وهیولانیت) روی انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ظاهری پروتیین، اسیدهای امینه و مواد معدنی جیره های غذایی جوجه گوشتی | هوشنگ لطف الهیان | 1380/12/29 | 1383/05/30 | خاتمه | |
50 | اثرمکمل کروم روی توان تولید ، ترکیب لاشه وعکس العملهای متابولیکی بره های پرواری | علی مصطفی تهرانی | 1380/12/29 | 1382/12/29 | خاتمه | |
51 | اثرسطوح مختلف تفاله زیتون درجیره های غذایی برعملکرد جوجه های گوشتی تجارتی ارین وراس | سیدمظفر مهدی زاده | 1380/12/29 | 1381/12/29 | خاتمه | |
52 | تاثیر افزودن انواع مختلف خاک معدنی ( بنتونیت ) استان خراسان به جیره غذایی ، به منظور بهبود عملکرد جوجه های گوشتی | ژاله میر عبدالباقی | 1381/12/29 | 1384/11/29 | خاتمه | |
53 | تعیین انرژی قابل متابولیسم و رنگدانه های موجود در خاک رنگبر استفاده شده در تصفیه روغن واستفاده از آن در تغذیه مرغان تخم گذار | ژاله میر عبدالباقی | 1381/12/29 | 1386/04/31 | خاتمه | |
54 | شناسایی خصوصیات ساختمان انواع خاکهای معدنی ایران و استفاده از آن به منظور بهبود شرایط پرورشی و تغذیه ای طیور | ژاله میر عبدالباقی | 1382/04/31 | 1388/04/31 | خاتمه | |
55 | تعیین ارزش غذایی وفابلیت هضم پروتئین پودر بیومس آرتمیا با استفاده از روشهای بیولوژیکی وشیمیایی واستفاه سطوح مختلف آن در جیره غذایی جوجه های گوشتی | سید احمد میرهادی | 1381/12/29 | 1383/12/30 | خاتمه | |
56 | بررسی اثرات خصوصیات فیزیکی خوراک (پلت و آردی ) و سطح نیازمندی مواد مغذی بر عملکرد جوجه های گوشتی | اکبر یعقوب فر | 1384/05/31 | 1385/05/31 | خاتمه | |
57 | تعیین قابلیت هضم پروتئین واسید های آمینه در کنجاله های سویا ، آفتابگردان وکلزا در تغذیه طیور | اکبر یعقوب فر | 1382/04/31 | 1386/04/31 | خاتمه | |
58 | تعیین ارزش غذایی و غلظت مواد ضد تغذیه ای ارقام و لاین های امید بخش جو بدون پوشینه | اکبر یعقوب فر – احمد یوسفی | 1384/05/31 | 1389/05/31 | خاتمه | |
59 | بررسی وضعیت عناصر معدنی در دام های مناطق تحت تاثیر جنگ خلیج فارس | علی مصطفی تهرانی | سیدمجید حسینی | 1387/09/30 | 1391/05/31 | خاتمه |
60 | اثر استفاده از علوفه کامل نیشکر سیلو شده بر عملکرد گاومیش های شیرده | مجتبی زاهدی فر | 1388/12/29 | 1390/12/29 | خاتمه | |
61 | بررسی ویتامین E ، اتوکسی کوئین و پودر سیر در جیره بر کیفیت گوشت مرغ طی مدت نگهداری در یخچال و فریزر | حسین ایران دوست – هوشنگ لطف الهیان | 1386/04/31 | 1387/10/30 | خاتمه | |
62 | بررسی اثرات بنتونیت پرتورم فرآوری شده و نشده بر عملکرد جوجه های گوشتی | علی رضا آقاشاهی | 1387/08/30 | 1390/03/14 | خاتمه | |
63 | بررسی اثرات بنتونیت کم تورم فرآوری شده و نشده بر عملکرد جوجه های گوشتی | علی رضا آقاشاهی | 1387/08/30 | 1390/03/14 | خاتمه | |
64 | اثر جایگزینی ذرت به جای جو بر تولید و ترکیبات شیر گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی | علی رضا آقاشاهی | 1387/08/30 | 1390/03/14 | خاتمه | |
65 | تعیین نیاز متیونین در مرغ های مادر گوشتی آرین | سید عبداله حسینی | 1386/10/30 | 1389/04/31 | خاتمه | |
66 | تعیین ارزش غذایی بستر بر جای مانده از تولید اسید سیتریک در تغذیه جوجه های گوشتی | سید عبداله حسینی | 1387/05/31 | 1388/12/28 | خاتمه | |
67 | تاثیر سطوح مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیرپذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک | مرتضی رضایی | 1387/08/30 | 1388/08/30 | خاتمه | |
68 | کاربرد کاه گندم عمل آوری شده با اوره در بلوکهای خورک کامل و اثر آن بر عملکرد گوساله های نر پرواری | مجتبی زاهدی فر | 1388/03/31 | 1389/09/30 | خاتمه | |
69 | مقایسه عملکرد دو روش عمل آوری کاه با اوره در جیره غذایی گوساله های پرواری | مجتبی زاهدی فر | 1388/08/30 | 1390/08/30 | خاتمه | |
70 | ارزیابی کمی و تعیین ارزش غذایی علوفه هیبریدهای ذرت سیلویی | فرهاد عزیزی – غلامی حسین | 1387/10/30 | 1389/03/31 | خاتمه | |
71 | تعیین ارزش غذایی و کربوهیدارتهای غیر نشاسته ای لاینهای امید بخش تریتیکاله در تغذیه طیور | غلامی حسین | 1388/06/31 | 1390/01/31 | خاتمه | |
72 | برآورد انرژی قابل متابولیسم و خالص مواد خوراکی موجود در ایران بر اساس ترکیبات شیمیایی و معادلات پیش بینی | غلامی حسین | 1387/06/31 | 1391/02/31 | خاتمه | |
73 | تعیین ارزش غذایی و خاصیت سیلوئی علوفه تاج خروس | حسن فضایلی | 1385/09/30 | 1387/03/31 | خاتمه | |
74 | تعیین ارزش غذایی بقایای گلاب گیری به عنوان خوراک دام | حسن فضایلی | 1388/02/31 | 1389/08/30 | خاتمه | |
75 | بررسی امکان تولید خوراک مکمل انرژی – پروتئینی با استفاده از کود مرغی و ملاس چغندر | حسن فضایلی | 1388/02/31 | 1389/08/30 | خاتمه | |
76 | دستیابی به فناوری تولید مکمل خوراک دام بر اساس ملاس و فضولات طیور | حسن فضایلی | 1388/03/31 | 1389/12/29 | خاتمه | |
77 | بررسی مناسبترین روش برداشت مکانیزه بقایای ذرت دانه ای بر اساس کمیت و کیفیت بقایای برداشت شده و پارامترهای عملکردی ماشین | محمد رضا مستوفی سرکاری – ابوالفضل عباسی | 1386/09/30 | 1390/03/31 | خاتمه | |
78 | طرح – بررسی وضعیت عناصر معدنی در دامهای مناطق تحت تاثیر جنگ خلیج فارس | علی مصطفی تهرانی – هوشنگ جعفری – سیدمجید حسینی | 1387/05/31 | 1391/06/28 | خاتمه | |
79 | اثر سطوح مختلف کروم آلی و معدنی در جیره غذایی بر عملکرد و خصصیات لاشه جوجه های گوشتی | علی مصطفی تهرانی | 1387/01/31 | 1389/12/28 | خاتمه | |
80 | اثر روشهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت پوسته پسته (برونبر) و تاثیر آن بر عملکرد بره های پرواری | علی مهدوی | 1388/04/31 | 1390/10/30 | خاتمه | |
81 | اثر آنزیم های پکتیناز ، سلولاز و همی سلولاز بر عملکرد و قابلیت هضم جیره غذایی در جوجه های گوشتی | علی مهدوی | 1388/10/30 | 1389/10/30 | خاتمه | |
82 | تعیین ارزش غذایی دو گونه غالب علوفه مرتعی در دامنه شرقی سبلان ( Poa sp , Artemisia siberi ) با روش آزمایشگاهی | علی مهدوی | 1388/10/30 | 1390/10/30 | خاتمه | |
83 | اثر استفاده از ال-کارنیتین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی راس | سیدمظفر مهدی زاده | 1388/05/31 | 1390/08/30 | خاتمه | |
84 | اثر پروبیوتیک در جیره بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد کبک | سیدمظفر مهدی زاده | 1388/09/30 | 1391/01/31 | خاتمه | |
85 | اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک ( بایومین ایمبو) در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی | سیدمظفر مهدی زاده | 1387/05/31 | 1389/05/30 | خاتمه | |
86 | اثرات استفاده از پروبیوتیک ( بیوپلاس) و چند سویه ای (پروتکسین) در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه جدید آرین | سیدمظفر مهدی زاده | 1387/05/31 | 1388/12/28 | خاتمه | |
87 | بررسی اثرات استفاده ازسطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد مرغان تخمگذارهای لاین | سیدمظفر مهدی زاده | 1387/05/31 | 1389/12/28 | خاتمه | |
88 | بررسی و مقایسه عملکرد کمی و کیفی ارقام مختلف تاج خروس در تاریخ های مختلف کاشت | اردلان مهرانی – حسن فضایلی | 1385/09/30 | 1387/09/30 | خاتمه | |
89 | مقایسه عملکرد و ارزش غذایی سه رقم ارزن معمولی در مراحل مختلف برداشت | اردلان مهرانی – حسن فضایلی | 1386/11/30 | 1389/01/31 | خاتمه | |
90 | مقایسه عملکرد و ارزش غذایی سه رقم ارزن دم روباهی در مراحل مختلف برداشت | اردلان مهرانی – سید احمد میرهادی | 1386/11/30 | 1389/01/30 | خاتمه | |
91 | تاثیر استفاده از مونتموریلونیت تصفیه شده با و بدون عصاره برخی گیاهان دارویی به عنوان افزودنی غذایی جوجه گوشتی | ژاله میر عبدالباقی | 1387/05/31 | 1388/05/31 | خاتمه | |
92 | تعیین ارزش غذایی و سطح مناسب میوه کهور در جیره غذایی مرغ تخمگذار | سیروس نوروزی | 1388/02/31 | 1389/10/30 | خاتمه | |
93 | بررسی اثرات استفاده از اسید آمینه کل وقابل هضم و انرژی قابل سوخت و ساز (AMEn, TMEn) در جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه آرین | اکبر یعقوب فر | 1387/03/31 | 1389/03/31 | خاتمه | |
94 | بررسی عملکرد گله مادر گوشتی آرین با جیره های غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم و انرژی قابل سوخت و ساز (AMEn, TMEn) | اکبر یعقوب فر | 1387/03/31 | 1389/11/30 | خاتمه | |
95 | تعیین اثرات آنتی اکسیدان های آلی ، منابع روغن های گیاهی و پیه حیوانی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی سویه آرین در شرایط تنش گرمایی | اکبر یعقوب فر | 1388/08/30 | 1389/12/28 | خاتمه | |
96 | اثر انرژی قابل متابولیسم جیره های غذایی و عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از آنزیم ناتوزیم پلاس | اکبر یعقوب فر | 1387/06/31 | 1388/06/31 | خاتمه | |
97 | تعیین ترکیبات شیمیایی مکمل غذایی تفتان شیمی و اثرات آن برعملکرد جوجه های گوشتی | اکبر یعقوب فر | 1388/11/30 | 1390/11/30 | خاتمه | |
98 | تعیین کربو هیدراتهای غیر نشاسته ای (NSP ) و اثرات آنها بر مقدار انرژی قابل متابولیسم و ویسکوزیته واریته های گندم | اکبر یعقوب فر | 1388/12/29 | 1390/11/30 | خاتمه | |
99 | ارزیابی عملکرد کمی و ارزش غذایی لاینهای برترشبدر ایرانی | مرتضی رضایی – محمد زمانیان | 1388/03/31 | 1390/03/31 | خاتمه | |
100 | طرح – استفاده از علوفه کامل نیشکر در تغذیه دام | مجتبی زاهدی فر | 1388/12/29 | 1393/12/29 | خاتمه | |
101 | ارزیابی عملکرد کمی و کیفی 17 اکو تیپ یونجه مناطق سرد سیری | محمد علی مفیدیان – علی رضا آقاشاهی | 1387/10/30 | 1389/10/30 | خاتمه | |
102 | اثر مکمل معدنی متوازن بر عملکرد و غلظت عناصر خونی بره های در حال رشد در بندر گز استان گلستان | علی مصطفی تهرانی | 1389/09/30 | 1391/03/31 | خاتمه | |
103 | اثرات کوآنزیم Q10 و محدودیت فیزیکی خوراک بر عملکرد ، خصوصیات لاشه ، سیستم ایمنی و کاهش سندرم آسیت جوجه های گوشتی | سید عبداله حسینی | 1389/09/30 | 1391/09/30 | خاتمه | |
104 | اثر شکل فیزیکی خوراک بر خصوصیات پشم و پوست بره های نر کلکوئی | مهناز صالحی – غلامی حسین | 1389/10/30 | 1391/07/30 | خاتمه | |
105 | تبدیل ضایعات میوه و تره بار به خوراک دام | ابوالفضل عباسی | 1389/11/30 | 1392/05/31 | خاتمه | |
106 | اثر کاربرد سطوح مختلف کود مرغی عمل آوری شده در جیره غذایی گوساله پرواری | حسن فضایلی | 1389/12/28 | 1391/06/30 | خاتمه | |
107 | اثر سه نوع افزودنی طبیعی (عصاره گیاهان دارویی آویشن ، بابونه و پروبیوتیک ) بر روی عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی راس | سیدمظفر مهدی زاده | 1389/07/30 | 1391/07/30 | خاتمه | |
108 | مطالعات میدانی ، طراحی سیستم و تحلیل اقتصادی برای استفاده از ضایعات میوه و تره بار به منظور خوراک دام | ابوالفضل عباسی | 1389/11/30 | 1391/05/31 | خاتمه | |
109 | اثر شکل فیزیکی خوراک بر فراسنجه های تخمیری وبافتی شکمبه ، رفتار خوراک خوردن و متابولیتهای خون ،در بره های نرپرواری | غلامی حسین | 1389/10/30 | 1391/10/30 | خاتمه | |
110 | دستیابی به فناوری مناسب عمل آوری کود مرغی به منظور تولید مکمل خوراک دام | حسن فضایلی | 1389/11/30 | 1392/11/30 | خاتمه | |
111 | اثر سطوح مختلف کود مرغی عمل آوری شده در جیره غذایی بر قابلیت هضم و مصرف اختیاری خوراک در گوسفند | حسن فضایلی | 1389/12/28 | 1391/06/30 | خاتمه | |
112 | استفاده از دانه تاج خروس در جیره غذایی جوجه های گوشتی | اکبر یعقوب فر | 1389/08/30 | 1390/08/30 | خاتمه | |
113 | مطالعه و تدوین برنامه راهبردی توسعه گاومیش خوزستان | مرتضی رضایی – مجتبی زاهدی فر – هرمز منصوری – سیروس امیری نیا – عبد الرضا تیموری – علی رضا آقاشاهی – یداله ترکاشوند – مختارعلی عباسی | 1390/04/31 | 1391/04/31 | خاتمه | |
114 | پیش بینی توسعه جمعیت گاومیش از طریق مدل سازی در برنامه راهبردی استان خوزستان | مرتضی رضایی | 1390/04/31 | 1391/04/31 | خاتمه | |
115 | بررسی امکان توسعه کمی وکیفی پرواربندی گاومیش و تولید گوشت در استان خوزستان | هرمز منصوری | 1390/04/31 | 1391/04/31 | خاتمه | |
116 | ساماندهی جایگاه پرورش گاومیش و ارائه الگوهای مطلوب توسعه در خوزستان | علی رضا آقاشاهی | 1390/04/31 | 1391/12/28 | خاتمه | |
117 | تعیین نیازهای انرژی و پروتئین جمعیت گاومیش در طرح جامع توسعه پرورش گاومیش در استان خوزستان | مجتبی زاهدی فر | 1390/04/31 | 1391/04/31 | خاتمه | |
118 | بررسی اثرات استفاده از میوه کهور با و بدون آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی | سیروس نوروزی | 1390/10/30 | 1392/01/31 | خاتمه | |
119 | اثر برنامه خوراک دهی و مکمل های ویتامینی – معدنی بر عملکرد ، ایمنی وسندروم آسیت در جوجه های گوشتی آرین | سید عبداله حسینی | 1390/10/30 | 1392/10/30 | خاتمه | |
120 | مقایسه اثر سه نوع افزودنی مختلف ( پودر ژل آلوورا ،پروبیوتیک وآنتی بیوتیک) در جیره بر روی فراسنجه های خونی ، سیستم ایمنی ، عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | سیدمظفر مهدی زاده | 1390/10/30 | 1392/10/30 | خاتمه | |
121 | مقایسه اثر سه نوع افزودنی مختلف ( ژل آلوورا ،پروبیوتیک وآنتی بیوتیک) در جیره بر روی سیستم ایمنی ، عملکرد و خصوصیات کمی و کیفی تخم مرغ مرغان تخمگذار | سیدمظفر مهدی زاده | 1390/10/30 | 1392/10/30 | خاتمه | |
122 | مقایسه سه نوع افزودنی مختلف ( پودر شنبلیله ، پودر سیر وآنتی بیوتیک ) در جیره بر روی سیستم ایمنی ، عملکرد و خصوصیات کمی وکیفی تخم مرغ مرغان تخمگذار | سیدمظفر مهدی زاده | 1390/10/30 | 1392/10/30 | خاتمه | |
123 | مقایسه اثر پودر گیاهان دارویی (آویشن ، سرخارگل ، سیر) و آنتی بیوتیک بر روی عملکرد ، فراسنجه های خونی ، میکروفلور روده ، سیستم ایمنی وخصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تجاری | سیدمظفر مهدی زاده | 1391/01/31 | 1393/01/31 | خاتمه | |
124 | بررسی خصوصیات سیلویی دو رقم تاج خروس علوفه ای و مقایسه آن با سیلاژ ذرت | سید احمد میرهادی | 1391/02/31 | 1392/08/30 | خاتمه | |
125 | تعیین ارزش غذایی علوفه تاج خروس ( Amaranthus hypochontriacus ) به روش آزمایشگاهی و روش حیوان زنده | ابوالفضل عباسی | 1391/07/30 | 1393/07/29 | خاتمه | |
126 | اثر نسبت های مختلف ملاس در جیره حاوی کود مرغی فرآوری شده بر گوارش پذیری و انرژی قابل متابولیسم خوراک در گوسفند | حسن فضایلی | 1391/10/30 | 1393/04/31 | خاتمه | |
127 | بررسی اثرعمل آوری به روش انباشت بر ارزش غذایی و ایمن سازی کود بستر جوجه گوشتی | حسن فضایلی | 1391/12/30 | 1394/09/30 | خاتمه | |
128 | بررسی اثر نوع ومیزان افزودنی ها بر عملکرد قسمتهای مختلف سیستم و کمیت وکیفیت محصول نهایی خط تبدیل ضایعات میوه و تره بار به خوراک دام | علی رضا آقاشاهی | 1389/11/30 | 1391/09/30 | خاتمه | |
129 | تعیین سطح مطلوب استفاده از محصول نهایی خط تبدیل ضایعات میوه و تره بار به خوراک دام در تغذیه بره های نر پرواری | ابوالفضل عباسی | 1389/11/30 | 1391/11/30 | خاتمه | |
130 | اثرات سطوح مختلف نوع جدید پروبیوتیک در جیره ،بر عملکرد جوجه های گوشتی | سیدمظفر مهدی زاده | 1389/07/30 | 1391/07/30 | خاتمه | |
131 | اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد و سیستم ایمنی کبک های مولد | سیدمظفر مهدی زاده | 1389/07/30 | 1391/01/31 | خاتمه | |
132 | استفاده از دانه تاج خروس در جیره غذایی مرغان تخمگذار | اکبر یعقوب فر | 1389/08/30 | 1390/08/30 | خاتمه | |
133 | بررسی اثرات کنجاله پنبه دانه پرتوتابی شده با بیم الکترونی بر عملکرد پرواری ، متابولیتهای خونی گوسفندان پرواری | هرمز منصوری | 1390/02/31 | 1392/02/31 | خاتمه | |
134 | اثر کاربرد سطوح مختلف کود مرغی عمل آوری شده در جیره غذایی گوسفند پرواری | حسن فضایلی | 1390/02/31 | 1391/08/30 | خاتمه | |
135 | تعیین روشهای نوین فرآوری اقلام علوفه ای و استفاده از فرآورده های جانبی محصولات کشاورزی و صنایع غذایی مطالعه نشده در تغذیه دام | مجتبی زاهدی فر | 1389/11/30 | 1394/11/30 | خاتمه | |
136 | روشهای بهینه سیلو کردن پوسته پسته و استفاده از آن در تغذیه دام | مجتبی زاهدی فر | 1389/11/30 | 1393/11/30 | خاتمه | |
137 | اثر سطوح مختلف ضایعات میوه و تره بار بر عملکرد بره های نر پرواری | ابوالفضل عباسی | 1389/11/30 | 1391/11/30 | خاتمه | |
138 | بررسی اثرات استفاده از محصول نهایی خط تبدیل ضایعات میوه و سبزی به خوراک دام بر عملکرد ، خصوصیات لاشه و ایمنی جوجه های گوشتی | هوشنگ لطف الهیان | 1389/11/30 | 1390/11/30 | خاتمه | |
139 | اثر کاربرد سطوح مختلف کود مرغی عمل آوری شده در جیره غذایی گوسفند داشتی | حسن فضایلی | 1390/11/30 | 1392/05/31 | خاتمه | |
140 | اثر منبع انرژی در جیره حاوی کود مرغی عمل آوری شده بر گوارش پذیری و بیوسنتز شکمبه گوسفند | حسن فضایلی | 1390/11/30 | 1392/05/31 | خاتمه | |
141 | مقایسه اثر سطوح مختلف چهار نوع افزودنی ( پودر سیر و پودر کاسنی ) ، پروبیوتیک وآنتی بیوتیک در جیره بر روی سیستم ایمنی ، عملکرد وفراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | سیدمظفر مهدی زاده | 1390/10/30 | 1392/10/30 | خاتمه | |
142 | اثرات اسانس مرزنجوش بر عملکرد ،فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی | سید عبداله حسینی | هوشنگ لطف الهیان | 1392/11/30 | 1394/11/30 | خاتمه |
143 | بررسی اثرات سطوح اسانس گزنه بر عملکرد ،فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی | سیروس نوروزی | 1392/05/14 | 1394/02/14 | خاتمه | |
144 | بررسی اثرات سطوح اسانس رازک بر عملکرد ،فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی | علی رضا آقاشاهی | 1392/05/14 | 1394/02/14 | خاتمه | |
145 | اثرات سطوح اسانس نعناع بر عملکرد ،فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی | سید احمد میرهادی | 1392/05/14 | 1394/01/30 | خاتمه | |
146 | اثرات سطوح اسانس مارچوبه بر عملکرد ، فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی | سیروس نوروزی | 1392/05/14 | 1394/02/14 | خاتمه | |
147 | اثرات سطوح اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد ، فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی | سید عبداله حسینی | 1392/05/14 | 1393/11/14 | خاتمه | |
148 | اثرات سطوح اسانس شیرین بیان بر عملکرد ، فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی | اکبر یعقوب فر | 1392/05/14 | 1393/11/14 | خاتمه | |
149 | تعیین اسانس گیاهان دارویی قابل استفاده به عنوان محرک رشد درجیره جوجه های گوشتی (طرح) | سید عبداله حسینی | علی رضا آقاشاهی – مجید افشار – سید عبداله حسینی – ابوالحسن صادقی پناه – هوشنگ لطف الهیان – سیدمظفر مهدی زاده – سید احمد میرهادی – سیروس نوروزی – اکبر یعقوب فر | 1392/05/14 | 1396/11/15 | خاتمه |
150 | اثرات سطوح اسانس پونه کوهی بر عملکرد ،فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی | سید عبداله حسینی | 1392/05/14 | 1393/11/14 | خاتمه | |
151 | اثرات سطوح اسانس سنبل کوهی بر عملکرد ،فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی | سید عبداله حسینی | 1392/05/14 | 1394/01/14 | خاتمه | |
152 | اثر عصاره پودر یونجه بر روی کاهش چربی حفره بطنی،خصوصیات لاشه،عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی | سیروس نوروزی | 1392/11/30 | 1395/02/30 | خاتمه | |
153 | اثرات اسانس زنیان بر عملکرد, فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی | سید عبداله حسینی | سیدمظفر مهدی زاده | 1392/11/30 | 1394/11/30 | خاتمه |
154 | بررسی امکان دستیابی به رو ش مناسب سیلو کردن سیب زمینی جهت تغذیه دام | حسن فضایلی | 1392/11/30 | 1394/05/31 | خاتمه | |
155 | بهبود عملکرد تولیدی گله های گوسفند و بز عشایر حاشیه رودخانه کرخه با استفاده از خوراک کامل پلت شده | غلامی حسین | 1392/12/29 | 1393/12/29 | خاتمه | |
156 | بررسی عملکرد تولید و بازده مواد مغذی علف سبز جو و ذرت به روش آبکشت (هایدروپونیک) | حسن فضایلی | 1393/01/31 | 1394/01/31 | خاتمه | |
157 | امکان دستیابی به دانش فنی ساخت ترکیبات بافری آهسته رهش در تغذیه نشخوارکنندگان(طرح) | مرتضی رضایی | مرتضی رضایی – مجتبی زاهدی فر – سید علی اکبر سجادی – غلامی حسین | 1393/03/31 | 1399/03/01 | خاتمه |
158 | بررسی اثرات استفاده از مواد بافری آهسته رهش بر متابولیت های شکمبه در گوسفندان مبتلا به اسیدوز | مجتبی زاهدی فر | 1393/03/31 | 1397/04/29 | خاتمه | |
159 | بررسی تغییرات متابولیت های شکمبه در گوسفندان مبتلا به اسیدوز | مجتبی زاهدی فر | 1393/03/31 | 1396/07/29 | خاتمه | |
160 | بررسی آزمایشگاهی با هدف دستیابی به دانش فنی ساخت ترکیبات بافری آهسته رهش در تغذیه دام | مرتضی رضایی | 1393/03/31 | 1399/03/01 | خاتمه | |
161 | استفاده ازجیره آغازین بزغاله های شیرخوار به منظور بهبود بهره وری در دامهای عشایر استان کرمان | مرتضی رضایی | 1393/04/31 | 1395/12/28 | خاتمه | |
162 | تعیین وضعیت عناصر معدنی در علوفه های مراتع ییلاقی استان سمنان | علی مصطفی تهرانی | 1393/04/31 | 1395/06/31 | خاتمه | |
163 | اثرات اسانس اسطوخودوس بر عملکرد,فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی | سید احمد میرهادی | 1393/06/31 | 1394/12/28 | خاتمه | |
164 | تعیین نیاز متیونین جوجه های گوشتی آرین سویه386در دوره آغازین (14-1 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی، ایمنی و فراسنجه های خونی | سید عبداله حسینی | 1393/07/30 | 1395/07/30 | خاتمه | |
165 | بهبود عملکرد تولیدی گله های گوسفند و بز عشایر حاشیه رودخانه کرخه با استفاده از خوراک کامل پلت و یا بلوک شده ( طرح ) | غلامی حسین | نادر اسدزاده – عبد الرضا تیموری – غلامی حسین – محمدعباس ولایتی | 1392/12/29 | 1393/12/29 | خاتمه |
166 | تحلیل اقتصادی استفاده از خوراک کامل پلت شده در گله های گوسفند عشایر حاشیه رودخانه کرخه | غلامی حسین | عبد الرضا تیموری | 1392/12/29 | 1393/12/29 | خاتمه |
167 | تعیین احتیاجات غذائی جوجه های گوشتی آرین سویه386 در مراحل مختلف پرورش(طرح) | هوشنگ لطف الهیان | علی رضا حسابی نامقی – سید عبداله حسینی – عباس علی قیصری خوراسگانی – هوشنگ لطف الهیان – اکبر یعقوب فر | 1393/07/30 | 1395/01/31 | خاتمه |
168 | تعیین نیاز متیونین جوجه های گوشتی آرین سویه386در دوره رشد(28-15 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی، ایمنی و فراسنجه های خونی | هوشنگ لطف الهیان | سید عبداله حسینی | 1393/07/30 | 1394/10/30 | خاتمه |
169 | تعیین نیاز متیونین جوجه های گوشتی آرین سویه386 در دوره پایانی(42-29روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی، ایمنی و فراسنجه های خونی | هوشنگ لطف الهیان | سید عبداله حسینی | 1393/07/30 | 1394/10/30 | خاتمه |
170 | تعیین نیاز ترئونین جوجه های گوشتی آرین سویه386 در دوره آغازین (21-0 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی، پاسخ های ایمنی و فراسنجه های خونی | هوشنگ لطف الهیان | سید عبداله حسینی | 1393/07/30 | 1394/10/30 | خاتمه |
171 | تعیین نیاز ترئونین جوجه های گوشتی آرین سویه386 در دوره پایانی (22-42 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی، پاسخ های ایمنی و فراسنجه های خونی | هوشنگ لطف الهیان | سید عبداله حسینی | 1393/07/30 | 1394/10/30 | خاتمه |
172 | اثر پودر مخلوط گیاهان دارویی(آویشن،پونه،زیره سبز،خارشتر،سیر و اکالیپتوس) در جیره بر عملکرد،خصوصیات کمی و کیفی تخم مرغ و پاسخ های ایمنی در مرغان تخمگذار | سیدمظفر مهدی زاده | 1393/08/30 | 1395/08/30 | خاتمه | |
173 | برآورد پروتئین قابل هضم و متابولیسم مواد خوراکی موجود در ایران بر اساس معادلات پیش بینی | غلامی حسین | 1393/09/30 | 1396/03/31 | خاتمه | |
174 | بررسی عملکرد جوجه های گوشتی سویه 386 آرین تغذیه شده بر اساس جیره نویسی به روش اسیدهای آمینه کل و قابل هضم | هوشنگ لطف الهیان | اکبر یعقوب فر | 1393/09/19 | 1394/09/19 | خاتمه |
175 | تعیین اثرات عمل آوری جیره های غذایی با آنزیم بر انرژی متابولیسمی جیره های غذایی،اسیدهای چرب فرار ،ویسکوزیته،باکتریها و PH روده جوجه های گوشتی تغذیه شده با منابع مختلف پلی ساکاریدهای دیواره سلولی | اکبر یعقوب فر | 1393/12/29 | 1394/12/29 | خاتمه | |
176 | تعیین اثرات فرآوری(شکل فیزیک خوراک با و بدون آنزیم) ارقام جو بر انرژی زایی،قابلیت هضم ازت ایلئومی،عملکرد،اسیدهای چرب فرار،ویسکوزیته و بافت روده جوجه های گوشتی | اکبر یعقوب فر | 1393/12/29 | 1394/12/29 | خاتمه | |
177 | اثرات استفاده از آنزیم فیتاز میکروبی بر عملکردجوجه های گوشتی | سید عبداله حسینی | 1394/01/31 | 1395/01/31 | خاتمه | |
178 | تعین نیاز لیزین جوجه های گوشتی آرین سویه 386 در دوره رشد | هوشنگ لطف الهیان | 1394/04/31 | 1395/07/30 | خاتمه | |
179 | تعین نیاز لیزین جوجه های گوشتی آرین سویه 386 در دوره پایانی | هوشنگ لطف الهیان | 1394/04/19 | 1395/07/19 | خاتمه | |
180 | مقایسه جیره های غذایی آردی،پلت،اکسترود بر عملکرد،قابلیت هضم مواد مغذی و ناهنجاری های استخوانی در جوجه های گوشتی سویه راس | اکبر یعقوب فر | 1394/04/31 | 1395/12/28 | خاتمه | |
181 | تعیین نیاز لیزین جوجه های گوشتی آرین سویه 386 در دوره آغازین | هوشنگ لطف الهیان | 1394/04/31 | 1395/07/30 | خاتمه | |
182 | بررسی اثرات سطوح مختلف انرژی جیره و بتائین بر عملکرد جوجه های گوشتی تجاری | سیدمظفر مهدی زاده | 1394/06/31 | 1395/06/31 | خاتمه | |
183 | بررسی اثرات پودر و اسانس پولک در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی | سیدمظفر مهدی زاده | 1394/06/31 | 1395/06/31 | خاتمه | |
184 | بررسی تاثیر پودر ریشه رازیانه بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی آرین | هوشنگ لطف الهیان | 1394/06/31 | 1395/12/30 | خاتمه | |
185 | اثرات استفاده از سیستم یونیزاسیون هوا در سالن مرغداری بر کیفیت هوا،کیفیت بستر،عملکرد،میکروفلورای دستگاه گوارش و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی | هوشنگ لطف الهیان | 1394/06/31 | 1395/12/30 | خاتمه | |
186 | بررسی اثرات استفاده از مواد بافری آهسته رهش بر عملکرد گاوهای شیرده | مرتضی رضایی | 1394/10/30 | 1399/03/01 | خاتمه | |
187 | تعیین ارزش نسبی زیست فراهمی منابع معدنی اکسید و سولفات منگنز در جوجه های گوشتی | اکبر یعقوب فر | 1394/12/09 | 1395/12/09 | خاتمه | |
188 | بررسی امکان بهبود ارزش غذایی کاه گندم با استفاده از باکتریهای دستگاه گوارش موریانه | حسن فضایلی | 1395/04/31 | 1397/10/30 | خاتمه | |
189 | سنتز روی به فرم آلی با روشهای آزمایشگاهی با قابلیت استفاده در جیره دام و طیور | مهدی امیر صادقی | 1395/06/31 | 1397/06/31 | خاتمه | |
190 | تعیین خصویات سیلویی و ترکیبات مغذی علوفه سورگوه پگاه با اسپید فید | حسن فضایلی | 1395/07/09 | 1397/01/09 | خاتمه | |
191 | بررسی اثر کاربرد بقایای کلم بروکلی سیلو شده در جیره غذایی بره پرواری | حسن فضایلی | 1395/07/09 | 1396/10/09 | خاتمه | |
192 | بررسی اثرات استفاده از فرآورده جاذب آب و مواد معدنی برای جبران کم آبی و کمبود مواد مغذی در زمان حمل بر عملکرد وماندگاری جوجه های گوشتی | هوشنگ لطف الهیان | 1395/07/30 | 1397/01/31 | خاتمه | |
193 | تعیین اثرات روش مدیریتی و ماده افزودنی کرامینو بر باروری گله مادری گوشتی | اکبر یعقوب فر | 1395/02/31 | 1397/12/01 | خاتمه | |
194 | بررسی وضعیت مدیریتی مزارع مرغ گوشتی استان البرز به منظور ارایه الگوی مدیریتی و افزایش بهره وری | سید عبداله حسینی | 1395/07/30 | 1397/01/31 | خاتمه | |
195 | مقایسه اثرات منبع روی-متیونین و سولفات روی بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی | سید عبداله حسینی | 1395/10/30 | 1397/10/30 | خاتمه | |
196 | مقایسه اثرات روی آلی (روی-گلایسین) و معدنی (سولفات روی) بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی | سید عبداله حسینی | 1395/10/30 | 1397/10/30 | خاتمه | |
197 | تعیین ارزش غذایی علوفه ارقام جدید تاج خروس کشت شده در استان های مختلف کشور | مرتضی رضایی – سراین رزاق زاده – امیررضا صفایی – محمد علی کردی یزدی | 1395/11/30 | 1399/09/01 | خاتمه | |
198 | بررسی ارزش غذایی علوفه سه رقم جدید تاج خروس طی زمان های مختلف برداشت در استان گلستان | امیررضا صفایی | 1395/11/30 | 1397/06/01 | خاتمه | |
199 | بررسی ارزش غذایی علوفه سه رقم جدید تاج خروس طی زمان های مختلف برداشت در استان البرز | مرتضی رضایی | 1395/11/30 | 1399/06/01 | خاتمه | |
200 | افزایش غلظت و بررسی خصوصیات فیتاز جدا شده از قارچ و باکتری | مهدی امیر صادقی | 1396/02/01 | 1397/02/01 | خاتمه | |
201 | مقایسه اثر محرکهای رشد گیاهی تولید شده در موسسه تحقیقات علوم دامی ایران ( ( asri 1,2 با محرکهای گیاهی تجاری بر ایمنی،عملکرد و فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی | سید عبداله حسینی | 1396/02/01 | 1397/12/01 | خاتمه | |
202 | ارزیابی کمّی و مقایسه عوامل ضد تغذیه ای موجود در 18 رقم سورگوم علوفه ای | مهدی امیر صادقی | 1396/02/01 | 1397/02/01 | خاتمه | |
203 | مقایسه اثرات دو نوع پروبیوتیک تولیدی در موسسه(لاکتوبی و انتروبی)با پروبیوتیک تجاری بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی | سید عبداله حسینی | 1396/04/01 | 1397/06/01 | خاتمه | |
204 | مقایسه اثر محرک های ایمنی گیاهی تولید شده در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور ( 1 تجاری بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجه های گوشتی | هوشنگ لطف الهیان | 1396/04/01 | 1398/06/01 | خاتمه | |
205 | تعیین ارزش غذایی ارقام مختلف سورگوم علوفه ای در استان البرز | غلامی حسین | 1396/05/01 | 1397/05/01 | خاتمه | |
206 | اثرات استفاده از سطوح مختلف دانه آمارانت (تاج خروس) در خوراک پلت بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | امیر حسین علیزاده قمصری | 1396/03/01 | 1397/11/01 | خاتمه | |
207 | تعیین ارزش غذایی سیلاژ علوفه ارقام جدید آمارانت در استان البرز | مرتضی رضایی | 1396/06/01 | 1399/06/01 | خاتمه | |
208 | تعیین ارزش غذایی سیلاژ علوفه ارقام جدید آمارانت در استان گلستان | امیررضا صفایی | 1396/06/01 | 1399/06/01 | خاتمه | |
209 | ارزیابی درون تنی توکسین بایندر در جوجه های گوشتی | سیروس نوروزی | 1396/06/01 | 1398/03/01 | خاتمه | |
210 | تاثیر افزودن پری بیوتیک به توکسین بایندر بر عملکرد، فراسنجه¬های خونی، ایمنی و دستگاه گوارش جوجه¬های گوشتی تغذیه شده با جیره های آلوده به آفلاتوکسینB1 | علی رضا آقاشاهی | 1396/06/01 | 1398/05/01 | خاتمه | |
211 | بررسی وضعیت توازن مواد خوراکی مورد نیاز دامهای استان سیستان و بلوچستان | غلامی حسین | 1396/07/01 | 1398/05/01 | خاتمه | |
212 | اثرات متقابل اسید های آمینه کریستاله بر کارآمدی اسیدهای آمینه جیره در عملکرد جوجه های گوشتی | اکبر یعقوب فر | 1396/07/01 | 1398/06/01 | خاتمه | |
213 | شناسایی کمبودها و بیش بودهای معدنی در گاوهای سیستانی اواخر آبستن و اوایل شیردهی | علی مصطفی تهرانی | 1396/07/01 | 1398/07/01 | خاتمه | |
214 | تعیین ارزش غذایی و خصوصیات سیلویی ارقام مختلف سورگوم علوفه ای | غلامی حسین | علی آخوندی – علی رضا حسابی نامقی – رضا رحمتیان – غلامی حسین – عبداله کاویان | 1396/07/01 | 1399/07/01 | خاتمه |
215 | بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف کنجاله جرم ذرت بر عملکرد، ایمنی،کیفیت لاشه جوجه های گوشتی | سید عبداله حسینی | 1396/08/01 | 1397/08/01 | خاتمه | |
216 | بررسی اثرات سطوح مختلف خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | سید عبداله حسینی | 1396/08/01 | 1397/08/01 | خاتمه | |
217 | اثرات استفاده از 3 آنزیم فیتاز تجاری( هوستازیم، فیزایم و رونوزایم) بر عملکرد، پاسخ ایمنی و قابلیت هضم کلسیم و فسفر در جوجه های گوشتی | سید عبداله حسینی | 1396/09/01 | 1397/09/01 | خاتمه | |
218 | اثرات محرک رشد گیاهی اورکس بر عملکرد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی | امیر حسین علیزاده قمصری | 1396/11/01 | 1398/03/01 | خاتمه | |
219 | بهبود کیفیت و ارزش غذایی علوفه ذرت سیلو شده با استفاده از بقایای فیبری حاصل از قند گیری از ذرت | حسن فضایلی | 1396/11/01 | 1398/05/01 | خاتمه | |
220 | ساخت بلوس مکمل معدنی آهسته رهش در شرایط آزمایشگاهی برای دامهای نشخوارکننده | علیرضا کوچکی | 1396/11/01 | 1398/02/01 | خاتمه | |
221 | اثر سبوس گندم، پوسته سویا و مخمر بر عملکرد، زیست فراهمی عناصر معدنی، فراسنجه های خونی، پاسخ ایمنی و کیفیت و ماندگاری لاشه جوجه های گوشتی | اکبر یعقوب فر | 1396/12/01 | 1397/12/01 | خاتمه | |
222 | تاثیر اسانس الکلی مرزه به شکل معمول و میکروکپسوله شده بر عملکرد، کیفیت لاشه، فاکتورهای خون ، پاسخ ایمنی و جمعیت میکروبی جوجه های گوشتی | اکبر یعقوب فر | 1397/02/01 | 1399/01/01 | خاتمه | |
223 | استفاده از ضایعات خشک شده محصولات لبنی در خوراک استارتر گوساله | علی رضا آقاشاهی | 1397/02/01 | 1399/03/01 | خاتمه | |
224 | بررسی اثرات بنتونیت فراوری شده در محلول سازی اسانس گیاهان دارویی در آب آشامیدنی جوجه های گوشتی در مقایسه با الکل توئین | محمد یگانه پرست | علی رضا آقاشاهی – محمد یگانه پرست | 1397/03/01 | 1398/08/01 | خاتمه |
225 | اثر توکسین بایندر توکسیت(Toxeat) بر فراسنجه های خونی، دستگاه گوارش و بیان ژنهای مرتبط با فعالیت کبد در جوجه های گوشتی تغذیه شده با آفلاتوکسین | سید عبداله حسینی | 1397/12/01 | 1398/12/01 | خاتمه | |
226 | اثرات پودر لارو سوسک شب زی (میل ورم) بر عملکرد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی | امیر حسین علیزاده قمصری | 1398/02/01 | 1399/02/01 | خاتمه | |
227 | بررسی اثر شکل فیزیکی خوراک بر کیفیت گوشت بره های نر کلکویی
|
زهرا عبادی | حسین غلامی | 1391/11/30 | 1394/06/30 | خاتمه |
228 | بررسی اثرات پروبیوتیک های جداسازی شده از دستگاه گوارش مرغهای صنعتی و بومی بر عملکرد و سلامت جوجه های گوشتی | سید عبداله حسینی | غلامرضا صالحی جوزانی | 1391/04/31 | 1394/10/30 | خاتمه |
229 | بررسی اثر Vemoherb T بر توان تولید مثلی گله مادر گوشتی | هدی جواهری بار فروشی | سید عبداله حسینی | 1395/08/30 | 1397/02/31 | خاتمه |
230 | اثر افزودن فلوزیم به بستر بر عملکرد و شاخص های کیفی بستر جوجه های گوشتی | هوشنگ لطف الهیان | 1394/06/31 | 1395/12/30 | خاتمه | |
231 | تاثیر جابجایی منبع اسیدهای چرب امگا6 و امگا3 بر تغییرات متابولیک در میش | مرتضی رضایی | 1394/03/31 | 1396/03/31 | خاتمه | |
232 | تاثیر جابجایی منبع اسیدهای چرب امگا6 و امگا3 در جیره فلاشینگ بر تولید مثل میش(طرح) | نادر اسدزاده | نادر اسدزاده – مرتضی رضایی | 1394/03/31 | 1396/08/30 | خاتمه |
233 | پهنه بندی اقلیم استان های فارس و خوزستان بر مبنای شرایط فیزیولوژیکی دام (فاز اول: گاو شیری) | علی رضا آقاشاهی | وحیدرضا قاسمی دهکردی | 1392/11/30 | 1396/05/31 | خاتمه |
234 | تاثیر استفاده از جاذب بنتونیت در بستر بر عملکرد ، PH و ازت آمونیاکی بسترجوجه های گوشتی | ژاله میر عبدالباقی | 1389/10/30 | 1392/10/30 | خاتمه | |
235 | تلفیق برنامه های راهبردی محصولات دامی ( گوشت قرمز، شیر ، گوشت طیور و تخم مرغ ، پوست ،چرم و الیاف دامی ) و حفظ ذخایر ژنتیکی دامی کشور | هرمز منصوری | 1389/09/30 | 1391/03/31 | خاتمه | |
236 | بررسی عملکرد طول عمر اقتصادی گاوهای مون بیلیارد در شرایط پرورش درایران | هرمز منصوری | 1386/02/31 | 1388/08/30 | خاتمه | |
237 | مقایسه عملکرد و خصوصیات لاشه 3 هیبرید تجاری جوجه های گوشتی موجود در ایران | هوشنگ لطف الهیان | 1386/10/01 | 1387/10/01 | خاتمه | |
238 | بررسی اثر بلوک خوراک کامل حاوی پیت باگاس نیشکر بر عملکرد پرورای گوساله های نر هلشتاین | حسن فضایلی | 1388/08/30 | 1390/08/30 | خاتمه | |
239 | برنامه راهبردی تحقیقات بهبود و توسعه مکانیزاسیون دام و شیلات | ابوالفضل عباسی | 1386/11/30 | 1387/11/30 | خاتمه | |
240 | اثر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد پروار، قابلیت هضم جیره و میزان مصرف اختیاری خوراک در بره های نر | غلامی حسین | 1388/03/31 | 1390/09/30 | خاتمه | |
241 | ارزیابی عملکرد و خصوصیات لاشه سه آمیخته تجاری جوجه های گوشتی | سید عبداله حسینی | 1389/08/01 | 1391/08/01 | خاتمه | |
242 | ارزیابی عملکرد خصوصیات لاشه 3 هیبرید تجاری جوجه های گوشتی در شرایط مدیریتی توصیه شده هر سویه در ایران | سید عبداله حسینی | 1386/09/30 | 1387/09/30 | خاتمه | |
243 | بررسی شرایط مدیریت تغذیه وخوراک دادن درپرورش جوجه های گوشتی | سید عبداله حسینی | 1388/12/29 | 1393/12/29 | خاتمه | |
244 | بررسی اثرات محدودیت غذایی بر عملکرد ،خصوصیات لاشه و ایمنی جوجه های گوشتی | سید عبداله حسینی | 1389/07/30 | 1391/07/30 | خاتمه | |
245 | بررسی وضعیت مدیریت تغذیه در گاوداریهای منطقه جنوب غرب استان تهران (اسلامشهر) | علی رضا آقاشاهی | 1386/07/30 | 1388/01/31 | خاتمه | |
246 | بازنگری در اولویت های تحقیقاتی وزارت جهاد سازندگی (علوم دامی ) | هرمز منصوری | 1378/12/29 | 1380/12/29 | خاتمه | |
247 | بازنگری در گرایشهای تحقیقات منابع طبیعی وامور دام استانها (گرایش تحقیقات علوم دامی ) | هرمز منصوری | 1378/12/29 | 1380/12/29 | خاتمه | |
248 | تعیین سطح مناسب استفاده از پودر بنتونیت کلسیمی برای محافظت از پوست بز | ژاله میر عبدالباقی | مهناز صالحی | 1391/10/30 | 1395/01/28 | خاتمه |
249 | بررسی مقایسه ای بافرهای مختلف مورد استفاده در تلقیح مصنوعی طیور | ژاله میر عبدالباقی | 1369/12/29 | 1371/12/29 | خاتمه | |
250 | بررسی وضیت مدیریتی پروار بندی گوساله در ایران | عبد الرضا تیموری – ابوالفضل عباسی | 1374/12/29 | 1376/12/29 | خاتمه | |
251 | بررسی ومقایسه قدرت پرواربندی وبازدهی اقتصادی گوساله های نرتالشی باسیستم های نیمه متمرکز وگسترده درمنطقه تالش | حسن فضایلی | 1372/12/29 | 1374/12/29 | خاتمه | |
252 | بررسی رشدجبرانی درگوساله های سیستانی | هرمز منصوری | 1371/12/29 | 1372/12/29 | خاتمه | |
253 | بررسی کاهش چربی درلاشه گوساله های نرسیستانی | هرمز منصوری | 1372/12/29 | 1374/12/29 | خاتمه | |
254 | بررسی وضعیت مزارع مرغ گوشتی استان تهران به منظور ارائه الگوی مدیریتی وافزایش بهره وری | احمد ناجی زواره | عبد الرضا تیموری – سید عبداله حسینی – احمد ناجی زواره | 1388/12/29 | 1393/12/29 | خاتمه |
255 | بررسی عملکرد هیبریدهای تخمگذارهای سکس وهای لاین برای جیره های سطوح متفاوت پروتیین | محمد تقی توحیدیان | 1373/12/29 | 1376/12/29 | خاتمه | |
256 | بررسی جایگزینی جو با ذرت در تغذیه مرغهای تخمگذار با استفاده از دو نوع آنزیم تجارتی حاوی بتاگلوکانیز و پنتوزانیز و تاثیر آن در خصوصیات تولیدی مرغان تخمگذار | محمد تقی توحیدیان | 1371/12/29 | 1373/12/29 | خاتمه | |
257 | بررسی سطوح مختلف انرژی وپروتیین جیره بر روی عملکرد جوجه های تولیدی زیاران | محمد تقی توحیدیان | 1372/12/29 | 1374/12/29 | خاتمه |