1. امیررضا شویک لو، اکرم قره داغی، علیرضا چگنی، راحله نژادرزمجوی اخگر.1399. پتانسیل بازار و ضرورت تجاری سازی محصولات لبنی محلی ایران. فصلنامه توسعه تكنولوژی صنعتی. شماره 40، 1-20
2. راحله نژاد رزمجوی اخگر، شهین زمردی، امیررضا شویکلو. 1399. تأثیر نكتار میوه بر خصوصیات فیزیكوشیمیایی و حسی ماست شیر بز. علوم و صنایع غذایی ایران. شماره 102، 11-21.
3. راحله نژاد رزمجوی اخگر، امیررضا شویکلو. 1399. خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست مخلوط شیر بز مهابادی و شیر گاو هلشتاین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی). زیر چاپ
4. امیررضا شویکلو.1398. رویکردي کاربردي بر فرآیند ساخت فرآوردههاي خوراکی جدید؛ از ایدهپردازي تا معرفی به بازار- مطالعهي موردي: ساخت بستنی غنی شده با روغن امگا-3 ماهی . علوم و صنایع غذایی ایران. شماره 96- دوره 16، 13-1
5. بهمن لطیفی، سید جواد ابوالقاسمی، امیررضا شویکلو، مینا احمدی، یاسمن اعتمادیان، ویدا قائمی. 1398. مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیلههای فیل ماهی (Huso huso) دودی طعمدهی شده با آب نمک و سس به مدت 30 روز در یخچال. مجله علمی شیلات ایران. شماره 5- دوره 28، 11-1.
6. امیررضا شویکلو، یزدان مرادی. 1398. تامین نیازهای تغذیهای دام و انسان از فانوسماهیان. مجله علمی شیلات ایران. شماره 5- دوره 28، 89-102
7. سید پژمان حسینی شکرابی ، امیررضا شویکلو، اکرم رزمجو. 1398 . تعیین مقدار بهینه ایزوله پروتئین ماهی به عنوان جایگزین چربی در ساخت همبرگر کم چرب با استفاده از آنالیز تشریحی کمّی(QDA)و آنالیز مولفه های اصلی (PCA) . مجله علمی شیلات ایران. شماره 3- دوره 28، 115-101
8. امیررضا شویکلو، سیدجواد ابوالقاسمی، حمید رضا مهدوی عادلی.1397. کاربرد ترکیبی مدل D-optimal Mixture Design، آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه های اصلی (PCA) در طراحی و ساخت توپک ماهی آمیخته شده با ایزوله ی پروتئین مرغ. علوم و صنایع غذایی ایران. شماره 82- دوره 15، 236-223
9. شویکلو ا. 1397. آنالیز و تفسیر دادههای حسی با استفاده از تحلیل مولفههای اصلی (PCA). علوم و صنایع غذایی ایران. شماره 80- دوره 15: 361-377
10. لطیفی ز، شریفی سلطانی، شویکلو ا. 1397. اثرات ضد اکسیداسیونی عصاره گیاه اوجی بر فیله ماهی کپور نقرهیی در دمای فوق سرد. علوم و صنایع غذایی ایران. جلد81، شماره 15، 469-457.
11. کمالی دماوندی، شویکلو ا، معتمدزادگان ع.1395. مقایسه ویژگی های کاربردی پروتیین های جدا شده از عضله تیره تون زرد باله با استفاده از فرآیندهای تغییر pH اسیدی و قلیایی. مجله پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران. جلد12، شماره 4، 476-463.
12. پروا سفري، مسعود رضايي، اميررضا شويكلو، آريا باباخاني لشكان، 1394. تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان فنول کل دوگونه جلبک دریایی خلیج فارسChaetomorpha sp وColpomenia sinuosa در شرایط آزمایشگاهی(In vitro) . مجله علوم و فنون دریایی.دوره14. شماره1. 77-64.
13. پروا سفري، مسعود رضايي، اميررضا شويكلو، آريا باباخاني لشكان، 1392. تاثير نوع و نسبت حلال بر فعاليت آنتي اكسيداني عصاره جلبك سبز خليج فارس (Chaetomorpha sp) در روش استخراج غوطه وري. فصلنامه بهره برداري و پرورش آبزيانسال دوم، شماره 4 (پياپي 8)، زمستان 1392. صص 159-170
14. گرمسیری. ا، رضائی. م، شویکلو. ا، باباخانی لشکان، آریا.1393. ﺑﺮرﺳﻲ ﻛﺎرآﻣﺪي اﻣﻮاج ﻣﺎﻳﻜﺮووﻳﻮ دراﺳﺘﺨﺮاج ﺗﺮﻛﻴﺒﺎت آﻧﺘﻲاﻛﺴﻴﺪاﻧﻲ از ﺟﻠﺒﻚ ﻗﺮﻣﺰ Hypnea hamulosa و ﺑﻬﻴﻨﻪﺳﺎزي ﺷﺮاﻳﻂ اﺳﺘﺨﺮاج ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺳﻄﺢ ﭘﺎﺳﺦ (RSM) . ﻧﺸﺮﻳﻪ ﭘﮋوﻫﺸﻬﺎي ﻋﻠﻮم و ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻏﺬاﻳﻲ اﻳﺮان، جلد 10، شماره 2، تابستان 1393، ص 155-148.
15. احمدوند. م، مرادی. ی، شویکلو.ا. 1392. بازارپسندی فیلهی تیلاپیای سیاه و هیبرید قرمزپرورشی داخلی در 3 استان ایران. مجله علمی شیلات، موسسهی تحقیقات علوم شیلاتی کشور، شماره2، تابستان 1392، ص 15-1.
16. سفری، پ، رضائی. م، شویکلو. ا، باباخانی لشکان، آریا.1392. تاثیر نوع و نسبت حلال بر بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصارهی جلبک سبز خلیج فارس در روش استخراج غوطهوری. مجله بهرهبرداری و پرورش آبزیان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. جلد دوم، شماره سوم، پاییز 1392 ص170-159
17. گرمسیری. ا، رضائی. م، شویکلو. ا، باباخانی لشکان، آریا.1392. میزان فنل کل و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارهی جلبک قرمز خلیج فارس. مجله بهرهبرداری و پرورش آبزیان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.جلد دوم، شماره سوم، پاییز 1392ص 48-37
18. رئوفیراد.م، رضائی. م، شویکلو. ا.1392. بررسی اثرات آنتی اکسیدانی روغن هستهی انار بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی. مجله بهرهبرداری و پرورش آبزیان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. جلد دوم، شماره سوم، پاییز 1392 ص62-49.