استاد بخش تحقیقات تغذیه دام وطیور موسسه دربازدید از مجتمع کشاورزی و دامپروری در آبیک استان قزوین درمورد فرآیند برداشت، خردکردن و سیلوکردن چغندرعلوفهای نکات کاربردی رابیان کرد.
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور،بنا به درخواست مسئول مجتمع کشاورزی و دامپروری درحومه آبیک استان قزوین ،حسن فضائلی استاد بخش تحقیقات تغذیه موسسه درتاریخ 2 بهمن ماه 1402 با همراهی همکارانی از موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قند و معاونت تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی ازاین مجتمع کشاورزی و دامپروری بازدید نمودند.
دراین بازدید از وضعیت مزرعه چغندرعلوفهای دیدن نموده و کم و کیف محصول مورد بررسی قرار گرفت. در خصوص فرآیند برداشت، خردکردن و سیلوکردن این محصول با استفاده از مواد افزودنی مسائلی مطرح شد و با کارشناس و مسئولین مجتمع گفتگو هایی انجام شد و راهنمایی های لازم ارائه شد. دراین راستا روند خردکردن چغندر با دستگاه چغندر خردکن ،مخلوط کردن و انتقال به محل سیلو مورد ارزیابی قرار گرفت و توصیههاو نکات کاربردی ارائه گردید.
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور