1. فضائلي، حسن، 1371. شناسايي و كاربرد تفاله مركبات در تغذيه دام، فصلنامه پژوهش و سازندگي، شماره 14، ص. 35-26 .
2. فضائلي، حسن 1371. معيارهاي جديد احتياجات پروتئين در تغذيه نشخواركنندگان، فصلنامه پژوهش و سازندگي، شماره 24، ص. 104-100.
3. فضائلي، حسن، 1374. روش هاي بررسي وضعيت عناصر معدني در تغذيه دام، فصلنامه پژوهش و سازندگي، شماره 26، ص. 152-150.
4. فضائلي، حسن و رضا مهدوي، 1375. اثركاه برنج، ملاس، بلغور جو و نمك بر خاصيت سيلويي شبدر برسيم، فصلنامه پژوهش و سازندگي، شماره 34، ص. 119-116.
5. جانمحمدی، حسين، محمود شيوازاد، يوسف حکيمی و حسن فضائلی. 1378. تعيين کيفيت پروتئين پودر ماهی کيلکای ايران با روش شيميايی و بيولژيکی. مجله دانش کشاورزی. شماره 8، ص. 4-3.
6. فضائلي، حسن، علي نيكحواه و سيد احمد ميرهادي، 1379 . تعيين تركيبات شيميايي و انرژي خام منابع خوراك دام استان گيلان. فصلنامه پژوهش و سازندگي، شماره 46، ص. 105-100.
7. تقي زاده، اكبر، علي نيكخواه و حسن فضائلي، 1379. تعيين قابليت هضم و تجزيه پذيري برخي از خوراكهاي دام با روشهاي in vivo و in situ. مجله دانش كشاورزي، شماره 41، ص. 9-31.
8. يعقوب فر، صيد اكبر و حسن فضائلي، 1379. تعيين انرژي زايي جو بدون پوسته در تغذيه طيور. پژوهش و سازندگي، شماره 45، ص. 123-122.
9. روغي، عليرضا، علي نيكخواه و حسن فضائلي، 1380. استفاده از كلش گندم عمل آوري شده با قارچ (Pleurotus sajor-cajo) در تغذيه بره هاي پرواري مغاني. فصلنامه پژوهش و سازندگي، شماره 51، ص. 67-65.
10. جعفري، هوشنگ، حسن فضائلي، صيفعلي ورمقاني و قاسم مقصودي نژاد، 1380. استفاده از سطوح مختلف ميوه بلوط در جيره غذايي بره هاي پرواري گوسفند كردي. فصلنامه پژوهش و سازندگي، شماره53 ، ص. 40-36.
11. رئيسيان زاده، محمد، غلامعلي مقدم، محسن دانش مشگران و حسن فضائلي، 1381. بررسي خصوصيات شيميايي برگ و طوقه چغندر سيلو شده و ارزش غذايي آن در گوسفند. دانش كشاورزي، شماره 4 جلد 12، ص. 11-1.
12. افراز، فضل لالله، هوشنگ لطفا الاهيان، محمد تقي توحيديان، ژاله مير عبدالباقي و حسن فضائلي، 1381. ارزيابي سطوح مختلف پودر يونجه و شبدر برسيم در جيره جوجه هاي گوشتي. فصلنامه پژوهش و سازندگي، شماره 57-56، ص. 103-99.
13. توفيقی، حسین؛ احمد افضل زاده و حسن فضائلي، 1382. بررسی ارزش غذايی ضايعات برگ چای در تغذيه دام. مجله کشاورزی، جلد 5، شماره 1، ص. 29-21.
14. برجی، محسن؛ شعبان رحيمی، غلامرضا قربانی، جليل وندي يوسفی و حسن فضائلی. 1382. جدا سازی و تعيين هويت بعضی از باکتری های تجزيه کننده ليگنين و پلی ساکاريدهای کاه از دستگاه گوارش موريانه ها. مجله دانشکده دامپژشکی. شماره 58، ص. 256- 249.
15. عزيزی، رمضانعلی، احمد افضل زاده ، محسن دانش مسگران و حسن فضائلي، 1383. مقايسه تاثير ميزان انرژی و پروتئين پيشنهادی NRC و AFRC بر عملکرد گاو شيری. مجله علوم و صنايع کشاورزی ، جلد 18، شماره 2، ص. 68-61.
16. فضائلي، حسن؛ مجتبی زاهدی فر، حسين نوروزيان و سيد مرتضی علوی. 1385. بررسی ترکيبات شيميايی تفاله گلاب گيری و امکان سيلو کردن آن با استفاده از مواد افزودنی. پژوهش و سازندگی، شماره 72، ص. 65-58.
17. پور رفيع کماچالی، عليرضا؛ حسن فضائلی، کيوان کرکودی، ناصر تيمورنژاد. 1385. بررسی امکان سيلو نمودن پس مانده های ميوه و سبزيجات ميادين تره بار فصل پاييز در تغذيه نشخوارکنندگان. دانش کشاورزی ايران. جلد 3، شماره 1، ص. 64-53.
18. کريمی، ناصر؛ علی نيکخواه، مجتبی زاهدی فر، حسن فضائلی و محمد چمنی. 1385. مطالعه کنتيک هضم سرشاخه خرمای عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار. دانش کشاورزی ايران. جلد 3، شماره 1، ص. 42-31.
19. عالم زاده، بهائ الدين؛ حسن فضائلی، عزيز کردونی و سيروس نوروزی. 1386. تاثيؤ استفاده از غلاف کهور در جيره غذايی بره های پرواری. پژوهش و سازندگی در امور دام و آبزيان. شماره 75 ، ص. 188-181.
20. تيمور نژاد، ناصر، مجتبی زاهدی فر، علی نيکخواه و حسن فضائلی. 1386. تعيين ارزش غذايی پس مانده های ميوه و سبزيجات در تغذيه نشخوارکنندگان. پژوهش و سازندگی در امور دام و آبزيان. شماره 76 ، ص. 177-168
21. شاکری، پيروز وحسن فضائلی. 1386 . بررسی استفاده از سطوح مختلف پوسته پسته در جيره بره های پرواری. مجله علوم کشاورزی ايران. دوره 38 شماره 3، ص. 534-529.
22. فضائلی، حسن. 1387. قابلت هضم و مصرف اختياری کاه گندم عمل آوری شده با قارچ صدفی در گوسفند و گاو. مجله علوم و فنون کشاورزی و منابع طبيعی. 43 (ب)، ص. 532-523.
23. يعقوبفر، اکبر و حسن فضائلی. 1387. تعيين ارزش غذايی جو بدون پوشينه و تاثير آن در عملکرد مرغ تخمگذار. فصلنامه پژوهش و سازندگی. سال بيستم، شماره 4 (پياپي 78)، ص. 38-30.
24. فضائلي، حسن؛ محمديان، احمد قرباني، اسدپور، مسعود افضلي.1387. اثر جيره های حاوی آزولاي (Azolla filiculoides) سيلو شده با تفاله خشك چغندر قند برعملکرد پرواري گوساله هاي نر بومي گيلان. علوم کشاورزی و منابع طبيعی. جلد 15 شماره 4، ص.123-115.
25. شهبازی، حسين رضا؛ علی اصغرصادقی، حسن فضائلی، رئيس علی، چمنی. 1388. اثر پرتو تابی الکترونی بر فراسنجه های تجزيه پذيری ماده خشک، الياف نامحلول در شوينده های خنثی و اسيدی باگاس نيشکر. علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی. 15(4)، ص. 485-493.
26. منیعی، ميثم؛ کيوان کرکودی ، حسن فضائلی. 1388. اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا بر عملکرد تولید شیر و برخی متابولیت های خونی گاو شیرده هلشتاین. پژوهش در علوم کشاورزی. 5(1) : صفحات 112-103.
27. فضائلی، حسن، عرب نصرت آبادی، کرکودی، میر هادی. 1388. بررسي ارزش غذايي سطوح مختلف علوفه سيبزميني ترشي (Helianthus tuberosus) و يونجه با روش هاي برون تني و درون تني (گوسفند). مجله علوم و فنون کشاورزی و منابع طبيعی. 13(48). ص. 174-163.
28. رضائی، جواد، يوسف روزبهان، حسن فضائلی. 1388. ارزیابی گوارش پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تازه و سیلو شده تاج خروس بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل. علوم دامی ايران. 40 (3)، ص. 38-31.
29. ميرحيدری، اعظم ؛ يوسف روزبهان ، حسن فضائلی. 1388. کاربرد بقايای خشک پسته در تغذيه بزهای شيرده رائينی. علوم دامی ايران. 40 (1)، ص. 83-77.
30. طالبیان مسعودی، علیرضا؛ سیروس بهادری و حسن فضائلی. 1388. اثرات استفاده از مکمل های ید و سلنیوم بر وضعیت این عناصر در گوسفندان فراهانی استان مرکزی. پژوهش و سازندگی در علوم دامی. شماره 84. ص 13-7.
31. جعفری، هوشنگ؛ حسن فضائلی، محمد علی موسوی و صیفعلی ورمقانی. 1388. تعیین قابلیت هضم و تولید گاز علوفه مرتعی با استفاده از روش های دو مرحله ای و آزمون گاز. پژوهش و سازندگی در علوم دامی. شماره 85. ص 9-2.
32. افضل زاده، احمد؛ سادات بیدگلی، حسن فضائلی ، داوود قندی. 1389. اثر جايگزيني يونجه با بقاياي گلاب گيري در جيره غذايي بر توليد و تركيب شير گاو هاي شيرده پژوهش و سازندگی در علوم دامی. شماره 87. ص 75-68.
33. صالح طریق، ع.، ح. فضائلی، ن. کریمی. 1389. اثر تیمار حرارتی بر بار میکروبی و ارزش غذایی کود بستر جوجه گوشتی. دانش کشاورزی ایران (فصلنامه کشاورزی پویا). جلد 7 شماره 1، ص. 45-35.
34. موافق قدیرلی، مجید؛ علیرضا آقاشاهی، حسن فضائلی، علی مهدوی، سید عبداله حسینی سید هادی حسینی. 1390. بررسی وضعیت تغذیه گاو های خشک (اوایل دوره) در گاو داری های منطقه اسلامشهر. پژوهش و سازندگیف شماره 91، ص.10-1.
35. فضائلی، حسن، حاجیلری، یزدانی، زره داران، مختار مهاجر. 1390. مقایسه سطوح مختلف جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ تریتیکاله در جیره غذایی بره های نر زل در حال رشد. نشریه پژوهش های علوم دامی. 21(3)، ص. 56-43.
36. شاکری، پیروز، احمد ریاسی، مجید علیخانی، غلامرضا قربانی و حسن فضائلی. 1390. بررسی اثرات تغذیه سیلاژ محصول فرعی پسته بر سنتز پروتئین میکروبی و عملکرد کلیه ها در گوساله های نر پرواری هلشتاین. نشریه پژوهش های علوم دامی. 21(3)، ص. 110-97.
37. فضائلی، حسن، محمد ارشد محاجری ناو و حسین غلامی. 1391. بررسی اثر سطح تغذیه بر رشد و بازده اقتصادی گوساله های نر بومی منطقه تالش. مجله پژوهش های دام های بومی (دانشگاه زابل). سال اول شماره 1، ص.
38. فضائلی، حسن، اسماعیل اسماعیلی راد و محمد بابایی. 1391. اثر محلول اوره- ملاس بر ترکیبات مغذی پس چر زراعت جو و چرای گوسفند بر روی آن. مجله تولیدات دامی دوره 13 شماره 2. ص. 18-11.
39. مهرانی، اردلان، حسن فضائلی و هرمز اسدی. 1391. اثر برداشت در مراحل مختلف رشد بر کمیت و کیفیت علوفه ارقام آمارانت و ارزیابی اقتصادی آن. مجله به زراعی نهال و بذر. جلد 2-28، شماره 2. ص. 185-173.
40. حسینی نژاد، زهرا، مصطفی یوسف الهی، حسن فضائلی. 1391. ارزش غذایی پنج گونه گیاهی شورپسند در منطقه سیستان. مجله علوم دامی ایران. (1)43. ص. 10-1.
41. پاپی، نادر؛ حسن فضائلی، ایوب عزیزی شترخفت. 1392. اثر کود مرغی عمل آوری شده در جیره بر پایه مواد خشبی بر مصرف اختیاری خوراک، سنتزپروتئین میکروبی و توازن نیتروژن در گوسفند. فصلنامه پژوهش و سازندگی (علوم دامی). شماره 89. ص. 62-55.
42. حسینی وردجانی، سید مهدی؛ سید رضا میرائی آشتیانیی، عباس پاکدل، حسین مرادی شهربابک، حسن فضائلی. 1392. برازش مدل های رگرسیونی تک متغیره و چند متغیره برای پیش بینی دنبه و قطعات لاشه با استفاده از خصوصیات ظاهری. فصلنامه پژوهش و سازندگی (علوم دامی). شماره 89. ص. 42-35.
43. بدیعی باغسیاه، مهدی؛ یوسف روزبهان، حسن فضائلی، جواد رضایی. 1392. اثر فراوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی، بخش های پروتئینی و گوارش پذیری بستر جوجه های گوشتی . مجله علوم دامی ایران. شماره 44. ص. 21-9.
44. مشایخی، محمد رضا؛ حسن فضائلی، بهاره طاهری دزفولی، حمید رضا ایزدنیا. 1392. اثر سطوخ مختلف ملاس، گوگرد و اوره بر تخمیر شکمبه ای گاومیش به روش آزمایشگاهی. فصلنامه پژوهش و سازندگی (علوم دامی). شماره .100 ص. 11-2.
45. زاهدی فر، مجتبی؛ حسن فضائلی، ابوالفضل عباسی، رامین علیوردی نسب، نادر اسدزاده، مرتضی رضایی، ناصر تیمورنژاد. 1392. استفاده از کلش گندم عمل آوری شده با اوره در بلوک خوراک کامل و اثر آن بر عملکرد گوساله های نر پرواری. فصلنامه پژوهش و سازندگی (علوم دامی). شماره 100. ص. 62-53.
46. باشتینی، جعفر؛ حسن فضائلی ، سید احمد میرهادی، محمد ملک خواهی، علی رازقی. 1392. اثر تغذیه علوفه خارشتر به میش های شیری بر تولید شیر و عملکرد بره ها. نشریه پژوهش های علوم دامی (دانشگاه تبریز). (2) 23 ص. 49-39.
47. بلوچ قرائی، حسین، حسن فضائلی، یوسف روزبهان و جواد رضایی. 1392. اثر فراوری دپو کردن در سطوح گوناگون رطوبت و عمق های متفاوت بر سالم سازی بستر جوجه گوشتی. مجله علوم دامی ایران. (4)44. ص. 412-405.
48. زاهدی فر مجتبی، حسن فضائلی و ناصر تیمورنژاد. 1392. مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیر پذیری کاه برخی لاین های گندم. پژوهش در نشخوارکنندگان. (4)1 ص. 95-81..
49. آقاشاهی، علیرضا؛ مجید موافق قدیرلی، حسن فضائلی و علی مهدوی. 1393. بررسی وضعیت توازن مواد مغذی در گاوداری های نیمه صنعتی شیری غرب استان تهران. پژوهش و سازندگی (علوم دامی). شماره 103. ص. 14-3.
50. عزیزی شترخفت، ایوب؛ جواد رضایی، علی کیانی و حسن فضائلی. 1393. اثر منبع انرژی بر برخی آنزیم های هیدرولیتیک بخش های مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره ی حاوی کود مرغی فرآوری شده. پژوهش در نشخوارکنندگان. پژوهش در نشخوارکنندگان. (2)2 ص. 37-17.
51. فضائلی، حسن. 1393. باز ده تولید علوفه هیدروپونیک از نظرتغذیه دام. پژوهش و سازندگی (علوم دامی). شماره 103. ص. 214-205.
52. روزبهان، یوسف؛ جواد رضایی؛ حسن فضائلی، مجتبی زاهدی فر، مقصودی نژاد. 1393 .تاثیر جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ تاج خروس بر افزایش وزن، تخمیر شکمبه و فراسنجه های خونی یک گله پرواری گوسفند مغانی. پژوهش و سازندگی (علوم دامی). شماره 104. ص. 54-39.
53. خیاط، احمد، حسن فضائلی و فرخ کفیل زاده. 1393. تاثیر تاثیر جیره های غذایی حاوی اوره و ملاس بر عملکرد پروار و نیتروژن اوره ای خون بره های نر عربی. پژوهش و سازندگی (علوم دامی). شماره 104. ص. 38-25.
54. کبیری فرد، عبدالمهدی؛ حسن فضائلی؛ هادی صادقی و ابوطالب صادقی. 1393. اثر فراوری زیستی (قارچ پلوروتوس فلوریدا) بر ارزش غذایی کلش گندم و برگ درخت خرما. پژوهش و سازندگی (علوم دامی). شماره 104. ص. 239-219.
55. عزیزی، فضائلی، پاپی، رضایی. 1393. اثر سطوح مختلف کود مرغی عمل آوری شده بر مصرف خوراک، قابیلیت هضم، عملکرد و متابولیت های شکمبه و خون بره های نر مغانی. مجله علوم دامی ایران. شماره 45(4). ص. 392-385.
56. محمدی، روزبهان، فضائلی. 1393. اثر سطوح مختلف کود مرغی فرآوری شده در جیره غذایی بر عملکرد پرواری گوسالههای نر هلشتاین. مجله علوم دامی ایران. شماره 45(3). ص. 208-197.
57. حسینی ابرندآبادی، حسینی نسب، پورمیرزایی، فضائلی. 1394. عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با علوفه جو تولید شده به روش هیدرو پونیک. پژوهش و سازندگی (علوم دامی). شماره 106. ص. 168-157.
58. افشارحمیدی، ب. و ح. فضائلی. 1394. اثز تغذیه ی سیلاژ تفاله انگور سفید بز عملکرد پزواری گوساله های نز هلشتاین. پژوهش و سازندگی (علوم دامی). شماره 107. ص. 252-241.
59. ديركوندي،ا.، روزبهان، ی. و فضائلي، ح. 1394. تاثیر منابع متفاوت غلات بر قابليت هضم در اسب با استفاده از دو نشانگر داخلي. پژوهش و سازندگی (علوم دامی). شماره 107. ص. 12-3.
60. پاپی، ن.، کفیل زاده، ف. و فضائلی، ح. 1394. تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی ترشی. مجله تولیدات دامی. شماره (2) 17. ص. 345-353.
61. احسانی، پ.، فضائلی، ح.، کرکودی، ک. و مهرانی، ا. 1394. ارزیابی ترکیب شیمیایی، گوارش پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تاج خروس در دو مرحله برداشت. نشریه پژوهشهای علوم دامی ایران. جلد 7، شماره 4، ص. 436-428.
62. فضائلی، ح.، آقاشاهی، ع.، تیموری، ع.ر. و خاکی، م. 1395. تأثیر شکل فیزیکی جیرۀ غذایی بر عملکرد گوساله های نر پرواری هلشتاین. مجله تولیدات دامی. دوره 18، شماره 1، ص. 60-51.
63. ویسی، ا.، افضل زاده، ا.، فضائلی، ح.، نوروزیان، م.ع. و بانه، ح. 1394. تعیین ترکیبات شیمیایی، گوارش پذیری و فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین دانه جو جوانه زده سه روزه. پژوهش های تولیدات دامی. 6(12). 122-115.
64. شاکری، پ.، غفاری، ح. و فضائلی، ح. 1395. محصول فرعی پسته بهعنوان یک خوراک علوفهای در تغذیه نشخوارکنندگان (بخش اول: ذخیرهسازی، ترکیبات شیمیایی، مصرف خوراک، عملکرد و قابلیت هضم). علوم دامی (پژوهش و سازندگی). شماره 112. ص. 129-144.
65. اسدی، رضا، کیوان کرکودی، حسن فضائلی و رضا کلوانی. 1394. اثر بلوك اوره – ملاس بر برخی فراسنجه هاي خون، ادرار و مدفوع گاوهاي شیري هلشتاین. مجله دانش و پژوهش علوم دامی/ جلد 21 ص. 65-49.
66. پاپی، ن.، کفیل زاده، ف. فضائلی، ح. 1395. مطالعه قابلیت سیلو شدن علوفه آرتیچوک و اثر افزودن سطوح مختلف ملاس بر خصوصیات سیلویی آن. پژوهش و سازندگی. شماره 113. ص. 50-41.
67. کامیاب، روزبهان، ی.، فضائلی، ح. 1395. قابلیت هضم جیره های غذایی حاوی کنسانتره داخلی و خارجی با استفاده از نشانگرهای اکسید کروم و لیگنین در اسب ترکمن. تحقیقات تولیدات دامی. دوره 5 ، شماره 3، ص. 21-33.
68. شاکری، پ.، فضائلی، ح. 1395. آلودگی میکروبی و غلظت سموم آفلاتوکسین در محصول فرعی پسته. مجله میکروب شناسی مواد غذائی. دوره 3، شماره 4. ص. 72-61
69. شاکری، پ.، فضائلی، ح. 1395. محصول فرعی پسته بهعنوان یک خوراک علوفهای در تغذیه نشخوارکنندگان (بخش دوم: نیتروژن آمونیاکی، پروتئین میکروبی، تخمیر و بیوهیدروژناسیون شکمبه ای، متان و متابولیت های خون. پژوهش و سازندگی. شماره 113. ص. 110-99.
70. آقاشاهی، ع.، کردنژاد، اٍ. فضائلی، ح. 1396. اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس بر خصوصیات سیلویی مخلوط برگ و طوقه چغندر قند و باگاس نیشکر. پژوهش و سازندگی. شماره 114. ص. 206-195.
71. عزیزی، ا.، محمد آبادی، ط.، معتمدی، ح.، فضائلی، ح. 1396. اثر انتقال باکتریهای تجزیه کننده لیگنوسلولز روده موریانه به شیرابه شکمبه بر فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم کاه گندم و سرشاخه خرما در شرایط برون تنی. پژوهش و سازندگی. شماره 114. ص. 230-219.
72. فضائلی، ح. سلیمانی، س. روزبهان، ی. 1396. بررسی ارزش غذایی و عملکرد علف سبز غلات تولید شده در سامانه هیدروپونیک. پژوهشهای تولیدات دامی. دوره 8 ، شماره 15، ص. 21-33.
73. فروغی نیا، ا.، فضائلی، ح. 1396. اثر مرحله برداشت بر عملکرد تولید علوفه و ارزش غذایی گیاه کامل نیشکربه عنوان یک منبع علوفه ای. 1396. پژوهش و سازندگی. شماره 115. ص. 68-55.
74.علیعربی، ح.، ربانی، میرهادی، ا.، فضائلی، ح.، زابلی، خ. 1396. مقايسه ارزش غذايي و خصوصيات تخمير شکمبه اي سيلاژ تاج خروس سبز با سيلاژ ذرت. پژوهش در نشخواركنندگان. شماره (2) 5. ص. 116-101.
75. فراستی، س. معینی، م. م.، هژبری، ف.، فضائلی، ح. 1396. ارزیابی ویژگیهای تراکم پذیری ترکیب علوفه-کنسانتره جهت تولیدبلوک های خوراک کامل. پژوهش و سازندگی. شماره 116. ص. 126-115.
76. فراستی، س. معینی، م.م.، هژبری، ف.، فضائلی، ح. 1396. آثار اندازة قطعات علوفه، فشار پرس هیدرولیک و زمان توقف فشار بر قابلیت ماندگاری و ریزش ذرات بلوکهای خوراک کامل. تولیدات دامی. دوره 19، شماره 3، ص. 584-569.
77. فضائلی، شفیعی، کلوندی، سلگی، فرهپور، بشیری. 1397. تأثیر مصرف پودر و عصاره ریشه رازیانه بر عملکرد بره هاي پرواري مهربان. پژوهش در نشخوارکنندگان. شماره 6 (1) ص. 84-69.
78. شاکری، پ.، ح. فضائلی و م. زاهدی فر. 1397. تأثیر عصاره تاننی استخراج شده از محصول فرعی پسته با حلال های مختلف بر تجزیه پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه. مجله تولیدات دامی. 20(2). ص. 255-243.
79. عسگری، ف.، م. یوسف الهی و ح. فضائلی. 1397. اثر استفاده از نیام کهور پاکستانی (Prosopis juliflora) بر عملکرد بزهای شیرده تالی. مجله تولیدات دامی. 20(1). ص. 53-43.
80. جعفری، ه.، فتاح نیا، خطیب جو و ح. فضائلی. 1397، تأسلی، ورمقانی. اثر تانن میوه بلوط بر کنتیک تخمیر شکمبه بزهای بومی در اواخر دوره آبستنی. پژوهش و سازندگی. شماره 118. ص. 224-209.
81. شاکری، پ.، ح. فضائلی، ا. پورمیرزایی و س.ح. مصطفوی. 1397. بررسی کیفیت علوفه ای چهار گونه مرتعی از خانواده کاسنی (مطالعه موردی مراتع بافت در استان کرمان). تحقیقات مرتع و بیابان. جلد 25. شماره 4. ص. 747-735.
82. شادی ح.، ی. ر.زبهان، ج. رضایی و ح. فضائلی. 1397. ارزش غذایی سیلاژ علوفه تاج خروس (رقم Maria) در مقایسه با سیلاژ ذرت. نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی). شماره 121. ص. 316-303.
83. امیرصادقی، م.، ح. غلامی، ح. فضائلی و ع.ر. کوچکی. 1397. بررسی غلظت اسید پروسیک و نیترات در 18 رقم سورگوم علوفه ای. علوم دامی (پژوهش و سازندگی). شماره 121. ص. 218-205.
84. خمیس ابادی، ح.، ر. ناصری هرسینی، ح. فضائلی و ع.ر. آقاشاهی. 1397. اثر محدودیت خوراک دهی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و ویژگی های کشتار در بره های سنجابی. نشریه پژوهش در نشخوارکنندگان. دوره 6، شماره 4. ص. 30-15.
85. محمدی، و.، ع. مختصی بیدگلی و ح. فضائلی. 1398 . عملکرد و کیفیت علوفه سیب زمینی ترشی در فواصل مختلف برداشت. به زراعی کشاورزی. دوره 21 شماره 2 ص. 219-202.
86. عسکری، ف.، م. یوسف الهی و ح. فضائلی. 1398. ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری برگ و نیم کهور پاکستانی و تأثیر نیام در جیره بر عملکرد بزغاله های پرواری تالی. پژوهش در نشخوارکنندگام. جلد 7. شماره 2. ص. 16-1.
87. عزیزی، ا.، ا. شریفی و ح. فضائلی. 1398. اثر یک ترکیب اوره آهسته رهش بر تولید گاز، تخمیر و گوارش پذیری مواد مغذی و فعالیت های آنزیم های میکروبی با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند. علوم دامی (پژوهش و سازندگی). شماره 122. ص. 290-279.
88. عبدالهی، م.، ج. رضایی و ح. فضائلی. 1398. تأثیر منابع روی بر پروتئین میکروبی، ایمینوگلوبینها (M وA) و فراسنجههای نیتروژنی خون گوساله های هلشتاین. پژوهش در نشخوارکنندگام. جلد 7. شماره 2. ص. 23-17.
89. فراستی، س. هژبری، ف.، معینی، م.م.، فضائلی، ح. 1398. تأثیر شکل فیزیکی خوراک و اندازه ذرات علوفه بر گوارش پذیری، تولید شیر و رفتار تغذیه ای گاوهای هلشتاین. پژوهش در نشخوارکنندگام. جلد 7. شماره 2. ص. 82-59.
90. روشن ضمیر، ح.، ج. رضایی و ح. فضائلی. 1398. اثر مصرف کمپلکس های آلی منگنزف روی و مس (پیوند شده با گلایسین یا متیونین) به جای شکل های سولفاته (برابر یا دو برابر توصیه NRC) بر سلامت، باروری و متابولیت های خون گاو شیری و گوساله. تحقیقات تولیدات دامی. سال 8. شماره 1. ص. 15-1.
91. فضائلی، ح.، ف. میرزایی، ا. افضل زاده، م. نوروزیان، م. نادعلیان و ه. حسینی. 1399 .تأثیر افزودن خوراک گلوتن ذرت خشک بر روی ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری ذرت علوفهای سیلوشده به روشهای آزمایشگاهی و دام زنده (برون تنی و درون تنی). مجله تولیدات دامی. دروه 22. شماره 1. ص. 35-23.
92. میرحیدیر، اعظم، یوسف روزبهان و حسن فضائلی. 1399. اثر مصرف پس ماند پسته پاک کنی در جیره غذایی بر فراسنجه های تخمیر برون تنی و عملکرد بزهای رائینی. پژوهش های تولیدات دامی. دروه 11. شماره 27. ص. 26-18.
93. دشتی زاده، محمود.، محسن ساری و حسن فضائلی. 1399. تأثیر افزودن برگ درخت کنار، به عنوان منبع تانن و روغن آفتابگردان بر عملکرد، صفات لاشه و الگوی اسیدهای چرب لاشه بزغاله های عدنی. مجله تولیدات دامی. دروه 22. شماره 3. ص. 377-365.
مقاله های ترویجی
1. فضائلي، حسن، 1370. نقش تعليم و تربيت اسلامي در آموزش كشاورزي، هدف تعليم و تربيت. مجله رشد و آموزش كشاورزي، (9 –10 ): 58-60.
2. فضائلي، حسن، 1371. نقش تعليم و تربيت اسلامي در آموزش كشاورزي، روش تحميل به نفس. مجله رشد و آموزش كشاورزي ،(13-14) : 62-5.
3. فضائلي، حسن، 1371. نقش تعليم و تربيت اسلامي در آموزش كشاورزي، روش اعطاي بينش. مجله رشد و آموزش كشاورزي، ( 15) :50-54.
4. فضائلي ، حسن، 1371. غني سازي كاه و مواد خشبي جهت خوراك دام، مجله رشد آموزش كشاورزي، (8-7) : 69-70
5. فضائلي، حسن، 1372. نقش تعليم و تربيت اسلامي در آموزش كشاورزي، روش دعوت به ايمان. مجله رشد و آموزش كشاورزي، (16) : 56-58.
6. فضائلي، حسن، 1373. نقش تعليم و تربيت اسلامي در آموزش كشاورزي، روش فريضه سازي. مجله رشد و آموزش كشاورزي، (17،18،19،20) : 76-79.
7. فاطمي، سيد جمال، محمود شيوازاد، سيد احمد ميرهادي و حسن فضائلي، 1380. مقايسه دي كلسيم فسفر هاي ساخت داخل و نوع وارداتي با روشهاي شيميايي و بيولژيكي در تغذيه جوجه گوشتي، فصلنامه تغذيه دام، طيور و آبزيان، 37: 30-22.
8. فضائلي، حسن، 1381. نگرش توسعه اي در تحقيقات دامپروري كشور. فصلنامه تغذيه دام، طيور و آبزيان، 38: 11-6.
9. تكاسي، محمد ولي، نادر فروغ عامري و حسن فضائلي، 1381. كاربرد آب پنير در تغذيه دام. فصلنامه تغذيه دام، طيور و آبزيان، 39، 13-8.
10. ترحمي، محمد و فضائلی، حسن ، 1382. ني به عنوان خوراك دام. فصلنامه تغذيه دام، طيور و آبزيان، 42، 17-10.
11. فضائلی، حسن و حیدر علی گل محمدی. 1388. ارزیابی عملکرد فن آوری آبکشت در تولید کمی و کیفی علوفه. فصلنامه پژوهش های علوم دامی. شماره 9، ص. 67-57.
12- فضائلی، حسن. 1388. معرفی علوفه تاج خروس (Amaranthus) به عنوان یک منبع علوفه ای. فصلنامه پژوهش های علوم دامی. شماره 10، ص. 67-57.
13. پاپی، نادر؛ مطفی علی تهرانی، فضائلی، حسن، محمد بابایی و احمد اکبری کله سر. 1388. اثر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد بره های نر پرواری. فصلنامه پژوهش های علوم دامی. شماره 10، ص. 16-7.
14. فضائلی، حسن؛ عبدالحسین معیر؛ حسین شفیعی ورزنه و علی فرهپور. 1393. اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری. تحقیقات کاربردی در علوم دامی. شماره 12، ص. 94-85.
15. فضائلی، حسن. 1394. معرفی بلوک های خوراک کامل برای تغذیه دام. تغذیه دام، طیور و آبزیان. شماره 23. ص.55-49.
16. فضائلی، حسن. 1394. روش های سیلو کردن علوفه. تغذیه دام، طیور و آبزیان. شماره 24. ص. 51-43.
17. باقری، حسن فضائلی و محمد علی طالبی. 1395. اثر جیره کامل بلوک شده بر عملکرد پروار بره های نر لری بختیاری. فصلنامه تحقیقات کاربردی در علوم دامی. شماره 19. ص. 23-21.