| 1 |
تعیین سطح مناسب استفاده از پودر بنتونیت کلسیمی برای محافظت از پوست بز |
ژاله میر عبدالباقی |
مهناز صالحی |
1391/10/30 |
1395/01/28 |
خاتمه |
| 2 |
شناسایی پشم گوسفندان بومی ایران 5-گوسفند عربی |
|
طاهرپور نصرت اله – صالحی مهناز |
1370/12/30 |
1372/12/29 |
خاتمه |
| 3 |
شناسایی پشم گوسفندان بومی ایران 4-گوسفند شال |
|
صالحی مهناز |
1369/12/29 |
1371/12/29 |
خاتمه |
| 4 |
بررسی شکل کرک ریزی وتشخیص زمان آن ومراحل مختلف سیکل فولیکولی در بز نژاد رایینی |
|
حمیدرضا انصاری رنانی |
1375/12/30 |
1376/12/29 |
خاتمه |
| 5 |
تعیین ریزش کرک واثرسیکل فعالیت فولیکول ها برکمیت وکیفیت الیاف شترهای استان سمنان |
|
حمیدرضا انصاری رنانی |
1380/12/29 |
1383/12/28 |
خاتمه |
| 6 |
تعیین ویژگی های الیاف و فولیکولهای پشم گوسفندان آمیخته رامنی – افشاری در مقایسه با گوسفندان افشاری |
|
حمیدرضا انصاری رنانی |
1388/04/31 |
1390/04/31 |
خاتمه |
| 7 |
اثر طول مدت نوردهی بر خصوصیات الیاف و فولیکول گوسفند |
|
حمیدرضا انصاری رنانی |
1388/04/31 |
1390/04/31 |
خاتمه |
| 8 |
توسعه الیاف کرک درایران |
|
حمیدرضا انصاری رنانی |
1387/11/30 |
1393/04/31 |
خاتمه |
| 9 |
تاثیر افزودن باکتریهای استاتر حرارت دیده وپروتئازهای تجاری در تسریع رسانیدن پنیر سفید ایرانی |
|
ثریا آذرنیا |
1372/12/29 |
1374/12/29 |
خاتمه |
| 10 |
ارزیابی فرایند پروتئولیز و تسریع آن در طی رسانیدن پنیر ایرانی |
|
ثریا آذرنیا – سید احمد میرهادی |
1371/12/29 |
1372/12/29 |
خاتمه |
| 11 |
بررسی خصوصیات فولیکولی وارتباط آنها با کیفیت پوست گوسفند زندی |
|
مسلم پرمون |
1376/12/29 |
1377/12/29 |
خاتمه |
| 12 |
تولید کره کم چرب با استفاده از عسل و مارمالاد هویج |
|
یداله ترکاشوند |
1385/08/29 |
1387/08/30 |
خاتمه |
| 13 |
تهیه لاکتوزیل اوره ازاب پنیر |
|
یداله ترکاشوند |
1375/12/30 |
1381/12/29 |
خاتمه |
| 14 |
افزایش راندمان تولید پنیر با استفاده از ماده همرسوب پروتئینی شیر |
|
یداله ترکاشوند |
1388/12/29 |
1390/06/31 |
خاتمه |
| 15 |
بررسی امکان تولید مارگارین (Table margarinc) با استفاده از تجهیزات کارخانه شیر |
|
یداله ترکاشوند |
1374/12/29 |
1376/12/29 |
خاتمه |
| 16 |
بررسی شرایط تولید وبسته بندی پنیر فر آیند شده |
|
یداله ترکاشوند |
1381/12/29 |
1383/12/30 |
خاتمه |
| 17 |
شناسائی ویژگی های الیاف شترهای بومی ایران |
|
مهناز صالحی |
1371/12/29 |
1373/12/29 |
خاتمه |
| 18 |
اثرفصل ودفعات پشم چینی بر تولیدبارپارگی قطروطول الیاف درنژادبلوچی |
|
مهناز صالحی |
1377/12/29 |
1379/12/30 |
خاتمه |
| 19 |
امکان افزایش تولید الیاف شتر ایران |
|
مهناز صالحی |
|
|
خاتمه |
| 20 |
بررسی ویژگی الیاف وپوست حاصل ازدورگه های شتردرمقایسه باشترهای یک کوهانه |
|
مهناز صالحی |
1380/12/29 |
1382/12/29 |
خاتمه |
| 21 |
ارزیابی خصوصیات پوست شترمرغ ، فرآوری شده به روشهای مختلف دباغی |
|
مهناز صالحی |
1385/04/30 |
1388/04/30 |
خاتمه |
| 22 |
شناخت خصوصیات پوست بزهای بومی ایران بمنظور درجه بندی و دسته بندی آنها |
|
مهناز صالحی |
1381/12/29 |
1388/05/30 |
خاتمه |
| 23 |
بررسی ویژگیهای پشم نژاد بلوچی در سه ناحیه کرمان -نائین – اصفهان |
|
مهناز صالحی |
1369/12/29 |
1371/12/29 |
خاتمه |
| 24 |
بررسی ویژگیهای کمی وکیفی کرک بزهای نائینی در ایستگاه بافت کرمان در مقایسه با بزهای استان کرمان ویزد |
|
مهناز صالحی |
1369/12/29 |
1371/12/29 |
خاتمه |
| 25 |
بررسی اثر سطوح مختلف گوگرد وکاه غنی شده بر خصوصیات مختلف پشم گوسفند ورامینی |
|
نصرتاله طاهر پور |
1372/12/29 |
1374/12/29 |
خاتمه |
| 26 |
بررسی ویژگیهای الیاف پوششی بز مرخز در ایستگاههای تحقیقات دامپروری سنندج ومهرگان (کرمانشاه ) |
|
نصرتاله طاهر پور |
1371/12/29 |
1374/12/29 |
خاتمه |
| 27 |
بررسی اثر دو رگ گیری بر روی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی پشم گوسفندان ایرانی و خارجی |
|
نصرتاله طاهر پور |
1369/12/29 |
1370/12/30 |
خاتمه |
| 28 |
بررسی کمی وکیفی الیاف پوششی بزهای مرخز ایستگاه دامپروری سنندج و بزهای مرخز کردستان |
|
نصرتاله طاهر پور – محمد ابراهیم حسنی نژاد |
1371/12/29 |
1372/12/29 |
خاتمه |
| 29 |
تاثیر جنگ خلیج فارس بر وضعیت فلزات سنگین در گوشت و آلایش های خوراکی دامهای استان خوزستان و بوشهر |
|
زهرا عبادی |
1387/05/31 |
1392/04/31 |
خاتمه |
| 30 |
تعیین کیفیت وترکیبات شیمیایی گوشت شتر پروار شده تک کوهانه و آمیخته ( دو کوهانه و تک کوهانه ) |
|
زهرا عبادی |
1382/05/31 |
1387/05/31 |
خاتمه |
| 31 |
بررسی ارتباط محتوای مواد معدنی پشم وظرافت پشم در گوسفندان کلکوهی |
|
داود کیانزاد – سید احمد میرهادی |
1371/12/29 |
1373/12/29 |
خاتمه |
| 32 |
شناسایی ترکیبات مواد مولد عطر وطعم پنیرلیقوان با پنیرهای سفیدابنمکی گلپایگان |
|
حمیدرضا مهدوی عادلی |
1377/12/29 |
1381/12/29 |
خاتمه |
| 33 |
تهیه شناسنامه تولید ومشخصات فیزیکی شیمیایی، حسی، میکروبی محصولات لبنی ده استان (سیستان وبلوچستان-اذربایجان شرقی وغربی لرستان -اردبیل- فارس- خراسان-همدان-خوزستان- اصفهان) |
|
حمیدرضا مهدوی عادلی |
1377/12/29 |
1381/12/29 |
خاتمه |
| 34 |
تهیه شناسنامه تولید ومشخصات فیزیکی – شیمیایی حسی میکروبی محصولات لبنی سنتی استانهای مازندران وسمنان |
|
حمیدرضا مهدوی عادلی |
1375/12/30 |
1377/12/29 |
خاتمه |
| 35 |
شناسایی پنیر های تولیدی سنتی در استان گیلان ، کرمان وکردستان با شناخت تکنولوژی تولید |
|
حمیدرضا مهدوی عادلی |
1371/12/29 |
1372/12/29 |
خاتمه |
| 36 |
بررسی روشهای تولید و ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی پنیرهای کوزه ای سنتی آذربایجانغربی و امکان تولید نیمه صنعتی آن |
|
فضل اله موسوی پور |
1381/12/29 |
1383/12/30 |
خاتمه |
| 37 |
بررسی تولید میکروبی آنزیم های جانشین رنین (مایه پنیر قارچی ) |
|
سید احمد میرهادی – فرشاد خادمی |
1373/12/29 |
1374/12/29 |
خاتمه |
| 38 |
اثر تغذیه ای سطوح مختلف بقایای پسته پاک کنی ( خشک و سیلو شده ) بر کمیت وکیفیت گوشت گوسفند افشاری |
|
زهرا عبادی |
1390/03/31 |
1392/12/28 |
خاتمه |
| 39 |
بررسی رابطه خصوصیات الیاف پوششی با صفات پوست بزهای بومی هفت استان کشور |
|
مهناز صالحی |
1389/05/31 |
1392/05/31 |
خاتمه |
| 40 |
تاثیر دو روش شانه زنی بر کمیت و کیفیت کرک |
|
حمیدرضا انصاری رنانی |
1390/11/30 |
1392/11/30 |
خاتمه |
| 41 |
تعیین سطح مناسب استفاده از پودر بنتونیت سدیمی برای محافظت از پوست بز |
|
سید احمد میرهادی |
1391/10/30 |
1395/01/28 |
خاتمه |
| 42 |
بررسی استفاده از بنتونیت در نگهداری پوست ( طرح ) |
مهناز صالحی |
علی رضا آقاشاهی – مهناز صالحی – زهرا عبادی – ژاله میر عبدالباقی – سید احمد میرهادی |
1391/10/30 |
1396/04/31 |
خاتمه |
| 43 |
اثر مصرف پودر بنتونیت بر ویژگی های پلت، کراست و چرم بز |
|
مهناز صالحی |
1392/11/30 |
1395/11/30 |
خاتمه |
| 44 |
بررسی اثر تغذیه ای محصول نهایی خط تبدیل ضایعات میوه و تره بار به خوراک دام بر تولید کمی وکیفی الیاف و پوست بره های نر |
|
مهناز صالحی |
1389/11/30 |
1391/08/30 |
خاتمه |
| 45 |
بررسی اثر تغذیه ای محصول نهایی خط تبدیل ضایعات میوه و تره بار به خوراک دام بر کمیت و کیفیت گوشت گوسفند پرواری |
|
زهرا عبادی |
1389/11/30 |
1392/03/31 |
خاتمه |
| 46 |
بررسی نحوه تولید و تغییرات میکروبی و فیزیکو شیمیایی پنیر سیا مزگی طی دوران رسیدن به منظور دستیابی به امکان تولید نیمه صنعتی آن |
|
حمیدرضا مهدوی عادلی |
1389/08/30 |
1391/08/30 |
خاتمه |
| 47 |
تدوین برنامه راهبردی تحقیقات محصولی پوست ، چرم والیاف دامی کشور |
|
حمیدرضا انصاری رنانی |
1389/09/30 |
1390/09/30 |
خاتمه |
| 48 |
بررسی تاثیر مصرف پودر بنتونیت در خواص پساب حاصل از فرآوری پوست بز |
علی رضا آقاشاهی |
مهناز صالحی |
1392/11/30 |
1396/05/31 |
خاتمه |
| 49 |
افزایش راندمان تولید پنیر با استفاده از مقادیر مختلف شیر فراپالایش و آب پنیرفوق پالایش |
|
فضل اله موسوی پور |
1393/08/30 |
1397/05/01 |
خاتمه |
| 50 |
کاهش چربی و غنی سازی کره با استفاده از پروتئین سویا |
|
یداله ترکاشوند |
1393/08/30 |
1395/02/31 |
خاتمه |
| 51 |
ساخت بستنی فرآسودمند (غنی شده با روغن امگا-3 ماهی) و بررسی ویژگیهای حسی و پایداری آن طی 4 ماه نگهداری |
|
امیررضا شویکلو |
1394/06/19 |
1395/12/19 |
خاتمه |
| 52 |
اثر سیستم پرورش بر خصوصیات کرک بزهای رائینی |
|
حمیدرضا انصاری رنانی |
1394/07/30 |
1395/07/30 |
خاتمه |
| 53 |
کاربرد پروتئین ایزوله شده ماهی در فرمولاسیون فرآورده های گوشتی فاز 1-تعیین روش بهینه ی ساخت ایزوله پروتئین از گوشت تیره ماهی تون |
|
امیررضا شویکلو |
1395/04/31 |
1396/10/30 |
خاتمه |
| 54 |
کاربرد پروتئین ایزوله شده ماهی تون در فرمولاسیون فرآوردههای گوشتی-فاز 2: بررسی تغییرات کیفی و پایداری ایزوله پروتئین ماهی تون هنگام نگهداری در سردخانه |
|
امیررضا شویکلو |
1395/05/14 |
1396/11/14 |
خاتمه |
| 55 |
کاربرد پروتئین ایزوله شده ماهی تون در فرمولاسیون فرآوردههای گوشتی- فاز 3: استفاده از ایزوله پروتئین ماهی تون در فرمولاسیون برگر ماهی و بررسی اثر آن بر کیفیت و پایداری محصول |
|
امیررضا شویکلو |
1395/05/14 |
1397/05/14 |
خاتمه |
| 56 |
بررسی شیوه و شرایط بهینه تولید ماست پروبیوتیک همزده و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول نهایی |
|
حمیدرضا مهدوی عادلی |
1395/07/30 |
1396/01/31 |
خاتمه |
| 57 |
دستیابی به دانش فنی تولید پنیر لور |
|
حمیدرضا مهدوی عادلی |
1395/11/30 |
1397/02/31 |
خاتمه |
| 58 |
بررسی تاثیر صمغ عربی و کاسنی بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک (بیفیدو باکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی)در بستنی سین بیوتیک وانیلی و نیز اثر آنها بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول تولیدی |
|
حمیدرضا مهدوی عادلی |
1395/11/30 |
1397/02/31 |
خاتمه |
| 59 |
استفاده از ایزوله پروتئین سنگدان مرغ در فرمولاسیون توپک(کوفته)ماهی |
|
امیررضا شویکلو |
1396/05/01 |
1397/11/01 |
خاتمه |
| 60 |
طراحی و ساخت همبرگر کمچرب (رژیمی) |
|
امیررضا شویکلو |
1396/12/01 |
1398/06/01 |
خاتمه |
| 61 |
بررسی اثر شکل فیزیکی خوراک بر کیفیت گوشت بره های نر کلکویی |
زهرا عبادی |
حسین غلامی |
1391/11/30 |
1394/06/30 |
خاتمه |
| 62 |
بررسی ژنتیکی برخی از خصوصیات مربوط به پشم و رشد در گوسفند بلوچی |
|
مهناز صالحی |
1372/12/29 |
1374/12/29 |
خاتمه |
| 63 |
اثرات سطوح مختلف تغذیه بر روی فعالیت فولیکولهای پوست ریزش الیاف وکمیت وکیفیت پشم گوسفند ورامینی |
|
حمیدرضا انصاری رنانی |
1375/12/29 |
1376/12/29 |
خاتمه |
| 64 |
بررسی امکان تکثیرکرم خاکی بربقایا و ضایعات مختلف کشاورزی به منظورتغذیه دام |
|
زهرا عبادی |
1378/12/29 |
1381/12/29 |
خاتمه |
| 65 |
اثر شکل فیزیکی خوراک بر خصوصیات پشم و پوست بره های نر کلکوئی |
|
مهناز صالحی/ غلامی حسین |
1389/10/30 |
1391/07/30 |
خاتمه |
| 66 |
بررسی امکان توسعه تولید لبنیات با استفاده از شیر گاومیش |
|
یداله ترکاشوند |
1390/04/31 |
1391/04/31 |
خاتمه |
| 67 |
بهینه سازی فرآیند تولید فرآورده های لبنی بومی کشور |
امیررضا شویکلو |
محسن باقری – محمد ترحمی – علی رضا چگنی – اکرم قره داغی
|
1396/05/01 |
1398/11/01 |
خاتمه |
| 68 |
قابلیتهای پرورش گوسفند و بز ارگانیک عشایر شهرستان بافت |
|
حمیدرضا انصاری رنانی |
1395/08/30 |
1397/02/31 |
خاتمه |
| 69 |
تعیین میزان الودگی میکروبی ثانویه لاشه گاو وگوسفند درکشتارگاه های صنعتی وتاثیران برماندگاری وکیفیت گوشت سرداستان تهران |
|
زهرا عبادی |
1380/12/29 |
1382/12/29 |
خاتمه |
| 70 |
مطالعه و تدوین برنامه راهبردی توسعه گاومیش خوزستان |
|
مرتضی رضایی – مجتبی زاهدی فر – هرمز منصوری – سیروس امیری نیا – عبد الرضا تیموری – علی رضا آقاشاهی – یداله ترکاشوند – مختارعلی عباسی |
1390/04/31 |
1391/04/31 |
خاتمه |