به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، حسن خمیس آبادی، در بازدید از ایستگاه ملی تحقیق و توسعه گاو دو منظوره (گاودشت)، رسالت و نقش این ایستگاه را به صورت استانی و ملی بیان کرد.
وی، با اشاره به استانی بودن مکان این ایستگاه، تاکید کرد: اما این مجموعه از نظر انجام رسالت، ملی عمل می کند و انتطارات از آن به صورت ملی است.
وی، افزود: محققان باید علاوه بر انجام فعالیتهای پژوهشی گسترده در بخش علوم دامی اعم از تغذیه، اصلاح نژاد، تولید علوفه و همکاری در اجرای تزهای دوره دکتری با دانشگاههای کشور، باید در تولید علوفه، شیر و پرورش گوسفند، کاملا علمی و اقتصادی عمل کنند. بدون شک عملکرد این مجموعه در بخشهای فوق، با تلاش و کوشش همکاران مجموعه، به نقطه ایده آل می رسد.
خمیس آبادی، با بیان اینکه استان مازندران، رتبه اول تولید باکیفیت ترین شیر را به خود اختصاص داده، عنوان کرد: در بخشهای پژوهشی و تولیدی تبدیل این ايستگاه به یک سایت جامع الگویی-ترویجی ضرورت دارد. چراکه بهره برداران می توانند نتایج کاربردی دانش فنی تولید شده توسط محققان علوم دامی را در این ایستگاه مشاهده کنند.
وی همچنین یادآور شد که قرن حاضر، قرن حکمرانی دانش و تکنولوژی است و موفقیت در فرآیندهای تولید در بخش کشاورزی و دامی بدون مسلح شدن به دانش روز امکان پذیر نیست. بنابراین در این مجموعه تحقیقاتی، همه پژوهشگران و اعضای هیات علمی موسسه باید دست به دست هم دهند تا از نظر تولید و ايجاد دانش فنی در این بخش با قدرت بیشتری به سوی اهداف مورد نظر، گام برداریم.
خمیس آبادی، در پایان از تمامی همکاران این مجموعه با ارائه لوح تقدیر تشکر و قدردانی کرد.
در ادامه رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، از بخش های مختلف ایستگاه ملی تحقیق و توسعه گاو دو منظوره (گاودشت) بازدید و به ارائه راهکارهای لازم در راستای بهبود فرایند تولید دانش فنی پرداخت.