عضو هیات علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور در کمیته علمی دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت حضور یافت.
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، در راستای برگزاری دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت از مریم اثنی عشری عضو هیات علمی بخش فراوری تولیدات دامی موسسه برای حضور در کمیته علمی همایش، به عنوان تنها نماینده استان البرز با توجه به تخصص و تجارب ارزشمند ایشان دعوت شد.
این همایش در 25 مهرماه 1403 در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی همزمان با روز جهانی غذا برگزار می شود. اثنی عشری عضو کمیته علمی این همایش گفت: این رویداد در موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) نمایه شده و علاقه مندان برای ارسال مقاله به دبیرخانه این همایش تا پایان شهریور ماه فرصت دارند.
وی، افزود: این رویداد برآن است تا با فراهم ساختن بسترهای علمی، در گسترش دانش، دستیابی به ایمنی غذا و سلامت و ارتقاء امنیت غذایی جامعه، تاثیر گذار و نقش آفرین باشد.