1. لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس ( NCFM ) ، پروبيوتيكي با اثرات ثابت شده .نشريه تخصصي علوم دامي و بيوتكنولوژي ” جهان دامپروري ” – شماره 14 – صفحات 59 الي 67 –مرداد و شهريور 85
2. باكتريهاي اسيد لاكتيك ، راهي براي سم زدائي از آفلاتوكسينها ( در صنايع لبني ). نشريه تخصصي علوم دامي و بيوتكنولوژي ” جهان دامپروري ” – شماره 16 – صفحات 59 الي 64– آذر و دي 85
3. خواص ضد ويروسي پروتئينها و پپتيدهاي شير. نشريه تخصصي علوم دامي و بيوتكنولوژي ” جهان دامپروري ” – شماره 17 – صفحات 17 الي 25– فروردين و ارديبهشت 86
4. مروري بر فعاليت ضد ميكروبي پپتيدها و انواع پروتئينهاي خميده شير. نشريه تخصصي علوم دامي و بيوتكنولوژي ” جهان دامپروري ” – شماره 19 – مرداد و شهريور 86 صفحات 27 الي 36
5. تحمل اسيد و صفرا و قابليت حذف كلسترول بوسيله گونه هاي لاكتوبا سيلوس “( قسمت اول ). نشريه تخصصي علوم دامي و بيوتكنولوژي ” جهان دامپروري ” – شماره 20 – مهر و آبان 86 صفحات 8 الي 13
6. تحمل اسيد و صفرا و قابليت حذف كلسترول بوسيله گونه هاي لاكتوبا سيلوس ( قسمت دوم ). نشريه تخصصي علوم دامي و بيوتكنولوژي ” جهان دامپروري ” – شماره 21 – آذر و دي 86 – صفحات 40 الي 46
7. جنبه هاي تغذيه اي و تكنولوژيكي تركيبات فرعي فعال بيولوژيكي در شير و آب پنير ، فاكتورهاي رشد ، ويتامينها و نوكلئوتيدها. نشريه تخصصي علوم دامي و بيوتكنولوژي ” جهان دامپروري ” – شماره 22 – بهمن و اسفند 86 – صفحات 12 الي 16
8. بررسي ميزان آلودگي شير به باكتريوفاژهاي استرپتوكوكوس ترموفيلوس و لاكتوباسيلوس بولگاريكوس در دامداريهاي استان تهران-فصلنامه پژوهشهاي علوم دامي – شماره 2 – پائيز 1386
9. انتخاب مايه هاي مناسب براي تهيه ماستهاي مختلف-فصلنامه پژوهشهاي علوم دامي – شماره 3 – زمستان 1386- صفحات21 الي 27
10. رشد پروبيوتيك لاكتوباسيلوس در حضور اولئيك اسيد ، افزايش قابليت زيست درمحيط معده(قسمت اول). نشريه تخصصي علوم دامي و بيوتكنولوژي ” جهان دامپروري ” – شماره 23 – فروردين و ارديبهشت87 – صفحات 16 الي 21
11. رشد پروبيوتيك لاكتوباسيلوس در حضور اولئيك اسيد ، افزايش قابليت زيست درمحيط معده(قسمت دوم). نشريه تخصصي علوم دامي و بيوتكنولوژي ” جهان دامپروري ” – شماره 24 – خرداد و تير87 – صفحات 36 الي 42
12. شناسائي ناقلين بيماري SCID در بين اسبان عرب ايران با استفاده از آزمايش مبتني برPCR – .فصلنامه تخصصي علوم دامي – شماره 1 – تابستان 87 – صفحات 44 الي 48
13. بررسي ارتباط بين PH و باكتريوفاژهاي شير (استرپتوكوكوس ترموفيلوس و لاكتوباسيلوس بولگاريكوس). فصلنامه پژوهشهاي علوم دامي – شماره 9 –صفحات17 الي 23
14. مقايسه ميزان اسيد بوتيريك در ماستهاي پروبيوتيك با استفاده از روش كروماتوگرافي گازی. فصلنامه پژوهشهاي علوم دامي – شماره 10 –صفحات16 الي 27
15. تغییر قطبیت غشاء باکتری های پروبیوتیک در شرایط آزمایشگاهی. نشریه دامپزشکی در پژوهش و سازندگی، شماره 108، پائیز 1394، صفحات 56-45
16. بررسي اسیدیته و زمان مناسب جذب باكتري استافيلوكوكوس اورئوس توسط بنتونيت سدیم در شرايط برونتنی. فصلنامه تحقیقات کاربردی در علوم دامی،شماره 15، تابستان 1394، صفحات80-73
17.بررسی بيضرري انتروكوكهاي پروبیوتیکی بومی جدا شده از محصولات لبني و شیر انسان با استفاده از روشهاي بيوشيميايي و مولكولي. نشریه پژوهش و سازندگی، شماره 120 ، پائیز 1397، صفحات 102-89
18. جداسازی و شناسائی قارچهای مولد آنزیم فیتاز به منظور استخراج و استفاده آنزیم در خوراک دام و طیور.نشریه پژوهش و سازندگی،دوره 32، شماره 125 ، زمستان1398، ص ص:185-204
19. بررسی ایمنی زیستی باکتری های جنس باسیلوس جداشده ازروده مرغ های گوشتی و زنبور عسل به عنوان پروبیوتیک به کمک شناسایی ژن های تهدیدگر و آزمون های بیوشیمیایی. نشریه پژوهش و سازندگی، دوره 32، شماره 125 ، .زمستان1398، ص ص:167-184
20. اندازه گیری میزان آبگریزی، چسبندگی و کلونیزاسیون لاکتوباسیلوسهای پروبیوتیکی در شرایط آزمایشگاهی. نشریه میکروبیولوژی دامپزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، تابستان 99
21. تاثیر پروبیوتیک و عصاره گیاهی بر عملکرد رشد، فراسنجه های بیوشیمیائی خون و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. پژوهشهای تولیدات دامی، سال یازدهم، شماره 28، تابستان 99، صفحات10-1
22. Vaseji N, Mojgani N, Amirinia C and Iranmanesh M. Comparison of Butyric acid concentrations in ordinary and probiotic yogurt samples in Iran.Iranian journal of microbiology. Volume 4 Number 2 (June 2012) 87-93.