ردیف |
عنوان |
مسئول/مسئولان |
مجری/مجریان |
تاریخ شروع |
تاریخ خاتمه |
وضعیت |
1 | تعیین سطح مناسب استفاده از پودر بنتونیت کلسیمی برای محافظت از پوست بز | ژاله میر عبدالباقی | مهناز صالحی | 1391/10/30 | 1395/01/28 | خاتمه |
2 | شناسایی پشم گوسفندان بومی ایران 5-گوسفند عربی | طاهرپور نصرت اله – صالحی مهناز | 1370/12/30 | 1372/12/29 | خاتمه | |
3 | شناسایی پشم گوسفندان بومی ایران 4-گوسفند شال | صالحی مهناز | 1369/12/29 | 1371/12/29 | خاتمه | |
4 | بررسی شکل کرک ریزی وتشخیص زمان آن ومراحل مختلف سیکل فولیکولی در بز نژاد رایینی | حمیدرضا انصاری رنانی | 1375/12/30 | 1376/12/29 | خاتمه | |
5 | تعیین ریزش کرک واثرسیکل فعالیت فولیکول ها برکمیت وکیفیت الیاف شترهای استان سمنان | حمیدرضا انصاری رنانی | 1380/12/29 | 1383/12/28 | خاتمه | |
6 | تعیین ویژگی های الیاف و فولیکولهای پشم گوسفندان آمیخته رامنی – افشاری در مقایسه با گوسفندان افشاری | حمیدرضا انصاری رنانی | 1388/04/31 | 1390/04/31 | خاتمه | |
7 | اثر طول مدت نوردهی بر خصوصیات الیاف و فولیکول گوسفند | حمیدرضا انصاری رنانی | 1388/04/31 | 1390/04/31 | خاتمه | |
8 | توسعه الیاف کرک درایران | حمیدرضا انصاری رنانی | 1387/11/30 | 1393/04/31 | خاتمه | |
9 | تاثیر افزودن باکتریهای استاتر حرارت دیده وپروتئازهای تجاری در تسریع رسانیدن پنیر سفید ایرانی | ثریا آذرنیا | 1372/12/29 | 1374/12/29 | خاتمه | |
10 | ارزیابی فرایند پروتئولیز و تسریع آن در طی رسانیدن پنیر ایرانی | ثریا آذرنیا – سید احمد میرهادی | 1371/12/29 | 1372/12/29 | خاتمه | |
11 | بررسی خصوصیات فولیکولی وارتباط آنها با کیفیت پوست گوسفند زندی | مسلم پرمون | 1376/12/29 | 1377/12/29 | خاتمه | |
12 | تولید کره کم چرب با استفاده از عسل و مارمالاد هویج | یداله ترکاشوند | 1385/08/29 | 1387/08/30 | خاتمه | |
13 | تهیه لاکتوزیل اوره ازاب پنیر | یداله ترکاشوند | 1375/12/30 | 1381/12/29 | خاتمه | |
14 | افزایش راندمان تولید پنیر با استفاده از ماده همرسوب پروتئینی شیر | یداله ترکاشوند | 1388/12/29 | 1390/06/31 | خاتمه | |
15 | بررسی امکان تولید مارگارین (Table margarinc) با استفاده از تجهیزات کارخانه شیر | یداله ترکاشوند | 1374/12/29 | 1376/12/29 | خاتمه | |
16 | بررسی شرایط تولید وبسته بندی پنیر فر آیند شده | یداله ترکاشوند | 1381/12/29 | 1383/12/30 | خاتمه | |
17 | شناسائی ویژگی های الیاف شترهای بومی ایران | مهناز صالحی | 1371/12/29 | 1373/12/29 | خاتمه | |
18 | اثرفصل ودفعات پشم چینی بر تولیدبارپارگی قطروطول الیاف درنژادبلوچی | مهناز صالحی | 1377/12/29 | 1379/12/30 | خاتمه | |
19 | امکان افزایش تولید الیاف شتر ایران | مهناز صالحی | خاتمه | |||
20 | بررسی ویژگی الیاف وپوست حاصل ازدورگه های شتردرمقایسه باشترهای یک کوهانه | مهناز صالحی | 1380/12/29 | 1382/12/29 | خاتمه | |
21 | ارزیابی خصوصیات پوست شترمرغ ، فرآوری شده به روشهای مختلف دباغی | مهناز صالحی | 1385/04/30 | 1388/04/30 | خاتمه | |
22 | شناخت خصوصیات پوست بزهای بومی ایران بمنظور درجه بندی و دسته بندی آنها | مهناز صالحی | 1381/12/29 | 1388/05/30 | خاتمه | |
23 | بررسی ویژگیهای پشم نژاد بلوچی در سه ناحیه کرمان -نائین – اصفهان | مهناز صالحی | 1369/12/29 | 1371/12/29 | خاتمه | |
24 | بررسی ویژگیهای کمی وکیفی کرک بزهای نائینی در ایستگاه بافت کرمان در مقایسه با بزهای استان کرمان ویزد | مهناز صالحی | 1369/12/29 | 1371/12/29 | خاتمه | |
25 | بررسی اثر سطوح مختلف گوگرد وکاه غنی شده بر خصوصیات مختلف پشم گوسفند ورامینی | نصرتاله طاهر پور | 1372/12/29 | 1374/12/29 | خاتمه | |
26 | بررسی ویژگیهای الیاف پوششی بز مرخز در ایستگاههای تحقیقات دامپروری سنندج ومهرگان (کرمانشاه ) | نصرتاله طاهر پور | 1371/12/29 | 1374/12/29 | خاتمه | |
27 | بررسی اثر دو رگ گیری بر روی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی پشم گوسفندان ایرانی و خارجی | نصرتاله طاهر پور | 1369/12/29 | 1370/12/30 | خاتمه | |
28 | بررسی کمی وکیفی الیاف پوششی بزهای مرخز ایستگاه دامپروری سنندج و بزهای مرخز کردستان | نصرتاله طاهر پور – محمد ابراهیم حسنی نژاد | 1371/12/29 | 1372/12/29 | خاتمه | |
29 | تاثیر جنگ خلیج فارس بر وضعیت فلزات سنگین در گوشت و آلایش های خوراکی دامهای استان خوزستان و بوشهر | زهرا عبادی | 1387/05/31 | 1392/04/31 | خاتمه | |
30 | تعیین کیفیت وترکیبات شیمیایی گوشت شتر پروار شده تک کوهانه و آمیخته ( دو کوهانه و تک کوهانه ) | زهرا عبادی | 1382/05/31 | 1387/05/31 | خاتمه | |
31 | بررسی ارتباط محتوای مواد معدنی پشم وظرافت پشم در گوسفندان کلکوهی | داود کیانزاد – سید احمد میرهادی | 1371/12/29 | 1373/12/29 | خاتمه | |
32 | شناسایی ترکیبات مواد مولد عطر وطعم پنیرلیقوان با پنیرهای سفیدابنمکی گلپایگان | حمیدرضا مهدوی عادلی | 1377/12/29 | 1381/12/29 | خاتمه | |
33 | تهیه شناسنامه تولید ومشخصات فیزیکی شیمیایی، حسی، میکروبی محصولات لبنی ده استان (سیستان وبلوچستان-اذربایجان شرقی وغربی لرستان -اردبیل- فارس- خراسان-همدان-خوزستان- اصفهان) | حمیدرضا مهدوی عادلی | 1377/12/29 | 1381/12/29 | خاتمه | |
34 | تهیه شناسنامه تولید ومشخصات فیزیکی – شیمیایی حسی میکروبی محصولات لبنی سنتی استانهای مازندران وسمنان | حمیدرضا مهدوی عادلی | 1375/12/30 | 1377/12/29 | خاتمه | |
35 | شناسایی پنیر های تولیدی سنتی در استان گیلان ، کرمان وکردستان با شناخت تکنولوژی تولید | حمیدرضا مهدوی عادلی | 1371/12/29 | 1372/12/29 | خاتمه | |
36 | بررسی روشهای تولید و ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی پنیرهای کوزه ای سنتی آذربایجانغربی و امکان تولید نیمه صنعتی آن | فضل اله موسوی پور | 1381/12/29 | 1383/12/30 | خاتمه | |
37 | بررسی تولید میکروبی آنزیم های جانشین رنین (مایه پنیر قارچی ) | سید احمد میرهادی – فرشاد خادمی | 1373/12/29 | 1374/12/29 | خاتمه | |
38 | اثر تغذیه ای سطوح مختلف بقایای پسته پاک کنی ( خشک و سیلو شده ) بر کمیت وکیفیت گوشت گوسفند افشاری | زهرا عبادی | 1390/03/31 | 1392/12/28 | خاتمه | |
39 | بررسی رابطه خصوصیات الیاف پوششی با صفات پوست بزهای بومی هفت استان کشور | مهناز صالحی | 1389/05/31 | 1392/05/31 | خاتمه | |
40 | تاثیر دو روش شانه زنی بر کمیت و کیفیت کرک | حمیدرضا انصاری رنانی | 1390/11/30 | 1392/11/30 | خاتمه | |
41 | تعیین سطح مناسب استفاده از پودر بنتونیت سدیمی برای محافظت از پوست بز | سید احمد میرهادی | 1391/10/30 | 1395/01/28 | خاتمه | |
42 | بررسی استفاده از بنتونیت در نگهداری پوست ( طرح ) | مهناز صالحی | علی رضا آقاشاهی – مهناز صالحی – زهرا عبادی – ژاله میر عبدالباقی – سید احمد میرهادی | 1391/10/30 | 1396/04/31 | خاتمه |
43 | اثر مصرف پودر بنتونیت بر ویژگی های پلت، کراست و چرم بز | مهناز صالحی | 1392/11/30 | 1395/11/30 | خاتمه | |
44 | بررسی اثر تغذیه ای محصول نهایی خط تبدیل ضایعات میوه و تره بار به خوراک دام بر تولید کمی وکیفی الیاف و پوست بره های نر | مهناز صالحی | 1389/11/30 | 1391/08/30 | خاتمه | |
45 | بررسی اثر تغذیه ای محصول نهایی خط تبدیل ضایعات میوه و تره بار به خوراک دام بر کمیت و کیفیت گوشت گوسفند پرواری | زهرا عبادی | 1389/11/30 | 1392/03/31 | خاتمه | |
46 | بررسی نحوه تولید و تغییرات میکروبی و فیزیکو شیمیایی پنیر سیا مزگی طی دوران رسیدن به منظور دستیابی به امکان تولید نیمه صنعتی آن | حمیدرضا مهدوی عادلی | 1389/08/30 | 1391/08/30 | خاتمه | |
47 | تدوین برنامه راهبردی تحقیقات محصولی پوست ، چرم والیاف دامی کشور | حمیدرضا انصاری رنانی | 1389/09/30 | 1390/09/30 | خاتمه | |
48 | بررسی تاثیر مصرف پودر بنتونیت در خواص پساب حاصل از فرآوری پوست بز | علی رضا آقاشاهی | مهناز صالحی | 1392/11/30 | 1396/05/31 | خاتمه |
49 | افزایش راندمان تولید پنیر با استفاده از مقادیر مختلف شیر فراپالایش و آب پنیرفوق پالایش | فضل اله موسوی پور | 1393/08/30 | 1397/05/01 | خاتمه | |
50 | کاهش چربی و غنی سازی کره با استفاده از پروتئین سویا | یداله ترکاشوند | 1393/08/30 | 1395/02/31 | خاتمه | |
51 | ساخت بستنی فرآسودمند (غنی شده با روغن امگا-3 ماهی) و بررسی ویژگیهای حسی و پایداری آن طی 4 ماه نگهداری | امیررضا شویکلو | 1394/06/19 | 1395/12/19 | خاتمه | |
52 | اثر سیستم پرورش بر خصوصیات کرک بزهای رائینی | حمیدرضا انصاری رنانی | 1394/07/30 | 1395/07/30 | خاتمه | |
53 | کاربرد پروتئین ایزوله شده ماهی در فرمولاسیون فرآورده های گوشتی فاز 1-تعیین روش بهینه ی ساخت ایزوله پروتئین از گوشت تیره ماهی تون | امیررضا شویکلو | 1395/04/31 | 1396/10/30 | خاتمه | |
54 | کاربرد پروتئین ایزوله شده ماهی تون در فرمولاسیون فرآوردههای گوشتی-فاز 2: بررسی تغییرات کیفی و پایداری ایزوله پروتئین ماهی تون هنگام نگهداری در سردخانه | امیررضا شویکلو | 1395/05/14 | 1396/11/14 | خاتمه | |
55 | کاربرد پروتئین ایزوله شده ماهی تون در فرمولاسیون فرآوردههای گوشتی- فاز 3: استفاده از ایزوله پروتئین ماهی تون در فرمولاسیون برگر ماهی و بررسی اثر آن بر کیفیت و پایداری محصول | امیررضا شویکلو | 1395/05/14 | 1397/05/14 | خاتمه | |
56 | بررسی شیوه و شرایط بهینه تولید ماست پروبیوتیک همزده و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول نهایی | حمیدرضا مهدوی عادلی | 1395/07/30 | 1396/01/31 | خاتمه | |
57 | دستیابی به دانش فنی تولید پنیر لور | حمیدرضا مهدوی عادلی | 1395/11/30 | 1397/02/31 | خاتمه | |
58 | بررسی تاثیر صمغ عربی و کاسنی بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک (بیفیدو باکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی)در بستنی سین بیوتیک وانیلی و نیز اثر آنها بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول تولیدی | حمیدرضا مهدوی عادلی | 1395/11/30 | 1397/02/31 | خاتمه | |
59 | استفاده از ایزوله پروتئین سنگدان مرغ در فرمولاسیون توپک(کوفته)ماهی | امیررضا شویکلو | 1396/05/01 | 1397/11/01 | خاتمه | |
60 | طراحی و ساخت همبرگر کمچرب (رژیمی) | امیررضا شویکلو | 1396/12/01 | 1398/06/01 | خاتمه | |
61 | بررسی اثر شکل فیزیکی خوراک بر کیفیت گوشت بره های نر کلکویی | زهرا عبادی | حسین غلامی | 1391/11/30 | 1394/06/30 | خاتمه |
62 | بررسی ژنتیکی برخی از خصوصیات مربوط به پشم و رشد در گوسفند بلوچی | مهناز صالحی | 1372/12/29 | 1374/12/29 | خاتمه | |
63 | اثرات سطوح مختلف تغذیه بر روی فعالیت فولیکولهای پوست ریزش الیاف وکمیت وکیفیت پشم گوسفند ورامینی | حمیدرضا انصاری رنانی | 1375/12/29 | 1376/12/29 | خاتمه | |
64 | بررسی امکان تکثیرکرم خاکی بربقایا و ضایعات مختلف کشاورزی به منظورتغذیه دام | زهرا عبادی | 1378/12/29 | 1381/12/29 | خاتمه | |
65 | اثر شکل فیزیکی خوراک بر خصوصیات پشم و پوست بره های نر کلکوئی | مهناز صالحی/ غلامی حسین | 1389/10/30 | 1391/07/30 | خاتمه | |
66 | بررسی امکان توسعه تولید لبنیات با استفاده از شیر گاومیش | یداله ترکاشوند | 1390/04/31 | 1391/04/31 | خاتمه | |
67 | بهینه سازی فرآیند تولید فرآورده های لبنی بومی کشور | امیررضا شویکلو | محسن باقری – محمد ترحمی – علی رضا چگنی – اکرم قره داغی
|
1396/05/01 | 1398/11/01 | خاتمه |
68 | قابلیتهای پرورش گوسفند و بز ارگانیک عشایر شهرستان بافت | حمیدرضا انصاری رنانی | 1395/08/30 | 1397/02/31 | خاتمه | |
69 | تعیین میزان الودگی میکروبی ثانویه لاشه گاو وگوسفند درکشتارگاه های صنعتی وتاثیران برماندگاری وکیفیت گوشت سرداستان تهران | زهرا عبادی | 1380/12/29 | 1382/12/29 | خاتمه | |
70 | مطالعه و تدوین برنامه راهبردی توسعه گاومیش خوزستان | مرتضی رضایی – مجتبی زاهدی فر – هرمز منصوری – سیروس امیری نیا – عبد الرضا تیموری – علی رضا آقاشاهی – یداله ترکاشوند – مختارعلی عباسی | 1390/04/31 | 1391/04/31 | خاتمه |