جلسه هماهنگی تولید علوفه و نهاده های خوراک دام منطبق با طرح الگوی کشت در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، ارتقای بهره وری در محصولات کشاورزی با اجرای الگوی کشت، افزایش قابل توجهی خواهد یافت. اینکه هر محصول در کدام منطقه تولید بهتری دارد و به چه میزان منابع خاکی و آبی نیاز خواهد داشت، موضوعی است که در طرح الگوی کشت بررسی می شود. اجرایی شدن این الگو تنها مربوط به محصولات نباتی با مصرف انسانی نیست، بلکه خوراک مورد نیاز دام نیز می تواند تحت سایه این طرح قرار بگیرد.
به همین منظور، جلسه ای با عنوان «هماهنگی تولید نهاده های خوراک دام منطبق با طرح الگوی کشت» با حضور جهانفر دانشیان سرپرست دفتر امور پژوهشی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برگزار شد. در این جلسه حسن خمیس آبادی رئیس موسسه و تعدادی از اعضای هیات علمی و روسای بخش ها نیز حضور داشتند.
راهکارهای حداکثر بهره برداری از منابع و نهاده های خوراک دام و ارتقای بهره وری در تولید محصولات دامی از قبیل شیر، گوشت قرمز، گوشت مرغ و تخم مرغ از مهمترین مواردی بود که در این جلسه مورد ارزیابی و تحلیل قرار گرفت.
همچنین در ارتباط با دستیابی به خوداتکایی در تامین نهاده های دامی، بحث و تبادل نظر شد.