دوره آموزشی ترویجی “فرآوری محصولات سنتی شتر” با تدریس عضو هیات علمی بخش فرآوری تولیدات دامی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، دوره آموزشی “فرآوری محصولات سنتی شتر” با تدریس دکتر مریم اثنی عشری عضو هیات علمی موسسه و با شرکت شماری از بهره برداران و پرورش دهند گان شتر شهرستان های بردکسن، سبزوار و خواف توسط سازمان امور عشایری استان در تاریخ 5 تا7 آذرماه سال جاری برگزار شد.
در این دوره آموزشی ترویجی ضمن بیان اهمیت پرورش شتر در ایران و خصوصیات سلامتی بخش شیر شتر از جنبه های سلامتی، تغذیه ایی و دارویی، به فرآوری محصولات مختلف شتر که قابلیت تولید به صورت سنتی توسط عشایر را دارد، پرداخته شد.
گفتنی است، در این کارگاه شرکت کنندگان افزون بر آموزش های علمی و تخصصی ، خدمات مشاوره ای با محوریت پرورش اقتصادی شتر و چالش های پیش روی شترداران در تولید و فروش محصولات تا فرآوری آن به ویژه در حوزه لبنی را نیز دریافت نمودند.
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور