در استان بوشهر به دلیل وجود باغ های بزرگ خرما، حدود 80 هزار تن برگ درخت خرما تولید شده که استفادهای نداشته و اغلب توسط کشاورزان سوزانده می شود. تحقیقات لازم جهت استفاده از این ضایعات برای استفاده مفید در صنعت دام و طیور توسط محققین مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر انجام شده و کار تجاری سازی آن در حال انجام است.
در این راستا قرارداد لازم با بخش خصوصی، برای تهیه بستر مرغداری گوشتی و همچنین خوراک دام از برگ درخت خرما منعقد گردیده است. تجهیزات مربوط به بخش خصوصی نیز در ایستگاه تحقیقات خرما و میوه های گرمسیری مرکز تحقیقات واقع در بخش سعدآباد شهرستان دشتستان که در مرکز نخلستان های استان قرار دارد، استقرار یافته است. در بازدیدی که توسط رئیس مرکز تحقیقات دکتر دشتی زاده، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مهندس قطبی و همکاران ایشان و همکاران بخش تحقیقات علوم دامی مرکز از این ایستگاه انجام گرفت ، روند کار بررسی و توصیه های لازم جهت تسریع در رسیدن اهداف مورد نظر ارائه گردید.
مهندس قطبی ضمن استقبال از کارهای انجام شده درخصوص حمایت و مساعدت، برای تجاری سازی محصولات قول مساعد دادند. لازم به ذکر است که هدف از اجرای این قرارداد، تهیه بستر مرغداری گوشتی از برگ درخت خرما و تولید خوراک کامل برای گروه های مختلف دام بر پایه برگ درخت خرما و همچنین ضایعات میوه خرما میباشد.
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور