1) عليزاده قمصری، ا.ح.، و حسنآبادی، ا. 1387. اثرات فيتاز ميکروبی و کلسيم جيره بر عملکرد جوجههای گوشتی نر. مجله دانش کشاورزی، جلد 18، شماره 2، ص. 129 تا 141.
2) عليزاده قمصری، ا.ح.، نصيری مقدم، ح.، حسن آبادی، ا. و طرقی، ر. 1391. بررسی اثرات مکمل ال-گلوتامين بر عملکرد و ريختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی. نشریه پژوهشهای توليدات دامی، سال سوم، شماره 5، ص. 24 تا 39.
3) عليزاده قمصری، ا.ح.، نصيری مقدم، ح.، حسن آبادی، ا.، یعقوبفر، ا.، حسینی، س. ع. و طرقی، ر. 1395. اثرات مکمل ال- گلوتامین بر عملکرد و پاسخهای ایمنی جوجههای گوشتی. فصلنامه تحقیقات کاربردی در علوم دامی، شماره 21، ص. 68-80.
4) حسینی، س. ع.، امیرصادقی، م.، علیزاده قمصری، ا. ح.، سلیمانی، م. ر. و لطف الهیان، ه. 1396. تاثیر افزودن مکمل روی- متیونین و روی گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایکمنی جوجه های گوشتی نشریه تولیدات دامی. دوره 19، شماره 4، ص 917-928.
5) حسینی، س. ع.، شریفی، ع.، نوروزیان، ح.، امیرصادقی، م.، علیزاده قمصری، ا. ح. و سلیمانی، ر. 1397. مقایسه اثرات روی- گلایسین و سولفات روی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی. نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی). شماره 120، ص 173-186.
6) اسدی، ب.، حسینی، س. ع.، سلیمانی، م. ر. علیزاده قمصری، ا. ح. و علیوردی نسب، ر. 1398. اثرات افزودنی حاوی پروبیوتیک، ویتامینC و بتائین در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد سه سویه تجاری جوجه گوشتی با استفاده از روش مدیریتی تصمیم گیری چند شاخصی نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی). شماره 124، ص 91-100.
7) علیزاده قمصری، ا. ح.، حسینی، س. ع.، شریعتمداری، ف.، توکلی، م. و لطف الهیان، ه. 1398. تعیین سطح بهینه جرم ذرت در جیره جوجه های گوشتی بر مبنای روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی و حداکثرسازی سود اقتصادی. مجله علوم دامی ایران. دوره 50، شماره 2، ص. 149-157.
8) لطف الهیان، ه.، علیزاده قمصری، ا. ح.، حسینی، س. ع.، یعقوبفر، ا. و آقاشاهی، ع. 1398. بررسی اثرات محرک رشد گیاهی اورکس® بر عملکرد و پاسخهای ایمنی جوجههای گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیمگیری چند شاخصی. نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی). شماره 125، ص 219-232.
9) علیزاده قمصری، ا. ح. و حسینی، س. ع. 1399. تعیین سطح بهینه دانه تاج خروس در جیره پلت شده جوجههاي گوشتی بر مبناي روش تصمیمگیري چند شاخصی (مدل TOPSIS) و شاخص تولید. نشریه پژوهشهای تولیدات دامی. سال یازدهم، شماره 27، ص. 1-8.
10) حسینی، س. ع.، علیزاده قمصری، ا. ح.، لطف الهیان، ه.، توکلی، م. و جواهری بارفروشی، ه. 1399. اثرات سطوح مختلف خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد، پاسخهای ایمنی، ریختشناسی روده و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی. نشریه تولیدات دامی. دوره 22، شماره 1، ص 93-103.
11) بحريني، ا.، بوجارپور، م. حسینی، س.ع.، سالاري، س.، روشنفکر، ه. و علیزاده قمصری، ا.ح. 1399. تعیین ترئونین مورد نیاز جوجههای گوشتی سویه آرین 386 در دوره پایانی (22 تا 42 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخهای عملکرد، ایمنی و فراسنجههای خونی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی). شماره 127، ص. 199-210.
12) توکلی، م.، شريعتمداري، ف.، حسینی، س. ع.، لطف اللهیان، ه. و علیزاده قمصری، ا. ح. 1399. اثر جرم ذرت بر عملکرد و شاخصهای ایمنی جوجههای گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی). شماره 128، ص. 39-52.
13) اسدي، ب،. علیزاده قمصری، ا.ح.، حسینی، س.ع. و سليماني، م.ر. 1399. تأثیر افزودنی خوراکی ضد تنش بر پاسخ های ایمنی و فراسنجه های خونی سه سویه تجاری جوجه گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی). شماره 129، ص. 75-86.