به همت محققان موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، با همکاری شرکت سورن تک توس، سازمان بسیج جامعه کشاورزی استان البرز و انجمن زنبور عسل ایران، دو دوره آموزشی در زمینه زنبور عسل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، نخستین دوره با عنوان «نگاهی به مواد تشکیل دهنده عسل و روش های ارزیابی» برگزار شد. در این دوره از تعریف و تشریح محصولات مختلف زنبور عسل سخن به میان آمد و بررسی حضور آنزیم ها در عسل، مورد ارزیابی قرار گرفت.
همچنین پروتئین و آمینو اسید های عسل، اندازه گیری و شناسائی پروتئین و آمینواسید، گرده در عسل و آلاینده های شیمیایی در عسل از دیگر مواردی بود که شرکت کنندگان در این دوره آموزشی با آنها آشنا شدند.
«ساختار کربوهیدرات های عسل و نقش آنزیم ها در ایجاد تعادل آنها» دومین دوره ای بود که در آن از درصد حدودی قند های تشکیل دهنده عسل، آنزیم های تولیدی زنبور و شهد، شکل گیری ساختار قندی عسل، کریستاله شدن عسل و شرایط ملکولی آن و عسل سفید سخن به میان آمد.
گفتنی است این دو دوره با تلاش محققان موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، با همکاری شرکت سورن تک توس، سازمان بسیج جامعه کشاورزی استان البرز و انجمن زنبور عسل ایران و با تدریس محسن فتحی نجفی مسئول فنی آزمایشگاه، برگزار شد.