جلسه تبیین محورهای طرح کلان گوشت قرمزبا حضور مجری این طرح کلان و مسئولین موسسه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، جلسه تبیین محورهای طرح کلان گوشت قرمز با حضور دکتر اسدزاده معاون پژوهش فناوری و انتقال یافته ها وشماری از روسای بخش های تحقیقاتی و اعضای هیات علمی درتاریخ 15 آبان ماه جاری در سالن جلسات موسسه برگزار شد.
دراین جلسه دکتر صادقی پناه عضو هیات علمی بخش مدیریت پرورش و مجری طرح کلان گوشت قرمز ضمن اشاره به اولویت های مرتبط با چالش کمبود آب درکشورمان با ارائه مطالبی به بیان راهکارها دراین خصوص پرداخت .
ایشان استفاده از آب آبی مستقیم را برای تولید گوشت قرمز ممنوع اعلام کرد و استفاده از آب آبی غیر مستقیم ( بقایای کشاورزی وصنعت ) را در طرح کلان مجاز دانست .
وی با اشاره به قرار گرفتن کشورمان در منطقه خشک افزود، وارد کردن آب مجازی باید تشویق شود.
دکتر صادقی پناه درنظر گرفتن اقتصاد آب را از شاخص های اصلی درپذیرش طرح های تحقیقاتی زیر مجموعه این طرح کلان عنوان کرد.
اولویت های مرتبط با چالش کمبود آب و درنتیجه کمبود خوراک دام ،اولویت های مرتبط با سیاست گذاری های نا کارآمد و اولویت های مرتبط با موضوعات فرهنگی اجتماعی و معیشتی تولید کنندگان از دیگر موضوعاتی بود که دراین جلسه به آن پرداخته شد.
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور