۰۳ ,آذر ,۱۴۰۳
15
:
16
:
37
14 July 2020
FA
EN
صفحه اصلی
حوزه ریاست
رئیس موسسه
روسای پیشین موسسه
حوزه ریاست
حوزه نمایندگی ولی فقیه
واحد حراست
اداره روابط عمومی و امور بین الملل
معرفی
نیروی انسانی
واحد حقوقی
اداره فناوری اطلاعات
معاونت ها
معاونت پژوهش، فناوری و انتقال یافته ها
مدیریت امور پژوهشی
معرفی
نیروی انسانی
مدیریت امور آزمایشگاه ها
معرفی
نیروی انسانی
مدیریت هماهنگی امور ایستگاه ها
معرفی
نیروی انسانی
معاونت برنامه ریزی و پشتیبانی
مدیریت امور اداری و پشتیبانی
معرفی
نیروی انسانی
مدیریت امور مالی
معرفی
نیروی انسانی
گروه طرح و برنامه
معرفی
نیروی انسانی
بخش های پژوهشی
بخش تحقیقات بیوتکنولوژی
درباره بخش
گالری عکس و فیلم
نیروی انسانی
پژوهش ها
پژوهش های جاری
پژوهش های خاتمه یافته
دستاوردهای پژوهشی
کتاب
جوایز و افتخارات
تحقیقات تجاری شده
تحقیقات قابل تجاری سازی
ترویجی
بخش تحقیقات تغذیه دام و طیور
درباره بخش
گالری عکس و فیلم
نیروی انسانی
پژوهش ها
پژوهش های جاری
پژوهش های خاتمه یافته
دستاوردهای پژوهشی
کتاب
جوایز و افتخارات
تحقیقات تجاری شده
تحقیقات قابل تجاری سازی
ترویجی
بخش تحقیقات فرآوری محصولات دامی
درباره بخش
گالری عکس و فیلم
نیروی انسانی
پژوهش ها
پژوهش های جاری
پژوهش های خاتمه یافته
دستاوردهای پژوهشی
کتاب
جوایز و افتخارات
تحقیقات تجاری شده
تحقیقات قابل تجاری سازی
ترویجی
بخش تحقیقات زنبور عسل و کرم ابریشم
درباره بخش
گالری عکس و فیلم
نیروی انسانی
پژوهش ها
پژوهش های جاری
پژوهش های خاتمه یافته
دستاوردهای پژوهشی
کتاب
جوایز و افتخارات
تحقیقات تجاری شده
تحقیقات قابل تجاری سازی
ترویجی
بخش تحقیقات ژنتیک و اصلاح نژاد دام و طیور
درباره بخش
گالری عکس و فیلم
نیروی انسانی
پژوهش ها
پژوهش های جاری
پژوهش های خاتمه یافته
دستاوردهای پژوهشی
کتاب
جوایز و افتخارات
تحقیقات تجاری شده
تحقیقات قابل تجاری سازی
ترویجی
بخش تحقیقات مدیریت پرورش و تولید مثل دام و طیور
درباره بخش
گالری عکس و فیلم
نیروی انسانی
پژوهش ها
پژوهش های جاری
پژوهش های خاتمه یافته
دستاوردهای پژوهشی
کتاب
جوایز و افتخارات
تحقیقات تجاری شده
تحقیقات قابل تجاری سازی
ترویجی
درباره ما
معرفی موسسه
اهداف موسسه
تاریخچه موسسه
گالری عکس و فیلم
تماس با ما
مرجان برازجانی
سمت:
رئیس آزمایشگاه عسل
تلفن:
5-34256001-026 داخلی 482
پست الکترونیک:
وظایف:
انجام آزمون های مختلف عسل (از قبیل اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده، اندازه گیری کیفی دیاستاز)
فهرست