گردهمایی روسای بخش های علوم دامی مراکز تحقیقات استان های سراسر کشوربا حضور فعال روسای بخش های علوم دامی در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور ، هم زمان با گرامیداشت هفته پژوهش ،گردهمایی روسای بخش های علوم دامی استان ها با هدف تقویت همکاری ها و هم افزایی فعالیت های پژوهشی با حضور فعال روسای بخش های علوم دامی سراسر کشور درتاریخ 21 آذر ماه جاری در سالن جلسات موسسه برگزار شد.
دراین رویداد ،تبیین کلیات سیاست های موسسه ، گزارش آخرین وضعیت طرح ها و پروژه ها و فناوری و تجاری سازی در موسسه ، گزارش از روند اجرای پیشرفت طرح های کلان مصوب موسسه و بررسی پیشنهادهای روسای بخش های علوم دامی مراکز استان ها مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
دراین جلسه دکتر خمیس آبادی رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشوربا تبریک هفته پژوهش ، ارتقای مرغ لاین آرین، ارتقای خود اتکایی در علوفه، ارتقای کمی و کیفی گوشت قرمز، ارتقای کمی و کیفی طیور و برنامه جامع زنبور عسل را مهمترین وظایف در برنامه عملیاتی برشمرد وافزود، زحمات زیادی در موسسه و سازمان برای طرح های کلان و برنامه ها کشیده شده است که باید با جدیت این برنامه ها و همچنین هویت بخشی تبارنامه اسب را نیز پی گیری کنیم.
وی انتقال دانش و یافته های علمی در عرصه های دامپروری، ارتباط موثر با معاونت های اجرایی را ازمهمترین اهداف موسسه برشمرد.
رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشوربا اشاره به اعتبارتی که در اختیار استان ها قرار گرفته خاطر نشان کرد،برخی از استان ها طرح پژوهشی ارائه نداده اند و باید فرصتی ایجاد شود برای تهیه طرح های جدید که مبالغی برای این استان ها تخصیص داده شود.
وی افزود، دربخش علوم دامی پروژه های استانی درقالب طرح های کلان تعریف شوند تا بتوانیم حمایت بیشتری از همکاران داشته باشیم.
دکتر خمیس آبادی یادآور شد،در سال آینده کارهایی که در استان ها انجام می شود مستند سازی شود تا فعالیت ها و کارهای علمی دیده شوند و به بخش ها هم توجه بیشتری شود.
در ادامه جلسه دکتر اسد زاده معاون پژوهش فناوری و انتقال یافته ها با تبریک به همکارانی که درهفته پژوهش عنوان پژوهشگر برتر را دریافت کردند ،درخصوص تبیین سیاست های موسسه به بیان مطالبی پرداخت .
شیوه نامه ارتقای سازمان، ارزیابی درونی و برونی ،ارتقای جایگاه موسسه ،سیاست سازمان درزمینه طرح ها ،برنامه محوری و جامع نگری ،مشارکت بخش خصوصی در طرح ها از جمله مواردی بود که به آنها پرداخته شد.
دکتر اسد زاده در ادامه یادآورشد، تمامی طرح های پژوهشی موسسه می باید در زیرمجموعه طرح های کلان موسسه قرار گیرد.
دراین گردهمایی دکتر علی پور مدیر کل نظارت و ارزشیابی سازمان تات در خصوص اجرای پژوهش های کاربردی واستراتژی و راهبردهای تعیین شده مطالبی بیان کرد ،
وی پاسخ گویی و آینده پژوهی را زیر مجموعه برنامه محوری عنوان کرد و افزایش ضریب نفوذ دانش و تعامل با نخبگان و توجه به منابع پایه و منابع ژنتیک را ازنکات قابل توجه برشمرد.
دکتر علی پور با اشاره به ضرورت توجه به نظارت و ارزیابی علم وفناوری دربخش کشاورزی فعالیت های موسسه در راستای نیازهای بخش و افزایش ضریب نفوذ دانش را روندی رو به رشد ارزیابی کرد.
وی یادآور شد، اگر فعالیت ها پایش شود و ارزیابی و نظارت انجام گیرد،بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
دراین جلسه روسای بخش های علوم دامی با بیان پرسش ها و ابهامات خود در خصوص بحث های مطرح شده به بیان دیدگاههای خود پرداختند ودر بیان کاستی ها و مشکلات و نقاط قوت استان خود حضوری فعال داشتند.
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور