معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته های موسسه تحقیقات علوم دامی کشور از انجام ۷۹ پروژه تحقیقاتی با خروجی های ترویجی در سال گذشته خبر داد.
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، نادر اسدزاده در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا به مناسبت دهه فجر، با تاکید بر اهمیت کاربردی بودن تحقیقات برای بهرهبرداران، اظهار داشت: در سال گذشته، ۷۹ پروژه تحقیقاتی در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور انجام شد که هر یک دارای خروجیهای ترویجی هستند.
معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته های موسسه تحقیقات علوم دامی کشور اظهار داشت: ترویج یافتههای تحقیقاتی در بخش علوم دامی مزایای متعددی دارد که به بهبود صنعت دامپروری، افزایش بهرهوری، حفظ محیط زیست و ارتقای سلامت عمومی کمک میکند.
وی تصریحکرد: استفاده از یافتههای تحقیقاتی در زمینههای تغذیه، ژنتیک و مدیریت دام باعث افزایش تولید شیر، گوشت و سایر محصولات دامی میشود و بهکارگیری روشهای نوین در پیشگیری و درمان بیماریها، کاهش تلفات را به دنبال دارد.
اسدزاده با بیان اینکه ترویج یافتههای علمی، ضمن بهبود کیفیت محصولات دامی و بهینهسازی مصرف آب، خوراک و انرژی را در بخش دامپروری رقم میزند، گفت: همه این موارد در نهایت به تولید محصول سالمتر و درآمد دامداران را افزایش میدهد؛ ضمن اینکه فرصتهای شغلی را در بخشهای مرتبط ارتقا میدهد.
معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافتههای موسسه تحقیقات علوم دامی کشور افزود: بهینهسازی هزینههای تولید، تطابق با تغییرات اقلیمی، تامین نیازهای جمعیت رو به رشد و ارتقای سلامت عمومی جامعه، از دیگر اثرات مثبت ترویج یافتههای علمی در بخش علوم دامی است.