گزارش تصویری مراسم گرامیداشت عید سعید غدیر خم در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور

نوشتهٔ پیشین
برگزاری کارگاه ترویجی عملیات پرواربندی بره
نوشتهٔ بعدی
سخنرانی رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور در مراسم جشن عید غدیر خم
نوشتههای تازه
- مصاحبه رئیس موسسه با خبرگزاری ایرنا: افزایش ماندگاری فرآورده های دامی با استفاده از پست بیوتیک ها تیر 18, 1402
- مصرف آب در دامداری ها و راهکارهای کاهش آن تیر 18, 1402
- ساخت جایگاه مناسب، الزاماً هزینهبر نیست/ راهکارهای مقابله با تنش گرمایی در دام تیر 18, 1402
- برگزاری کارگاه معرفی روشهای نوین زیستفناوری در توسعه تولیدات دانشبنیان علوم دامی تیر 18, 1402
- گرما در مرغداری مهارشدنی است تیر 18, 1402
دستهها
- اخبار (1,015)