1. فرهنگ فر، سید عبداله حسینی، زارعی، لطف الهیان.1391. تاثر محدودیت غذایی و کوآنزیم q10 بر توان ایمنی و شیوع آسیت در جوجه های گوشتی. پژوهشهای تولیدات دامی. 77-93.
2. جوزدانی، سید عبداله حسینی، لطف الهیان.1393. تعیین نیاز متیونین در جوجه های گوشتی آرین با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی در دوره آغازین. پژوهش و سارندگی. پذیرش
3. سید عبداله حسینی، همدیه، لطف الهیان .1393.اثر اسانس آویشن شیرازی بر فراسنجه های خونی و شاخص های مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی. پژوهش و سارندگی.
4. یوسفی کلاریکلائی، عبداله حسینی، شجاعی، اقبالیان، حسین یوسفی.1389. اثرهای محدودیت زمان دسترسی به خوراک بر عملکرد و خصوصیات لاشهی جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی.
5. مهدیزاده، لطف الهیان، زارع شحنه، میرهادی، عبداله حسینی، علی نژاد.1389. اثرهای سطوح مختلف پروبیوتیک بر مورفولوژی، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و خصوصیات سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی.
6. قدیری، آقاشاهی، فضائلی، مهدوی،. عبداله حسینی و سید هادی حسینی.1390. بررسی وضعیت تغذیه گاوهای خشک (اوایل دوره) در گاوداریهای منطقه اسلامشهر. پژوهش و سازندگی.
7. محسني سلطاني ، سيدعبداله حسيني، زارعي ، الهیان- لطف، صادقي پناه و نادر پاپي.1391. اثر برنامه خوراك دهي و تركيبات ويتاميني – معدني بر ايمني و فراسنجه هاي مرتبط با آسيت در جوجه هاي گوشتي. تحقيقات توليدات دامي. 17-25
8. كاظم يوسفي كلاريكلائي مازيار محيطي اصلی، عبداله حسيني و حسين يوسفي كلاريكلائي.1391. اثرات آنتي بيوتيك، پروبيوتيك، پري بيوتيك و آنزيم در جيره هاي پلت شده بر عملكرد جوجه هاي گوشتي. تحقيقات توليدات دامي. 9-58
9. سیدمظفر مهدی زاده ، هوشنگ لطف اللهیان ، سيدعبداله حسيني ، زارع شحنه، مهرداد ايراني ، علی نژاد.1391. اثر سطوح مختلف پروبیوتیک )بايومين ايمبو( بر عملکرد و خصوصیات لاشه ي جوجههای گوشتی. پژوهش و سازندگی.
10. سید عبداله حسینی، علی مهدوی، امیر میمندی پور، هوشنگ لطف الهیان، فاطمه عالمی، سید مظفر مهدی زاده،احمد ناجی، وحید قاسملو. 1392. بررسی اثرات سطوح مختلف زردچوبه بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی در جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی
11. کاظم یوسفی کلاریکلایی، سيد عبداله حسيني، حسین یوسفی کلاریکلایی، حمید شجاعی، علی اکبرپور و پالیزدار.1391. اثرات سطوح مختلف اسید آمینه و نوع تلاق ی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه آرین. پژوهش و سازندگی.
12. موسوی، شهیر، لطف الهیان، افسریان، سید عبداله حسینی.1391. تعیین سطح اقتصادی پروتئین و لیزین در جیره غذایی جوجه های گوشتی. نشریه پژوهشهای علوم دامی. 3-79
13. سیروس عیدی وندی، علی مهدوی، فاطمه عالمی، سید عبداله حسینی، علی مصطفی تهرانی و وحید قاسملو. 1392. اثر آنزيمهاي پکتیناز، سلولاز و همي سلولاز بر عملكرد و قابلیت هضم جیرهی غذايي در جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی
14. محمدحسين شهير ، افشين حيدري نيا ، حميدرضا طاهري ، سيدعبداله حسيني.1392. تعيين پاسخ بوقلمو نهاي در حال رشد به سطوح ليزين هضم شدني ايلئومي استاندارد شده با استفاده از رو شهاي گوناگون آماري. تولیدات دامی.
15. ایاز، شیوازاد، شهیر، حاجی بابایی، سید عبداله حسینی.1392. تعیین انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری و حقیقی تفاله چغندر قند در شتر مرغ با استفاده از دو روش جمع آوری کل مدفوع و معرف اکسید کروم. علوم دامی ایران
16. همدیه، سید عبداله حسینی، لطف الهیان، محیطی و غلامی کرکانی.1392. اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو در جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی
17. سيد عبداله حسيني ، ميمندي پور، ، محيطي اصلي لطف الهيان و سلطاني.1393. بررسي اثرات افزودنيها بر عملكرد، ايمني و فراسنجه هاي مرتبط با آسيت در جوج ههاي گوشتي. مجله زیست شناسی ایران.
18. سید عبداله حسینی، گودرزی، زارعی، میمندی پور و صادقی پناه.1393. بررسی اثرات گیاهان دارویی رازیانه و شیرین بیان بر ایمنی، هورمونهای تیروئیدی و اندام گوارشی جوجه های گوشتی. فصلنامه گیاهان دارویی و مواد مغطر ایران
19. . 19- فرهنگ فر، سید عبداله حسینی ، ابوالفضل زارعی و هوشنگ لطف الهیان. 1389. اثر استفاده از محدودیت خوراک و جیره های حاوی کوآنزیم Q10 بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. مجله دانش و پژوهش علوم دامی
20. زارعی، بمانی، سید عبداله حسینی. 1391. تاثیر مصرف سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی بر پاسخ ایمین مرغان تخمگذار. مجله دانش و پژوهش علوم دامی
21. رضا پوریان، لطف الهیان، چمنی، سید عبداله حسینی و خدائی. 1391. تعیین ارزش معادل مواد مغذی مولتی آنزیم ناتوزیم پی در جیره غذایی جوجه های گوشتی حاوی گندم بر اساس پاسخ های عملکردی و خصوصیات لاشه. مجله دانش و پژوهش علوم دامی
22. گودرزی، سید عبداله حسینی و زارعی. 1390. بررسی اثرات گیاهان دارویی رازیانه و شیرین بیان بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. مجله دانش و پژوهش علوم دامی.
23. نظری، سید عبداله حسینی، لطف الهیان و زارعی. 1392. اثر اسانس لیمو و پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. فصلنانه دانش و پژوهش علوم دامی
24. سلطانی، سید عبداله حسینی، زارعی، لطف لهیان، میمندی، بیژنی. 1390. اثر برنامه خوراک دهی و جیره های غدایی حاوی برخی افزودنیهای ویتامینی- معدنی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. فصلنانه دانش و پژوهش علوم دامی
25. توکلی، سید عبداله حسینی و زارعی. 1393. اثرات اسانس پونه کوهی، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی. فصلنامه تحقیقات کاربردی در علوم دامی
26. سید عبداله حسینی ، جوزدانی و لطف الهیان.1393. اثرات سطوح مختلف متیونین بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی آرین 386 در دوره آغازین. فصلنامه تحقیقات کاربردی در علوم دامی.
27. یوسفی کلاریکلائی، عبداله حسینی، شجاعی، اقبالیان، حسین یوسفی.1389. اثرهای محدودیت زمان دسترسی به خوراک بر عملکرد و خصوصیات لاشهی جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی.
28. مهدیزاده، لطف الهیان، زارع شحنه، میرهادی، عبداله حسینی، علی نژاد.1389. اثرهای سطوح مختلف پروبیوتیک بر مورفولوژی، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و خصوصیات سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی.
29. قدیری، آقاشاهی، فضائلی، مهدوی،. عبداله حسینی و سید هادی حسینی.1390. بررسی وضعیت تغذیه گاوهای خشک (اوایل دوره) در گاوداریهای منطقه اسلامشهر. پژوهش و سازندگی.
30. عليزاده قمصری، ا.ح.، نصيری مقدم، ح.، حسن آبادی، ا.، یعقوبفر، ا.، حسینی، س. ع. و طرقی، ر. 1395. اثرات مکمل ال- گلوتامین بر عملکرد و پاسخهای ایمنی جوجههای گوشتی. فصلنامه تحقیقات کاربردی در علوم دامی، شماره 21، ص. 68-80.
31. حسینی، س. ع.، امیرصادقی، م.، علیزاده قمصری، ا. ح.، سلیمانی، م. ر. و لطف الهیان، ه. 1396. تاثیر افزودن مکمل روی- متیونین و روی گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایکمنی جوجه های گوشتی نشریه تولیدات دامی. دوره 19، شماره 4، ص 917-928.
32. حسینی، س. ع.، شریفی، ع.، نوروزیان، ح.، امیرصادقی، م.، علیزاده قمصری، ا. ح. و سلیمانی، ر. 1397. مقایسه اثرات روی- گلایسین و سولفات روی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی. نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی). شماره 120، ص 173-186.
33. اسدی، ب.، حسینی، س. ع.، سلیمانی، م. ر. علیزاده قمصری، ا. ح. و علیوردی نسب، ر. 1398. اثرات افزودنی حاوی پروبیوتیک، ویتامینC و بتائین در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد سه سویه تجاری جوجه گوشتی با استفاده از روش مدیریتی تصمیم گیری چند شاخصی نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی). شماره 124، ص 91-100.
34. علیزاده قمصری، ا. ح.، حسینی، س. ع.، شریعتمداری، ف.، توکلی، م. و لطف الهیان، ه. 1398. تعیین سطح بهینه جرم ذرت در جیره جوجه های گوشتی بر مبنای روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی و حداکثرسازی سود اقتصادی. مجله علوم دامی ایران. دوره 50، شماره 2، ص. 149-157.
35. لطف الهیان، ه.، علیزاده قمصری، ا. ح.، حسینی، س. ع.، یعقوبفر، ا. و آقاشاهی، ع. 1398. بررسی اثرات محرک رشد گیاهی اورکس® بر عملکرد و پاسخهای ایمنی جوجههای گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیمگیری چند شاخصی. نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی). شماره 125، ص 219-232.
36. علیزاده قمصری، ا. ح. و حسینی، س. ع. 1399. تعیین سطح بهینه دانه تاج خروس در جیره پلت شده جوجههاي گوشتی بر مبناي روش تصمیمگیري چند شاخصی (مدل TOPSIS) و شاخص تولید. نشریه پژوهشهای تولیدات دامی. سال یازدهم، شماره 27، ص. 1-8.
37. حسینی، س. ع.، علیزاده قمصری، ا. ح.، لطف الهیان، ه.، توکلی، م. و جواهری بارفروشی، ه. 1399. اثرات سطوح مختلف خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد، پاسخهای ایمنی، ریختشناسی روده و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی. نشریه تولیدات دامی. دوره 22، شماره 1، ص 93-103.
38. حسینی، س. ع. ملاری و سید آبادی.1394. تعیین سهم عوامل هزینه ای موثر بر قیمت تمام شده مرغ گوشتی با روش مدیریتی تصمیم گیری چند شاخصه. تولیدات دامی. شماره 17، 1
39. بحرینی،بوجارپور- سید عبداله حسینی، سالاری و روشنفکر. 1396. تاثیر سطوح مختلف اسید آمینه ترئونین بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی سویه آرین در دوره آغازین. پژوهش و سازندگی. شماره 114.
40. سید عبداله حسینی، سیاح, زارعی، لطف الهیان، آقاشاهی و سلیمانی. 1396. درجه بندی مرغداریهای تخمگذار با استفاده از روش مدیریتی تصمیمی گیری چند شاخصه. پژوهش و سازندگی. شماره 117.
41. قاسملو، سید عبداله حسینی، لطف الهیان و میمندی. 1396. اثر اسانس کپسوله شده پونه بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی دستگاه گوارش جوجه گوشتی. تولیدات دامی . شماره 19.
42. قاسملو، سید عبداله حسینی، لطف الهیان و میمندی. 1395. اثرات روغن اسانس کپسوله شده پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و انتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی. پزو هش و سازندگی، شماره 110.
43. کاظم یوسفی، سید عبداله حسینی، محیطی اصلی، حسین یوسفی و میمندی پور. 1396. اثرات سطوح مختلف انرژی و لیزین جیره بر عملکرد و صفات تولید مثلی مرغ های مادر گوشتی آرین در دوره رشد. پژوهش و سازندگی. شماره 117.
44. حیدری نیا، شهیر، طاهری و حسینی. 1394. تاثیر سطوح مختلف اسید آیمنه لیزین ایلئومی استاندارد شده بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه های خونی بوقلمونهای نر گوشتی در دوره آغازین. پژوهش و سازندگی. شماره 109.
45. اقا شاهی، سید هادی حسینی، سید عبدالله حسینی، صفایی، یوسفی، رمضانخانی.1398. اثر افزودن ضایعات خشک فراورده های لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین. تولیدات دامی. شماره 21.
46. لطف الهیان و حسینی. 1395. مقایسه عملکرد و خصوصیات لاشه سه آمیخته تجارتی جوجه های گوشتی موجود در ایران در شرایط تغذیه ای مختلف. پژوهش و سازندگی. شماره 111.
47. سید آبادی، نصیریري، سید عبداله حسینی و رودباری. 1398. مقایسه اثر سطوح مختلف اسانس آویشن شیرازی با آویلامایسین و پروبیوتیک بر پایه باسیلوس سوبتیلیس بر عملکرد، سیستم ایمنی و بیان ژن موسین در جوجه های گوشتی. مجله بیوتکنولوژی کشاورزی. شماره 11.
48. سید آبادی، احمدی و حسینی.1395. ررسی اثر عوامل مدیریت تغذیه بر عملکردمزارع پرورش جوجه گوشتی استان گلستان با استفاده از سیستم مدیریتی چند شاخصه. پژوهش و سازندگی. شماره 112.
49. لطف الهیان و حسینی. 1395. تعیین نیاز لیزین جوجه های گوشتی آرین 386 در دوره پایانی(42-28 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخهای عملکردی. پژوهش و سازندگی. شماره 112.
50. یوسفی، حسینی،محیطی، کلاریکلایی و میمندی. 1395. اثرات سطح انرژی و متیونین بر عملکرد وصفات تولید مثلی مرغهای مادر گوشتی آرین در دوره تولید. پژوهشهای تولیدات دامی. شماره 13.
51. صحرایی، لطف الهیان،قنبری، کرمی ، حسینی و ابرغانی.1396. ارزیابی شاخص های مدیریتی واحدهای پرورش دهنده جوجه گوشتی استان اردبیل. پژوهش و سازندگی. شماره 114.
52. پورحسابی،قاضی، چهارایین و حسینی. 1396. اثرات سطوح مختلف اسانس گیاه آویشن باغی و سولفات روئی بر عملکرد سیستم ایمنیو برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در جوجه های گوشتی. ژوهش و سازندگی. شماره 115.
53. جونقانی، غضنفری،آقاشاهی، شریفی و حسینی.1395. تاثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی، پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی. شماره 18.
54. نعمتی، حسینی،قاسملو و میمندی پور. 1395. اثر پودر زردچوبه،دارچین،پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد رشد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در دورهی آغازین. پژوهش و سازندگی. شماره 113.
55. نعمتی، حسینی، منصوری و موسوی. 1395. رتبه بندی واحدهای مرغداری گوشتی بر اساس ساختمان، تاسیسات و تجهیزات با استفاده از روش تصمیم گیری چند شاخصه دراستان زنجان. تولیدات دامی. شماره 18.
56. صحرایی، لطف الهیان،قنبری، کرمی ، حسینی و ابرغانی. 1396. ارزیابی شاخص های مدیریتی واحدهای پرورش دهنده جوجه های گوشتی استان اردبیل. پژوهش و سازندگی. شماره 114.
57. نفیسی، رضایی، حسینی و کاظمی فرد. 1398. اثرات منابع مختلف منگنز، روی و مس بر عملکردف خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی، شماره 21.
58. صحرایی، سید عبدالله حسینی، قنبری، تهرانی، رحیمی. 1395. تعیین زیست فراهمی صدف معدنی اردبیل در جیره غذایی جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی. شماره 113.